STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.678
- Поени од реакции
- 14.560
Игорче, одлогирај се од форумот. Ставаш >>> помеѓу Дембеле и Санчес, играчи кои играат скроз РАЗЛИЧНА позиција. Плус Санчес е европски првак ако веќе инсистираш.Ne glumi sega deka si zadovolen so transfer periodot na Baern. I vie ne mozete da gi zemete tie igraci sto gi sakate - primer Sanchez. A za Germancite - Baern ne mu pomagaat transferi od 2tim na reprezentacijata isto i na Dortmund ne. Zatoa Ginter ke si odi od Dortmund. Sule e dobar ama ne vi pomaga. Isto i Rudi. Toa mi e poentata. Dobri igraci nema sto, ama ne vi pomagaat. Ne se tie bombi sto gi posakuvate. Se sekavam na FB-akcijata na Nerlinger se posravte od radost kakov transfer ke dojde i na kraj bruki. Na Baern mu se vklopija nekolku raboti. Zlatna Germanska generacija i pametni eftini transferi kako Lewa, Tiago, Boateng i domasni talenti kombinirano so odlicni treneri kako Jup i Guardiola. Toa bese dobitnata kombinacija. Ve ceka i vas remont - so Süle i Rudi ne znam pojaki dali ke izlezete nego sega.[DOUBLEPOST=1498660345][/DOUBLEPOST]
I Dembele >>>>>>>>>>>>>>> Sanches. Isto taka Mor, Pulisic, Weigl sto vi pomognale ama zamina vozot.[DOUBLEPOST=1498660587][/DOUBLEPOST]
Ja toa go sfakam kako sto e - realno. Ne vikam deka Dortmund e prv vo svetot so prednost tuku ekstremno dobro se snaogja so uslovite sto gi ima. Tie se tie uslovi sto se ograniceni. Potencijalot e ogromen i momentalno nema alternativa za Dortmund od taa politika sto ja vodi. Dali nekojpat ke uspee cekor napred da napravi ke vidime. Napravi mnogu cekori ama poslednite se najteski.
П.С Трансфер периодот на Баерн е одличен. Купен е најдобриот германски млад дефанзивец, купен е еден од најголемите француски таленти моментално воопшто, купен е еден од најголемите германски офанзивни таленти, купен е Руди кој ќе пасува одлично за ротација во Бундес. Ете ќе го купат и еден од најголемите шпански таленти за таа возрасна категорија.
А енос не сме ни 1 јули, има време да се договори и некоја искусна бомба или две.
И не кур умарај со трансферите на Баерн, гледај догодина ова време да не ве споредуваат со Њукасл пошто Тотенхем се поим последниве 2-3 сезони за вас.