Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Реков меѓу најдобрите. Плус има изјава од Меси дека им е клучен срединец на Аргентина. Еве изглеа не е најбоље само у моја глава и во главата на Меси било. Ама во ред е што ти сакаш такви имиња ама моментално ни Интер ни Милан нема што да понудат за такви имиња да дојдат. Мора да се почне од негде. Не можеш ти да очекуваш после таква очајна сезона на Интер тие да ти дојдат. И не знам што е проблемот што имал 31 година. Има бар 3 добри сезони во него. Да дојдеа овие играчи во Интер нема ова да го пишуваш.
neznam kaj ima takva izjava na mesi, pa uste i klucen bil za argentina, ali ako eve e taka, neznam za sto bil klucen, koga argentina nema nikakov uspeh, mesi se penzionirase pa se vrati, se raspagaat, duri i im visese plasman na SP, taka da neznam za sto bil klucen bilja za argentina ali ne e bitno, klucen bil ko sto za mesi tata martino bese klucen za barsa : )))

Sto se odnesuva za muabetov, ne mozes da ocekues ovoj ili onoj da potpise... druze, PSG se tim formiran 70ta, dojdoa arapi odma gi zemaa kavani, pastore, tijago silva, ibra mibra, verati i red drugi, za trener go stavija anceloti, sigurno ne gi zemale so prethodnite uspesi i istorija, pastore kretenot koga potpisa rece imale super istorija a tie kutrite nikakva istorija nemaa do arapive, jedino 2 tituli u liga a najgolem istoriski uspeh za niv se smetase sto ronaldinjo igrase u psg.

Taka da para cuda pravi, a ne pa za timovi sto imaat trofejna istorija. Golem kur ako ne igrale vo LS, nekogas toa e presudno ne vikam ne, ama ima niza jaki igraci sto se spremni edna godina da go preripaat toa natprevaruvanje, eve james rodrigez veke ima 2 tituli so real mislam, ili 3, ne e bitno, go boli kur dali edna godina nema da igra vo LS, ili di maria koj se iznaigra vo LS so united, pa potpisa glatko za niv. Veti im mnogu pari, veti im jak, stabilen proekt, i toa e toa, ne bi bilo problem bilo koj da potpise.

I ibra otide u united, isto i pogba, a oni ne bea del od LS, niti pak bleskaa vo Anglija, taka da tie argumenti se glupi u denesno vreme.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
I ibra otide u united, isto i pogba, a oni ne bea del od LS, niti pak bleskaa vo Anglija, taka da tie argumenti se glupi u denesno vreme.
Нема да се мешам у другиот дел од муабетот ама споредбава Интер - Манчестер не да не ти е на место.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Нема да се мешам у другиот дел од муабетот ама споредбава Интер - Манчестер не да не ти е на место.
na koja osnova ne e, sporedbata e za timovi sto ne igraat vo ls a ete nosat igraci na koi toa ne im e problem, ko pogba na primer, koj nikad ja nema osvoeno, ili ibra, koj isto taka nikad ne ja osvoil.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
na koja osnova ne e, sporedbata e za timovi sto ne igraat vo ls a ete nosat igraci na koi toa ne im e problem, ko pogba na primer, koj nikad ja nema osvoeno, ili ibra, koj isto taka nikad ne ja osvoil.
Парите, името и интегритетот на Интер не е ни приближно блиску до она на Јунајтед. Јунајтед и три сезони по ред да не игра во ЛШ ќе може да си дозволи 100 милионски флопови ко Ди Марија.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Парите, името и интегритетот на Интер не е ни приближно блиску до она на Јунајтед. Јунајтед и три сезони по ред да не игра во ЛШ ќе може да си дозволи 100 милионски флопови ко Ди Марија.
muabetov ti umre pred 10 godini, siti kakvo ime e, ili psg i bravuroznoto francisko prvenstvo, son na sekoe dete koga ke porasne tamu da igra, ili kakov integritet imaat tie dve ekipi, suning imaat mnogu pari, i spremni se da vlozuvaat u inter bajagi, taka da, kako sto rekov, so pari sve se moze denes u fudbal, kakov integritet kakvo ime kakvi bakraci, muabet do pocetok na 21vi vek sto vazese, denes okolnostite se bajagi smeneti, ima idioti sto za para i u kina idat i igraat fudbal, a imaat kvalitet za golemite fudbalski timovi u evropa.
Ocigledno ne si go ni svatil muabetot, a i ni poentata moja.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
muabetov ti umre pred 10 godini, siti kakvo ime e, ili psg i bravuroznoto francisko prvenstvo, son na sekoe dete koga ke porasne tamu da igra, ili kakov integritet imaat tie dve ekipi, suning imaat mnogu pari, i spremni se da vlozuvaat u inter bajagi, taka da, kako sto rekov, so pari sve se moze denes u fudbal, kakov integritet kakvo ime kakvi bakraci, muabet do pocetok na 21vi vek sto vazese, denes okolnostite se bajagi smeneti, ima idioti sto za para i u kina idat i igraat fudbal, a imaat kvalitet za golemite fudbalski timovi u evropa.
Ocigledno ne si go ni svatil muabetot, a i ni poentata moja.
Пресубјективен си, докажано е дека нема објаснување со тебе.

