Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Agent Di Campli to Milannews.it: "I will meet with Mirabelli, but not for Verratti."

Meeting is currently ongoing between Donnarumma, his family and Mino Raiola in Montecarlo to respond to Milan's renewal offer [MilanNews].

Тој агент е и на Кулибали од Пескара. Можно е за овој да се преговара.

7, 10 и 11 се слободни :D

Пред да го земеме овој Андре Силва невозможен беше трансферот на Хамес, ама гледам сериозни се односите со Мендеш, па и не ја исклучувам можноста да го донесe и него и тој да биде 10ка. Му падна цената на 50 мил.

Запата, Нијанг, Лападула, Бака, Бертолачи, Палета, Де Шиљо на трансфер листа. Некаде пишува и Абот, Кучка и Монтоливо. Па кој ќе седи на клупа :unsure:
Како му паднала цената? Пред некој саат излегоа вести дека Челзи се повлекува затоа што Реал барале 80 милиони евра :D

Дo сегa се е oк и мислaм декa лугевo дoбрo си јa вршaт рaбoтaтa и несaкaм дa нaoгaм зaмерки.Нo спoред мене е мнoгу битнo дa се дoнесе квaлитетен игрaч нa пoзицијa regista,oткaкo си зaминa Пирлo срединaтa ни е кaтaстрoфa,oсoбенo пoследниве 2-3гoдини.Лoкaтели е нaдежен нo сеуште зелен,a зa Мoнтoливo и Сoсa не ми се прaви мoaбет.

IMG_20170612_165132.jpg

Како му паднала цената? Пред некој саат излегоа вести дека Челзи се повлекува затоа што Реал барале 80 милиони евра :D
И за Мората бараа 90 мил ама :DКако што прочитав по италијанските медиуми бараат 50 мил што и реално за Хамес.

Не сум го гледал овој Силв никогаш, од јутуб скаутингов што го сработев денес и вчера ме потсеќа малце на Бака малце на Шевченко ... поише на Бака :D
Никад не се акав од земја по Белоти Мората и аубемејанг, со тие цени и тие плати за 4 годишни договори од кои барем една година ќе ја играат во куп уефа, ми нема резон. Диего Коста е друга приказна, ама тоа е недостижно.

Овој е скроз ок , ем поефтин ем со потенцијал за растење.

Очекувам следен да биде Форсберг.Доста добар играч со Франција неќна си газеше.Има техника а и добар шут

Солидни трансфери!

Форсберг зимајте го не се мислете што побрзо.

Денеска и стигнал некој агент со сите понуди за играчите ставени на траснфер листа. И Миралеби изјави дека сега малку ќе забават на пазарот за паметно да ги смислат следните чекори. Најверојатно сега следуа мало чистење на ѓубрето а после тоа уште неколку трансфери.

Screenshot_2017-06-12-21-20-12-1.png

Втoрo нaјскaпo зaсилувaње вo истoријaтa нa Милaн.Дa се нaдевaме декa ке испaдне пoдoбaр oд негoвиoт сoнaрoдник.

Донарума ќе продолжи до 2022, 4 мил плата.

Milan are interested in signing Krychowiak regardless of the Biglia deal. Milan will speak about the player tomorrow with PSG.

Една опција е позјмица на Криховијак или за 25 мил и Биглиа.
Друга е Рубен Невес со клаузула од 40 мил, ама поради ситуацијата на Порто и односите со Мендеш може да се собере и овој за помалку.
Трето е Калинич и Бадељ за 35 мил. Ова засега е шпекулација, не е потврдено од некој посигурен новинар.

Ќе потпишеме договор со сите модни куќи во Милано. :icon_mrgr: После Пато немаме играчи кои ќе привлечат и женски фанови.

Прегледај го приврзокот 172763 Прегледај го приврзокот 172764
Ништо чудно лепотанчево да е донесено заради кеш од спонзори. Исто така и Бекам играше кај нас а после и у ПСЖ.

Солидно платени трансфери освен Родригез кој е грабеж за тие пари. Само некако не ми е веројатно дека сите ќе успеат. Не знам кој ќе флопне од сите овие што дојдоа... Друга работа се буниме за Биља скап на 31 година. А видете колку сме платиле за Руј коста на 29 години. Што во тогаш време огромна пара е.

Солидно платени трансфери освен Родригез кој е грабеж за тие пари. Само некако не ми е веројатно дека сите ќе успеат. Не знам кој ќе флопне од сите овие што дојдоа... Друга работа се буниме за Биља скап на 31 година. А видете колку сме платиле за Руј коста на 29 години. Што во тогаш време огромна пара е.
Не сфаќам како може да се буни народ за годините на играч и дека многу пари биле, нормално ако е квалитетен и ако управата заклучила дека им треба. Нека си го одигра неговото после нека крши глава. Милан е гигант не е купи препродај екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom