- Член од
- 28 декември 2008
- Мислења
- 1.356
- Поени од реакции
- 184
од некој пијан што иде накај мене по улица или надрогиран до бескрај......исто така сум приметил кога ке видам змија било на ТВ или у живо што сум видел накој 10 пати, колку и да е далеку од се плашам да не дојде накај мене...а не па да се сликам со онаа безопаснана по плаши ли незнам кај ја има по панаѓури ја носат(не фала)
А најнеобична што сум ја слушнал е фобија од тоа да седиш во затворен простор - 4 ѕида...и обратно страв од отворен простор
--------А на темава да го додадам и ова морам иако не му е баш место тука: Машката моја се плаши многу од надуван балон, тоа чудо едно бега ко од ѓаол
И морам да дополнам дека се плашам после сонување на лош сон или кошмар...имам чувство дека нешто ке ми се деси
А најнеобична што сум ја слушнал е фобија од тоа да седиш во затворен простор - 4 ѕида...и обратно страв од отворен простор
--------А на темава да го додадам и ова морам иако не му е баш место тука: Машката моја се плаши многу од надуван балон, тоа чудо едно бега ко од ѓаол
И морам да дополнам дека се плашам после сонување на лош сон или кошмар...имам чувство дека нешто ке ми се деси