Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ако дојде Бакајоко, ќе го земете Матич ваљда.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.597
Поени од реакции
11.616
Машина е Матич, не ми е јасно зошто Челзи толку лесно се откажува од него.
многу нелогичности има, доведуваат некој недокажан и тоа ке го оскешираат солено и знак прашалник е дали ке се снајде у ПЛ а бркаш проверен играч
никаков апдејт не прават, така да не ми се верува дека толку се глупи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека дојде, ќе му објасни Видиќ 2-3 работи :D

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Си знае он !
Само нешто не ми се верува дека Челзи ќе го продаде .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.533
Поени од реакции
8.094
Javier Ribalta, recently departed Juventus scouting manager is on his way to United, via Di Marzio.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.533
Поени од реакции
8.094
Некој мадафака е овој?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Неам поим кој е, ама со оглед на активностите на Јуве у последниве години би требало да е некој, инаку

United midfielder Harrop to join Preston
[DOUBLEPOST=1498225510][/DOUBLEPOST]Meanwhile, Фабињо им се нуди ко жена позади мтв, ама глупава управа чека на разврска на некои сајнс фикшн ситуации.И да се донесе Фабињо плус Диер/Матич ќе биде пуна капа, зошто Фабињо може да игра десен и лев бек и тоа врвно а Тони не се знае како ќе тера зошто реално е во години а Шо исто е нестабилен.У најлош случај ќе изигра 30 40 утакмици ама за понаредна сезона ќе биде соодветно адаптиран и ќе го замени Тони.Башка никаде нема гарант дека и купениот ДМ ќе е секогаш здрав или у форма

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Линделоф потпиша па ја побарал девојка му за жена. Уште еднаш, United, kids, wife - in that order :icon_lol:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Зошто толку лесно се ослободуваат од Хароп? Дај го една сезона две позајмица каде што ќе се сложат да игра минимум 50% од напреварите, ако не се покаже тогаш клоцата, а не вака искача неферски спрема дечкото.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Зошто толку лесно се ослободуваат од Хароп? Дај го една сезона две позајмица каде што ќе се сложат да игра минимум 50% од напреварите, ако не се покаже тогаш клоцата, а не вака искача неферски спрема дечкото.
Му истекува договорот. Му понудивме нов ама го одбил затоа што сакал поголема минутажа.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom