Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Moжи да имаат договорено некои играчи,неморате дотолку да паничите,не се сите работи за во јавноста
Vraca se posle duga pauza iz foruma;Кај сте бе умренковци..
Шо се занесуваат Ница и Севиља бе? Лееле види гнасотија од екипи се да му ебам. Чим глумат лудило и го деградираат Интер на ваков начин мислиш Интер битпазар е па да се ценкат, нека ми се маанат од пред очи и нека се збогуваат од преговори. Пу крфта загрутчена мрсна и циганска да ви ја ебам, 2 денара екипи.Види ги овие Севиља и НицаУште од зимото имаат договорено цена за Јоветиќ што треба да си ја платат за да биде нивен играч, сеа бараат попуст. Па што е Интер бе црвен крст? Читам сеа изјава на тој нивниот спортски директор, вика ќе пробаат да ја намалат цената за Јојо. Тоа лижавче ли е да се проба бе да ти ебем матер?
Овие па куртониве Ница, пркнаа една сезона, им купуваш играч, договараш цена и одеднаш на пријателите им текнува дека сакаат повеќе пари. Пу да ти ебам тоа мртвите екипи селски.
Шо ти е бе лудаку ?Стек Гуарин Берзеркер Ибракадабра Вајсмилер копилесветиебам
Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.28m za konti hahahaha, siiigurno, alexis sancez so pola dobro izigrana sezona u udinese tolku kostase, za desen bek treba da se retardirani da dadat nad 20m, a istiot da ne e dokazan igrac, u 2010 real za maikon ne sakaa 30 da platat.
neznam kolku e tocno infovo sekako, ne pamtam deka nekogas klubov frlil tolku na bek najiskreno, i maikon za dzabe go zemaa, a momentalno za desno pregovaraat za tete od ajaks, problem e sto e igrac na raiola kopiljov.
neka go prodadat i za 60 ako sakaaat, alex sandro e dokazan igrac, se iznaigra i u porto od kade dobi i povik za reprezentacija, plus dosta go platija, ja zboram za nedokazani igraci,a igraat u odbrana,ili na bekovski pozicii, 30m evra ne veruvam deka tim od italija ke dade za 1 igrac za toj del od terenot so edna dobra sezona ili polusezona.Забораи да спомнеш дека овој тете е резерва во ајакс и прашање е дали од дома го знаат дека игра фудбал.
Инаку те поздрави алекс сандро кој јуве 2 прста да крене ќе го продаде за 45 милиона+ евра.
Ова у контекст на бековите и нивната цена.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk