Па и во право е, ако Сандро сака да си замини, тогаш нема потреба да му стојат на пат. Вчера имаше инфо во Ла Република, дека Челзи му понудиле двојно повеќе плата на Сандро, и дека наводно овој ја прифатил, и се очекувало од Јуве зелено светло, но и таму пишуваше дека се е само шпекулација.http://www.around-j.com/marotta-discusses-donnarumma-alex-sandro-interview/
Cuadrado and Bonucci? (The director moved away from those two players and focused on Alex Sandro)
“Chelsea made a very big offer for Alex Sandro,” Marotta admitted, speaking to Corriere della Sera.
“We said no, but today players are masters of their own destiny.”
Па сите тие играчи што ги спомена сакаа да одат. Со сила не ќе ги држиш, ради Тевез го имаме Бентанкур btwНикаде не одиме со продавање на најдобрите играчи. Тевез, Пирло, Видал, Погба, па дури и Мората не придонесоа со тоа што си заминаа. Сандро ако го дадеме тогаш дефинитивно клубот треба да си ја преиспита политиката кога станува збор за задржување на фудбалерите, бидејќи очигледно нешто не штима.
Факт е дека Јувентус неможи да се носи на финансиски план со Англиските екипи,ПСЖ,Баерн и Реал/Барса колку и да напредува секоја сезона..Јувентус како најбогат и најдобар Италјански клуб не е во можност да ги израмни платите што се нудат за фудбалерите од страна на гореспоменатите тимови па затоа се доаѓа до продавање на најистакнатите поединци..веројатно и Дибала го чека истото ако не оваа сезона догодина сигурно еден од Реал или Барселона(во зависност кој ќе има лоша сезона без трофеи)[DOUBLEPOST=1497710119][/DOUBLEPOST]Никаде не одиме со продавање на најдобрите играчи. Тевез, Пирло, Видал, Погба, па дури и Мората не придонесоа со тоа што си заминаа. Сандро ако го дадеме тогаш дефинитивно клубот треба да си ја преиспита политиката кога станува збор за задржување на фудбалерите, бидејќи очигледно нешто не штима.
И Девиангел едно време ми ги потекваше со овие,посебно Пепе идол му бешеКоја генерација беше со Пепе, Красиќ и Диего... Имав цимер фан на Јуве па сакал нејќел тој период ги пратев а братов имаше големи надежи во овие играчи. Епик состав беше па мислев и овој завши ко нив ама издржал. Еее времиња.
Едит Амаури ѕверот го заборавив... хахахха
Тебе сонцето на паркинзите ти штети. За Диего да, Пепе па и Молинаро бе немој да ме јебеш ој лепи лепенки на врати таму или криј се од сонцето. И никогаш не реков дека Маркизио технички е на ниво на Иниеста туку дека ќе е битен на Јуве колку иниеста на Барса.Факт е дека Јувентус неможи да се носи на финансиски план со Англиските екипи,ПСЖ,Баерн и Реал/Барса колку и да напредува секоја сезона..Јувентус како најбогат и најдобар Италјански клуб не е во можност да ги израмни платите што се нудат за фудбалерите од страна на гореспоменатите тимови па затоа се доаѓа до продавање на најистакнатите поединци..веројатно и Дибала го чека истото ако не оваа сезона догодина сигурно еден од Реал или Барселона(во зависност кој ќе има лоша сезона без трофеи)[DOUBLEPOST=1497710119][/DOUBLEPOST]
И Девиангел едно време ми ги потекваше со овие,посебно Пепе идол му беше..Јакинта,Молинаро,Матри
..само Маркизио стана играч од таа генерација и ме убедуваше дека техниката му е на исто ниво со Иниеста
..какви времиња
![]()
Моментално Молинаро со 34 години може да им држи лекција на сите ваши бекови што ги имавте од 2011 па навака...Молинаро
Океј би било еден-двајца играчи да заминаа, ама ова се провлекува со години што значи дека управата мора малку да го промени либералниот пристап "секој што сака може да си оди". Јас сум свесен дека сосила не може никој да биде задржан, ама мора да се изнајде механизам тоа на некој начин автоматски да се случува.Па сите тие играчи што ги спомена сакаа да одат. Со сила не ќе ги држиш, ради Тевез го имаме Бентанкур btwПирло не е вечен, и самиот знаеше дека не може да го издржи темпото, а и никој не сака незадоволни играчи да има во екипа. Сандро не треба ни да се помисли да се продава, нека му продолжат договор нека зема плата поголема, и заслужил ликот, одамна немам видено толку добар бек.