ЕП (U-21) 2017 - Група Б

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Па не играме лошо бе, праиме и шанси и сфе ама им се тресат нозе коа ќе влезат у шанса од неискуство и тоа е тоа.

До дадеме еден гол до крај на прво и полесно ќе биде до крај, нека им играат без респект и сеедно е дали нерешено ќе извадиме или пораз од 5-1.

Ништо не прават Шпанциве, ништо не покажуваат, за кур не ги бива, исто ко што не го бива ни голманов наш. Ни беше еден од најдобрите поединци у квалификациите, сеа не постои. Боби треба да го расплаче у соблекувална со копачка у глава.
Па тоа е јакото :D 2 шута - 2 гола. Тоа е онака најјакото....демек "Ех, можеме ама нејќеме". Затоа и пишав што ни прават....секој шут гол им е...

Според играва ние треба да водиме 2-0, али шпанциве се... Пу да ви ебам тоа циганите

Види сеа и пенал ПУПУПУПУ!!!

Ајде, така растат деца. У следните две ќе биде бољи, резултатов не е реален секако, ќе не потценат другиве и ќе ги изненадиме...барем ја сум оптимист дека не си одиме со 0 бодови.

Не играме многу лошо, особено против ваква врвна репрезентација. Само голманот како можеше вакви голови да прими... Подобро мене да ме ставеа да бранам, првиот и вториот гол ги бранев во секој случај.

абе да ти ебам тоа шпанците бе се глеа реалови и барса деца срамота е како се глуми....

Како играме мајко мила... БРАВО!

Со поќе среќа во второ и ваква игра и пресврт се прај

Не играме многу лошо, особено против ваква врвна репрезентација. Само голманот како можеше вакви голови да прими... Подобро мене да ме ставеа да бранам, првиот и вториот гол ги бранев во секој случај.
Noer ti li si? Abe ne zezajte vtoriot gol ne ja vide

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom