Струмица

Strumica WTF!!!:nerv: Ne mozevme cel vikend da najdeme stan pod kirija bre! Cel grad u dolz i popreku! Koj renovira, koj prazen, koj e vo izgradba! A bre da se smeesh i da si ja udirash glavata vo dzid eve vaka:zid: ! Idam u agnecija za nedviznosti i devojkata mi veli: 'dechko niva ako sakash ili prazen deloven prostor!' Leleeeeeeeeee:pos2: ! Stanovi i kuki nema!
Bashka toa, se 'iskurnazile' mnou lugeto tamu, nekako sega vi e dignata cenata 'dzoa frenkite na pazar' ste ej! Za nigdeka, ova go vikam: kad se seljo promangupi. hehe! A pogore prochitav da bila glaven grad, LoL! Mora da bil mnogu pijan ili budala toj shto go napishal toa! Da vi kazam pomalku galama digavte koga beshe sve katastrofalno odkolku sega koga barem neshto e kako shto treba! Zivna malku i sega site go obesuvaat ---> ignore list for this year! NEMA VEKE IDENJE TAMU!

Strumica WTF!!!:nerv: Ne mozevme cel vikend da najdeme stan pod kirija bre! Cel grad u dolz i popreku! Koj renovira, koj prazen, koj e vo izgradba! A bre da se smeesh i da si ja udirash glavata vo dzid eve vaka:zid: ! Idam u agnecija za nedviznosti i devojkata mi veli: 'dechko niva ako sakash ili prazen deloven prostor!' Leleeeeeeeeee:pos2: ! Stanovi i kuki nema!
Bashka toa, se 'iskurnazile' mnou lugeto tamu, nekako sega vi e dignata cenata 'dzoa frenkite na pazar' ste ej! Za nigdeka, ova go vikam: kad se seljo promangupi. hehe! A pogore prochitav da bila glaven grad, LoL! Mora da bil mnogu pijan ili budala toj shto go napishal toa! Da vi kazam pomalku galama digavte koga beshe sve katastrofalno odkolku sega koga barem neshto e kako shto treba! Zivna malku i sega site go obesuvaat ---> ignore list for this year! NEMA VEKE IDENJE TAMU!
Еми шо не си кажал за тебе ќе изградаа специјално стан:tapp:Ка нема нема и шо са бунаш.

А за болдираното кхм...тава е инат пусти оти си видел Струмица каква е изградана па лиги ти течат:ha:...инаку да селаци има насегде...еве баш сега реплицирам на еден таков...кхм...:nesvest:

Еми шо не си кажал за тебе ќе изградаа специјално стан:tapp:Ка нема нема и шо са бунаш.

А за болдираното кхм...тава е инат пусти оти си видел Струмица каква е изградана па лиги ти течат:ha:...инаку да селаци има насегде...еве баш сега реплицирам на еден таков...кхм...:nesvest:
A bre shta da ti pricham kad sve znash! Mnogu sum ljubomoren i vi zaviduvam duri i mislev za domazet da dojdam tamu, ama dedo mi nemashe traktor pa se popishmaniv! Ete gledash deka sum vo pravo! Ako ova ne e prodavanje 'chalam' neznam togash shto e! A bre za nikade ste! Btw, shto e tolku izgradeno vo strumica sega? Da ne imate novi oranzerii ili sistem 'kapka po dve kapki' ili pazar nov? Auu da! vidov ke vi pravat fontani po ulicite, bravo, kako Viena ke stanete ushte malku, samo ushte operska sala vi fali!
'Taman si e, as iskah da prekaram nekoj mesec pri vas ama vie ne davate!' :baeh:

A bre shta da ti pricham kad sve znash! Mnogu sum ljubomoren i vi zaviduvam duri i mislev za domazet da dojdam tamu, ama dedo mi nemashe traktor pa se popishmaniv! Ete gledash deka sum vo pravo! Ako ova ne e prodavanje 'chalam' neznam togash shto e! A bre za nikade ste! Btw, shto e tolku izgradeno vo strumica sega? Da ne imate novi oranzerii ili sistem 'kapka po dve kapki' ili pazar nov? Auu da! vidov ke vi pravat fontani po ulicite, bravo, kako Viena ke stanete ushte malku, samo ushte operska sala vi fali!
'Taman si e, as iskah da prekaram nekoj mesec pri vas ama vie ne davate!' :baeh:
Ау дете те жалам сигурно сите во маало те мразат па сега во Струмица ке доагаш седи си таму кај што си го*но искомплексирано лечи си ги комплексите на друго место

Не е ни чудо шо не ти дале стан под кирија(не дека немало)

И така.

Strumica WTF!!!:nerv: Ne mozevme cel vikend da najdeme stan pod kirija bre! Cel grad u dolz i popreku! Koj renovira, koj prazen, koj e vo izgradba! A bre da se smeesh i da si ja udirash glavata vo dzid eve vaka:zid: ! Idam u agnecija za nedviznosti i devojkata mi veli: 'dechko niva ako sakash ili prazen deloven prostor!' Leleeeeeeeeee ! Stanovi i kuki nema!

А од кое село идаш да тераш стан ?
Мош фацата ти е ептен рплска чим ти нудат нива наместо стан.
Станови има колку сакаш само треба да си паметен да ги најдеш и недават станови на билокој на тие шо нејкат да им дадат им нудат ниви.