Манчестер Јунајтед >>>> Интер во моментов, во секој поглед, без разлика дали едниот од двата клуба играат ЛШ или не.

ПСЖ/Сити >>>>>>>>>>> Интер во поглед на финансии а денес тие се пресудни, освен ако сеуште не сањаш дека може да го купите Светот, тогаш дефинитивно нема излагање на крај.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.019
Поени од реакции
116.848

Манчестер Јунајтед >>>> Интер во моментов, во секој поглед, без разлика дали едниот од двата клуба играат ЛШ или не.

ПСЖ/Сити >>>>>>>>>>> Интер во поглед на финансии а денес тие се пресудни, освен ако сеуште не сањаш дека може да го купите Светот, тогаш дефинитивно нема излагање на крај.
Добро, значи Јунајтед> ПСЖ/СИТИ во секој поглед. Тогаш зошто доста фудбалери се одлучуваат за Сити во последно време а не за УТД?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро, значи Јунајтед> ПСЖ/СИТИ во секој поглед. Тогаш зошто доста фудбалери се одлучуваат за Сити во последно време а не за УТД?
Стек, едно е да треба да бираш меѓу ПСЖ/Сити и Јунајтед а друго е да треба да бираш меѓу Интер и Јунајтед, тоа пробувам да го кажам од прееска.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.019
Поени од реакции
116.848
Стек, едно е да треба да бираш меѓу ПСЖ/Сити и Јунајтед а друго е да треба да бираш меѓу Интер и Јунајтед, тоа пробувам да го кажам од прееска.
А можеш да ми ја објасниш разликата? Ниту Сити ниту ПСЖ е поголем тим од Интер, а убаво ти кажа Урко дека кинезите влегоа во клубот и се очекуваат огромни инвестиции во иднина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А можеш да ми ја објасниш разликата? Ниту Сити ниту ПСЖ е поголем тим од Интер, а убаво ти кажа Урко дека кинезите влегоа во клубот и се очекуваат огромни инвестиции во иднина.
Не се поголем клуб од Интер, никаде не реков дека се ама имаат повеќе пари, СЕГА и трошат повеќе, СЕГА и се попривлечна десинација, СЕГА. Не зборам за иднина, не збориш ни ти ни Син, збориме за овој трансфер преоден рок. Овој трансфер преоден рок Интер не игра во ЛШ, можеби следниот летен ќе купуваат како учесници во ЛШ, можеби и како шампиони, не знаеме. Збориме за овој трансфер период, за кој беше направена и споредбата со Јунајтед. Споредба Јунајтед - Интер во овој момент, каков што е Интер е апсурдна во најмала рака, ако бидеме реални и објективни. Ако фураме субјективен муабет ондак доаѓаат Чоло/Конте со Де Геа, Ди Марија, Хамес, Најголан итн итн...

Член од
23 август 2010
Мислења
40.019
Поени од реакции
116.848
Не се поголем клуб од Интер, никаде не реков дека се ама имаат повеќе пари, СЕГА и трошат повеќе, СЕГА и се попривлечна десинација, СЕГА. Не зборам за иднина, не збориш ни ти ни Син, збориме за овој трансфер преоден рок. Овој трансфер преоден рок Интер не игра во ЛШ, можеби следниот летен ќе купуваат како учесници во ЛШ, можеби и како шампиони, не знаеме. Збориме за овој трансфер период, за кој беше направена и споредбата со Јунајтед. Споредба Јунајтед - Интер во овој момент, каков што е Интер е апсурдна во најмала рака, ако бидеме реални и објективни. Ако фураме субјективен муабет ондак доаѓаат Чоло/Конте со Де Геа, Ди Марија, Хамес, Најголан итн итн...
Леле ама тропаш зелени и уз пат тресеш... Па милион примери може да ти најдам каде врвни играчи прифатиле да отидат во тим што не игра ЛШ и се наоѓа во турбулентна фаза. Пирло ти е најдобар пример за тоа, од Милан прифати да отиде во Јуве кој имаше катастрофална сезона тогаш, седми завршија ако не се лажам.

