Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако дојде Бакајоко, ќе го земете Матич ваљда.

Машина е Матич, не ми е јасно зошто Челзи толку лесно се откажува од него.

многу нелогичности има, доведуваат некој недокажан и тоа ке го оскешираат солено и знак прашалник е дали ке се снајде у ПЛ а бркаш проверен играч
никаков апдејт не прават, така да не ми се верува дека толку се глупи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нека дојде, ќе му објасни Видиќ 2-3 работи :D

Си знае он !
Само нешто не ми се верува дека Челзи ќе го продаде .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Некој мадафака е овој?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Неам поим кој е, ама со оглед на активностите на Јуве у последниве години би требало да е некој, инаку

United midfielder Harrop to join Preston
[DOUBLEPOST=1498225510][/DOUBLEPOST]Meanwhile, Фабињо им се нуди ко жена позади мтв, ама глупава управа чека на разврска на некои сајнс фикшн ситуации.И да се донесе Фабињо плус Диер/Матич ќе биде пуна капа, зошто Фабињо може да игра десен и лев бек и тоа врвно а Тони не се знае како ќе тера зошто реално е во години а Шо исто е нестабилен.У најлош случај ќе изигра 30 40 утакмици ама за понаредна сезона ќе биде соодветно адаптиран и ќе го замени Тони.Башка никаде нема гарант дека и купениот ДМ ќе е секогаш здрав или у форма

Последно уредено:
Линделоф потпиша па ја побарал девојка му за жена. Уште еднаш, United, kids, wife - in that order :icon_lol:

Линделоф потпиша па ја побарал девојка му за жена. Уште еднаш, United, kids, wife - in that order :icon_lol:
Дали ова значи дека девојка му веќе е трудна? :D

Зошто толку лесно се ослободуваат од Хароп? Дај го една сезона две позајмица каде што ќе се сложат да игра минимум 50% од напреварите, ако не се покаже тогаш клоцата, а не вака искача неферски спрема дечкото.

Зошто толку лесно се ослободуваат од Хароп? Дај го една сезона две позајмица каде што ќе се сложат да игра минимум 50% од напреварите, ако не се покаже тогаш клоцата, а не вака искача неферски спрема дечкото.
Му истекува договорот. Му понудивме нов ама го одбил затоа што сакал поголема минутажа.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom