Машина е Матич, не ми е јасно зошто Челзи толку лесно се откажува од него.Ако дојде Бакајоко, ќе го земете Матич ваљда.
многу нелогичности има, доведуваат некој недокажан и тоа ке го оскешираат солено и знак прашалник е дали ке се снајде у ПЛ а бркаш проверен играчМашина е Матич, не ми е јасно зошто Челзи толку лесно се откажува од него.
Некој мадафака е овој?Javier Ribalta, recently departed Juventus scouting manager is on his way to United, via Di Marzio.
Неам поим кој е, ама со оглед на активностите на Јуве у последниве години би требало да е некој, инакуНекој мадафака е овој?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Дали ова значи дека девојка му веќе е трудна?Линделоф потпиша па ја побарал девојка му за жена. Уште еднаш, United, kids, wife - in that order
македонскотоДали ова значи дека девојка му веќе е трудна?
Му истекува договорот. Му понудивме нов ама го одбил затоа што сакал поголема минутажа.Зошто толку лесно се ослободуваат од Хароп? Дај го една сезона две позајмица каде што ќе се сложат да игра минимум 50% од напреварите, ако не се покаже тогаш клоцата, а не вака искача неферски спрема дечкото.