- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.744
- Поени од реакции
- 6.691
Douglas Costa's transfer to Juventus is almost compete. [@romeoagresti]
Juventus interested in Darmian [@romeoagresti]
Ако не спасите од Дармиан цел фан клуб ве частам во кафана.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Douglas Costa's transfer to Juventus is almost compete. [@romeoagresti]
Juventus interested in Darmian [@romeoagresti]

Кога каде ?Ако не спасите од Дармиан цел фан клуб ве частам во кафана.![]()

Човеков ми остави позитивен впечаток кај мене иако играше само една година, сепак е еден од оние играчи од типот на Љоренте и Пепе што неможеш да ги мразиш.

[DOUBLEPOST=1497924505][/DOUBLEPOST]Juventus are ready to offer €40 + bonus to Fiorentina for Federico Bernardeschi! [ Di Marzio]
Најмалку 40 мил бараа уште на почетокот кога го ставија на продажба. Тоа 50 мил ако е според Sky и не е за верување.Баварциве бараа 50 милиони за Коста, а ние го донесовме за 40...Марота сигурно квалитетно им го испушил на Румениге и Хенес, јас не гледам како на друг начин им ја спуштил цената за играчот
![]()
Се виде дека друга екипа излезе второто полувреме, никој не можи да ме убеди дека 50 минута толку физички паднавме но никогаш нема да дознаеме што се случило во соблекувалната.Се искарале идиотите на полувреме за време на финалето. Бонучи се искарал со сите со Алвеш, Дибала, Барзаљи смедешњ нешто после почивреме ама ај
За 70м би размислил искрено#TS: #Conte is relaunching an assault on #AlexSandro. #CFC are prepared to offer €70m to #Juve for him. Chances of him leaving Juve are high pic.twitter.com/aH98qfifpx
ама ако ги вложат во играч вреден од тие пари а не да ми штедат онде и да ми носат отпадоци.Подобро Бонучи да го продадат отколку Сандро, трауми имам од бекојте пред него, Григера, Мота, Молинаро, Де Чеље.. На централен сме супер покриени за наредните 10 години.За 70м би размислил искреноама ако ги вложат во играч вреден од тие пари а не да ми штедат онде и да ми носат отпадоци.