- Член од
- 4 јуни 2017
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 10
Ова као докажува колку е Шведска лошо место за живеење? У секој момент би одбрал да живеам таму доколку би можел да бирам меѓу МКД и Шведска[DOUBLEPOST=1496685818][/DOUBLEPOST]
ОЌ.
Прво, немаш поима колку работи се против природноста а ти секојдневно ги правиш. Додека хомосексуалноста постоела од секогаш, и кај животните и кај луѓето. И зошто ти ги жалиш моите мајка и татко и било срамота за нив? За нив е срамота само заради такви како тебе.
Второ, очигледно не знаеш какви права бара ЛГБТИ заедницата. Hint: EQUAL FUCKING RIGHTS.
Трето, пад на наталитетот? Ти свесен си дека се дешава overpopulation? Очигледно не. И плус зависи колку од децата што ќе се раѓаат ќе се геј. Не може тоа да се контролира.
И дефиниција за геноцид не знаеш. Простак.
1. Зошто не ми одговараш? Зошто ИНЦЕСТОТ би било против природноста на човекот односно ЛОШОТО? Вакви ред прашања имам во врска со природноста на човекот и Господовото создавање. Според кои закони ти ми велиш дека хомосексуалноста е ДОБРОТО, односно ПРИРОДНОТО, а инцестот, ЛОШОТО, односно АНТИПРИРОДНОСТА?
2. ЕQUAL FUCKING RIGHTS на превод значи зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА да си одат во FUCKING МИНАТО!
3. Question: How much of the land on Earth is covered by humans?
Answer: Approximately 10%.
Aбе користете го паметот луѓе!