Ги ставам во ист кош хомосексуалноста со педофилијата, зоофилијата, некрофилијата... а ќе ти објаснам и зошто... само прво...
Прво и основно како и цел здраворазумен свет не сум мазохист(како што не се 95% од светот). Затоа не сакам да почитувам некој кој не ме почитува мене и моите размислувања без разлика дали ги прифаќа или не... тоа не му дава право тој да се исмева со мене и со моето право на религозна определба, а во спротивно да бара јас да ја почитувам неговата сексуална за која никој дома (приватно) не може да му ја забрани...
Ова не е борба за почит и права... бидејќи сликите се од земји каде што ЛГБТ болесниците веќе имаат права... дури право и да вреѓаат и да сквернават кое е загарантирано со „слобода на говор и движење“. Што значи
искуството покажува дека не се работи за борба за слободна сексуална определба, него чист примитивизам, безобразлук и лицемерие... (а можам да бидам многу повулгарен)
Второ, хомосексуалноста точно е дека ја ставам во ист кош со уште нус болни појави (педофилија, зоофилија, инцест...). Од една едноставна причина што се неприродни и непродуктивни појави, а научно докажани (преку генетика како наука) како болни! Кривично правно не можам да ги ставам во ист кош, зошто педофилијата на пр. е 100 пати поголем злостор од хомосексуалната определба, и за неа нема компромис. Додека пак доколку некој си ја практикува хомосексуалноста приватно дома, во спална или во дневна, немам ништо против кривично да не одговара само доколку не се наметнува јавно и отворено како „кул“ појава!
Трето, пак ќе се вратам на зборот
искуството, затоа ти го болдирав претходно! Е то исто
искуство, покажува дека каде на голема врата се наметнува врз општеството ЛГБТ вредности, на мала врата се наметнуваат и другите поболни појави!
List of pedophile and pederast advocacy organizations
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pedophile_and_pederast_advocacy_organizations
ПС. Земјите во списокот не се случајни...
Четврто, ако те чуди зошто толку често покрај искуството го користам и зборот наметнува!
http://falanga.com.au/video-sramni-evropski-vrednosti---vo-norveshka-se-odrza-detska-gej-parada
На мало дете, кое сеуште го дома го лажат дека на овој свет го донесло штрк, ти да му наметнуваш ЛГБТ вредности, не да е болно и изопачено, туку е најблаго речено - ретардирано!
Петто и последно... ако моите постови ти се смешни обрати се на психијатар, ако пак моите постови ти се тажни обрати се пак таму! За се останато обрати се кај човекот на сликата во спојлер... загарантирано ќе ти поможи!