Иднина Пеја ти е и овој преоден рок, не е 5 години после муабетов. Зошто да не дојде некој врвен фудбалер доколку му бидат понудени одлични услови уз добар проект?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Леле ама тропаш зелени и уз пат тресеш... Па милион примери може да ти најдам каде врвни играчи прифатиле да отидат во тим што не игра ЛШ и се наоѓа во турбулентна фаза. Пирло ти е најдобар пример за тоа, од Милан прифати да отиде во Јуве кој имаше катастрофална сезона тогаш, седми завршија ако не се лажам.

Иднина Пеја ти е и овој преоден рок, не е 5 години после муабетов. Зошто да не дојде некој врвен фудбалер доколку му бидат понудени одлични услови уз добар проект?
Пресубјективни сте, тука некаде со навивачи на Јунајтед. Ќе правиме муабет во Август кога ќе пцуеш по сфе жуто на планетава.
Уствари нема да праиме муабет, ќе ти ставам лајк на мислењава.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.019
Поени од реакции
116.848
Пресубјективни сте, тука некаде со навивачи на Јунајтед. Ќе правиме муабет во Август кога ќе пцуеш по сфе жуто на планетава.
Уствари нема да праиме муабет, ќе ти ставам лајк на мислењава.
Пак не те разбирам... Ќе пцујам ако не донесат асални играчи, ако донесат нема што да ги пцујам. Еве донесоа тренер уште во јуни, на почетокот од месецот, ќе има потполна слобода во составување на екипата и ќе има време да си ги одработи припремите коНплетно. Нормално дека ќе пцујам ако донесат Ансалди тип на играчи, што ти е?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125

Манчестер Јунајтед >>>> Интер во секој поглед, без разлика дали едниот од двата клуба играат ЛШ или не.

vidov u temata za sobranie deka toa e dokazano, tebe treba da ti se iscrtaat precizno nekoi stvari, za da gi razberes i da svatis deka mozda i ne si u pravo ko sto si tvrdel prethodno, a u konkretniov slucaj na temava tuka uste ne ni uspea najprostata poenta sto ja teram da ja razberes

Za suning ubeden sum deka poim nemas nit koi se nit sto se, zasto i bi imal, nema sto tebe da te interesiralo toa taka da forsiras diskusija za nesto za koe realno poim nemas.
Ako se realiziraat nivnite najavi za ova leto, inter bi imal nad 100m evra za trosenje za nosenje na novi igraci bez pritoa da prodavaat nekoj, ako se nadovrzeme i na muabetot deka bea spremni na konte da mu davaat minimum 15m po sezona, a se spekulirase i za nad 20, togas valjda ke razberes zasto celam na takov muabet, i zasto na inter vo edna vakva situacija MORA da celi na takvi fudbaleri, ko naingolan, rodrigez, di maria, a ne na ebaniot bilja od lazio, nisto nikad nema da postignat so toa.

Me boli kur mene za junajted, ali ziti sve ne mi teraj muabet so toa sto inter go spustas na nivoto na notingem forest, ok e, probarj da ja razberes najednostavnata poenta sto ja teram tuka, a toa e deka ako inter ( ili bilo koj drug klub ) ima 200, 300, 150, 500m evra za trosenje neigranjeto vo ls, uzasnata prethodna sezona, apsolutno nikakov faktor ne bi pretstavuvale za nosenje na jaki igraci, ko sto toa ne bilo problem za ekipi ko psg na primer, ili siti, ili nekoj drug random tim koj naednas se obogatil i bil sposoben da trosi.

Znaci procitaj go ova uste ednas ako treba za da me razberes sto sakam da kazam, i uz put dur go citas, neka ti tekne kogo kupija Monako so Ranieri otkako se vratija vo prva liga u francija, znaci od vtora, u prva, bez igranje u evropa bez nisto ...

Denes preku nok mozes da stanes faktor u fudbalot, ko sto stanaa psg, ko sto stanaa siti, ko sto naednas stanaa celzi koga dojde murinjo, godina posle prevzemanjeto na klubot od abramovic, umre vremeto na brendovi, istorii i ostali kurci palci, sto nekogas nesto znacele u fudbalot, poslednive slucuvanja so kina se samo uste edna potvrda za toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom