M
MD_
Гостин
Не бе не чека од трансфер да се омрси, пошто инаку за 3 години ќе ги извади тие 25-30 милиона на играчот од плати што зимаДа, пошо Раиола чека трансфер на играчот за да заработи од него.![]()
Не бе не чека од трансфер да се омрси, пошто инаку за 3 години ќе ги извади тие 25-30 милиона на играчот од плати што зимаДа, пошо Раиола чека трансфер на играчот за да заработи од него.![]()
Во новиот договор за кој преговараа сигурно баш ради овакви работи и не се договорија.Кога го донесе во Јуве потпишаа договор 25% од следен трансфер да одат за Раилоа. Неспоредлива ситуација со Џиџио бидејќе веќе си беше тој во Милан.
Кога го донесе вредеше 0 милиони евра, јуве добил 100 милиони евра. Ај пак збори ми како ги зезнал.Кога го донесе во Јуве потпишаа договор 25% од следен трансфер да одат за Раилоа. Неспоредлива ситуација со Џиџио бидејќе веќе си беше тој во Милан.
Кај тој договор конкретно мислам дека од вкупниот трансфер по 20% земаа Раиола и самиот Погба, затоа се збори дека Раиола ги заебал.Кога го донесе вредеше 0 милиони евра, јуве добил 100 милиони евра. Ај пак збори ми како ги зезнал.
Овој Миралеби го бива или ?
Миралеби ќе седнел деновиве да разговара со Де Шиљо .
Фасоне и Миралеби кога ќе се вратат во Милано.
ама ова што го прават Фасоне и Миралеби за почеток е супер.
И Миралеби изјави дека сега малку ќе забават на пазарот за паметно да ги смислат следните чекори. .
Нема кривица кај Фасоне и Миралеби ако некој флопне
Фасобе и Миралеби покажаа само дека нема никој да си игра курташак со Милан.
И 20% за Мијалков.Кај тој договор конкретно мислам дека од вкупниот трансфер по 20% земаа Раиола и самиот Погба, затоа се збори дека Раиола ги заебал.
ne se dogovorile zasto donaruma taka presekol, a ne raiola, toa i samiot fasone go potvrdi. Klasicno gomce sto misli deka gospod za muda go fatil, na 16 godini go sobra debeliov, odma trebase da vi stane jasno za kakva licnost stanuva zbor,uste togas imav pisano na forumov deka nikad nema da ja ima karierata na bufon ili nekoi drugi lojalni igraci, ama sekako ne ocekuvav deka na 18 vakvo nesto ke napravi, dno.Во новиот договор за кој преговараа сигурно баш ради овакви работи и не се договорија.
Нема везе, никој од нас не очекуваше ама и нема шо да се очајува сега, голман нов ќе се најде и тоа е тоа.
Со дебелиот како менаџер сигурно некој очекувал да остане до крај на кариера во Милан.Lele kako im go zbiberi, a kolku se silea milanezive tuka kolku on bil veren, prav milanez, cela kariera vo milan ke ostanel...![]()
![]()
Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk
Фудбалер и памет не иде во иста реченица.Али не, секоја му чест и на Раиола, како им го зема умот на неговите фудбалери значи немам зборови.Незнам кој играч му се има спротиставено на неговите наредби... Освен Недвед кој двапати одби да замине од Јуве, еднаш во 2006, а вториот пат во 2009 кога се пензионира
И Манчестер зеде 84 Милиони, апсолутен рекорд за Роналдо, па не ни помириса ЛШ потоа. Јебеш пари, такви играчи не се продаваат.Кога го донесе вредеше 0 милиони евра, јуве добил 100 милиони евра. Ај пак збори ми како ги зезнал.
Da ostanese kaj niv sega ke bea na vrvot na evropa ama jbg covekot si otide da si osvoi LE a ne da izgubi finaleКога го донесе вредеше 0 милиони евра, јуве добил 100 милиони евра. Ај пак збори ми како ги зезнал.
ХамшикАли не, секоја му чест и на Раиола, како им го зема умот на неговите фудбалери значи немам зборови.Незнам кој играч му се има спротиставено на неговите наредби... Освен Недвед кој двапати одби да замине од Јуве, еднаш во 2006, а вториот пат во 2009 кога се пензионира