Верушевски за директор на УБК?
Ама ВМРО....
И ВМРО го правеше истото кога беше на власт. Не ме гледај мене што правам (или не правам) сега, види што направија (не направија) СДС на времето ...
Приметуваш како "неутралниве" ги кренаа главчињата, се надрвија ко мали куриња да го бранат пастиров од Муртино, и тоа после само 1-2 ситни забелешки кон новата власт?
Да знаев дека олку низок им е демократскиот капацитет на лажниве демократи, и дека се олку забавни кога се на власт, уште од 2008ма ќе почнев да го гласам Заев.
#NмаРазлика
Видов, ти се вдадоа како чопор збеснати кучиња. Другото што имаш критикувано а немало врска со СДСМ, тоа е ставено на страна, онака background noise за нив е. Трн у око станува другово и за тоа те цитираат.
До пред некое време збореа дека сум вработен негде со ВМРОвски благослов. Веќе не го прават тој муабет затоа што серам и за едни и за други, многу повеќе (уште сум на исто работно место). И сега не им се уклапа, луџе су збуњене. Па вадат тоа што можат "веш" од претходно. Но и тоа не се уклопува во сегашнава ситуација.
Навикнати се да гледаат боја во луѓето кога се работи за пофалби и критики. Зависно што кон кого е упатено. Со оглед на тоа што уште се именуваат сендвичи иако помина времето за сендвичарење, го враќам во употреба локумството. Секој сега што ќе го брани Мурто & co. е комуњарски локум.
Ти старташ некого Шкорпи? Некаква амнезија да не те има спукано?
До некни урлаше ко орка на контра-митинзи на гдом со химни за груки, денес си загрижен граѓанин.
Не допирајте ново дно, сепак ве чита народ што може да сврзе две чисти.... патетика ви е новиов скин на андеркавер груевист кој гласал за "промени" и се разочарал после 10 дена.
Причините за мое присуство таму ги кажав стотина пати, како и за ЗЗМ. Одново не се објаснувам. Ако мозокот ви е исушен и не ги регистрира тие делови, ваш проблем. Другото што пиша е рекла-казала или измишљотини. А рекла-казала муабети имам и јас. Каде се' немам начекано некои форумски ликови што ги знам во живо, и нема фајде од што би ги кажал тука затоа што ќе пак биде само рекла-казала. И да е така со некој доказ, немаше да спомнувам детали затоа што shocking! Имам принципи. Со истото не може да се пофалите вие, и тие што ги пуштија тие муабети во етер. Ја педер, вие (и тие) педери у душа. Крај.
Инаку за Шарените имате други стандарди. Секој кој бил излезен е револтиран граѓанин. Од другава страна, сендвичи и платеници. Не треба ново дно кога истото вие веќе го држите на рекорд.
Патетика по дефиниција е што одново се јави кога пишав дека лесно е човек да ви го најде живецот. Само што ми ја потврди тезата, фала.
Па кој сакаш да ја опраи државава бе теле, има ли трета опција?
Ќе има бе. Стрпи се. Да влеземе прво во НАТО и ЕУ. Па ќе никнат третополарни оправувачи тек тогаш.