Играат дрско зошто имаат кеш.Нека ти текне шо праеше Галијани со Пјаца, Итурбе, Кондогбија и Џексон.
Многу дрско играат Мирабели и Фасоне уште од сам старт, секој потег повлечен е однапред испланиран, нема многу одолговлекување, нема натегање, со сите гледаат да се во добри односи и не се фокусираат само на Џенова.
Едино ако има Венгер слики кај шо М'Бапе се гнети со баџанак муВенгер имаше изјава дека пробал да го донесе порано Мбепе, дури и дома му бил и овој пак го избрал Монако.
Ако е точно ова со понудава, страшно ме занима Венгер на кој муабет ќе проба да го донесе у Арсенал.
„Синко ела у Арсенал, не играме ЛШ сезонава и не сме биле у борба за ПЛ од памтивек, ама оваа сезона само уште 2ца играчи ни треабаат и освајаме сигурно“ ?
Може ова со понудава е само можност за нова изјава на Венгер за некој месец, кај шо ќе каже „Ние секогаш пробуваме да ги донесеме најдобрите играчи, ама не можеме со нафташите. Ете и 100 милиони понудивме, ама не иде против нафташи бе, не и-д-е !“
Gaël Clichy is in advanced talks with Turkish side Fenerbahçe about joining the club on a three-year deal. [L'Equipe]
Manchester City are set to begin official talks with Tottenham this week over the potential signing of Kyle Walker. [Sky Sports]
Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.Играат дрско зошто имаат кеш.
Да немаа,ќе се мрсулавеа со просекуси на 100 рати.
Фасоне го знам многу убаво,нит е факман нит бутур.У интер белфодили и заратевци доаѓаа у негово време
Jeр толку се можеше...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не смееле да купуваат играчи без дозвола од ЧолоИграат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.
Зошто и како не успеале у Интер е ирелевантно во моментов.
Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.
Зошто и како не успеале у Интер е ирелевантно во моментов.
На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.
И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.
А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...
Браво за овие спортски директори![]()
Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.
Муабетот ми дека можеле и да се ладат цело време па тек сега да почнеа да работат ама они го направија спротивното што кај мене им носи респект.
Не бе па ти ја не ни планирав да го мешам Интер, појма неам зашо не функционирале таму ко шо треба и не е битно.Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.
Ти можеш да ги почитуваш и величиш, али како и сите други така и они си ја работат работата.
Скоро и да немаа конкуренција за играчите, освен задњиов, а кога ти требаат 10 играчи мораш брзо да купуваш и не можеш мн да бираш.
Да не ме сфатиш погрешно дека ме заболе што кажа за Интер, само ништо големо не направиле, и ние и вие сме сезонава далеку од волците.
Имаше изјава од Фасоне дека на транферите работат долго време. Не е само од пред 3 месеци. Точно е дека сеа се официјализираше продажбата но таа се влечеше скоро година дена и секако дека Фасоне бил упатен како што и колку финансии ќе има за засилување на тимот. Ова што го прават засега е одлична работа. Се работи плански свесни се дека треба дебела пара за да се врати во врвот Милан и се работи како што треба. Е сеа дали ќе се покажат играчите зависи од самите нив и Монтела. Нема кривица кај Фасоне и Миралеби ако некој флопне.Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.
И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.
А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...
Браво за овие спортски директори![]()
Не ги сфаќам ваквиве фудбалери, еве Руни и Харт како последни примери. И двајцата се свесни дека треба некаде да играат следнава сезона секој меч, се наоѓа тек тук по некој заинтересиран клуб ама проблем, не сакаат платата да ја намалат а од другата страна па сакаат да се најдат на списокот за во Русија. Првиот изгледа ќе го изгуби капитенството од Кејн, вториот изгледа од септември натака ќе е втор голман после Форстер од Саутемптон. Sense, makes none.
Лозано наш веројатно во Манчестер Сити (Sky sources андерстенд), а од Сити на 2 годишна позајмица во ПСВ