Таков сељак како тебе не пуштам ни во Бадилен да живее, а не па во градот Струмица.
Искомплексираност од нешто?
И, едно прашање: Кога беше мал, во кое село ги минуваше распустите?
Заклучок: Пред некого да прогласиш за сељак, треба сам да видиш од каде потекнуваш. Често пати тоа е поразително.
И, за крај, сељак е и state of mind, начин на поимање на работите и однесување. И тука се пронаоѓаш!

Strumica WTF!!!:nerv: Ne mozevme cel vikend da najdeme stan pod kirija bre! kad se seljo promangupi. hehe!!
Mора многу да си интелигентен кога не си можел ни стан во "село" да најдеш.

WoW! Hurt me planty! :vozbud:
Tochno bilo deka vo selo nemozesh da se pravish fraer! Ke zemat vilite i sekirite i site po tebe! A bre u Dabile i Bosilovo se bolji od vas da ne vi e od misla!
Sega treba sam da se citiram!? I posle rechete deka ova ne prenabiena cena. Btw, Strumix kaj prochita deka ve prograsiv za seljaci? Aj da vidam citiraj mi! Nikogo nishto ne sum go proglasil a ova e 'kad se seljo promangupi, jede hartiju al baca chokolada' go kazav vo stil deka ne znaete shto pravite, misleki deka ja znaete pogovorkata. Se izvinuvam za nekompletnosta! A, ako ste opsednati so poljoprivredni razmisluvanja 'tava' e veke vasha rabota!
Mite, ne lecham kopleksi jas, nego odkupuvam frenki 'NA EDRO'!
Marcus, hmmm! Mozebi i si vo pravo koga ke razmislam podobro! Hehe

Tochno bilo deka vo selo nemozesh da se pravish fraer! Ke zemat vilite i sekirite i site po tebe! A bre u Dabile i Bosilovo se bolji od vas da ne vi e od misla!
Sega treba sam da se citiram!? I posle rechete deka ova ne prenabiena cena. Btw, Strumix kaj prochita deka ve prograsiv za seljaci? Aj da vidam citiraj mi! Nikogo nishto ne sum go proglasil a ova e 'kad se seljo promangupi, jede hartiju al baca chokolada' go kazav vo stil deka ne znaete shto pravite, misleki deka ja znaete pogovorkata. Se izvinuvam za nekompletnosta! A, ako ste opsednati so poljoprivredni razmisluvanja 'tava' e veke vasha rabota!
Mite, ne lecham kopleksi jas, nego odkupuvam frenki 'NA EDRO'!
Хехехехехе, ај живеј си го животот така како што си наумил, т.е. препотентно. Демек идеш во Струмица и изиграваш мангуп, демек, што ве ебам, јас сум од Скопје, вие сте сељаци!!! И луѓе ќе ве направам!!! Типичен егземплар за оној тип малограѓани кои ја рушат сликата за луѓето од Скопје, ама оние прекрасните мои (и сечии други) пријатели, луѓе со кои има бескрајно искрен пријателски однос, за разлика од она твоето типично сељачко курчење.
За да прогласиш некој за сељак, тогаш распрашај се кај твоите од каде ти е потеклото, па потоа, на некои ГРАДСКИ гробишта најди гробови на твои предци стари, ај не повеќе едно 150 год. па потоа прогласувај ги другите за сељаци.
И, не заборавај на сето она од мојот претходен пост.

Абе глупости зборува Џингс ама морам да кажам дека има и нешто вистина. Премногу се гордееме со градот или се нешто повеќе е од другите, а искрено не е според мене. Имало детски град во него, имало фонтани имало тва онава, па има и во другите м.м.е. Скопје е метропола, Струмица не е.

Абе глупости зборува Џингс ама морам да кажам дека има и нешто вистина. Премногу се гордееме со градот или се нешто повеќе е од другите, а искрено не е според мене. Имало детски град во него, имало фонтани имало тва онава, па има и во другите м.м.е. Скопје е метропола, Струмица не е.
Се гордеам со Струмица, и да Скопје е метропола, а Струмица НЕ Е, што е нормално, и многу точно.
Туку работата е во потценувањето и преувеличувањето на некои работи.
И нема ништо лошо во тоа да бидеш горд на сопствениот град, но не омаловажувајки ги другите.

Ако неможеш да се снајдеш во град од 40.000 тогаш во Скопје си сигурно како албанец пред автобус(изгубен во времето и просторот) тоа беше поентата коњу еден дрогиран.Со твојот глупав пост,и педерчење навреди цел град затоа што си имал фијаско со еден обичен стан.
Друг пат изнајми хотелска соба и не не малтретирај со своите неуспеси.
BTW, ИМ ДОЛЖИШ ИЗВИНУВАЊЕ НА СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОТ КОИ СЕ ОД СТРУМИЦА.

Da ne ima nekoj sredstvo za protiv komarci!!?!?!:jaj:
Ne bre altan! Filmot go snimivte vie ,zashto vi se krshi gordosta! A jas so edna rechenica kazav samo! I nishto drugo. Losho vo celiot muabet e shto nikoj so nikakov fakt ne demantira nego slusham samo mrsni zborovi vo sprotivna nasoka! Zatoa ve molam ako sakate da nastavime so muabetot kazete neshto realno i vistinsko za sTRUMICA a ne da go obrazlozuvate moeto minato, mi deluva kako so magare za muzika da pravam muabet! Ako ne, imate edna golema '.'(TOCHKA) od mene!
P.S. Ako tolku sakate da me napagate idete za Prilep i napishete neshto pa jas ke probam da se branam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom