Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Најјаки сте ми вие што мешате религија и Господ на темава.
Сите одиме во пекол, тоа ваљда ви е јасно досега. Или бладате дека имате познавања од религија, а уствари врска си немате.

И јас да се согласам со нешто со @staycalm , не разбирам што врска има абортусот на темава. Ама ич не можам да си спојам.
Немој да лажеш, живееме во пекол, а кога ќе умреме единствено што ќе биде е гозба за црвите ;)
Може една терапија на остров со крупни батки, влакнести, КУРЦИ ГОЛЕМИ И ГАЗИЊА стегнати! :pijani::aplauz::sekc:

П.С. Оди и кажи им педери..:kuracc:
Од кога набилдано тело со стероиди е страшно тело и е приказ на опасен батка?[DOUBLEPOST=1496680001][/DOUBLEPOST]Еве ви го/ја Фифи, муцето ќе си прај операција на гага уште троа, да живее Европа, дури кај нас народот умира оти нема пари за операција, дури народот рмба за ебани 9000ки, Европјаниве ебаваат пари на глупости и се чудат како да ги скурцаат парите :mad:
http://plusinfo.mk/vest/116899/fifi-janevska-znaev-deka-sum-zensko-ushte-na-5-godini

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
:facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1496621932][/DOUBLEPOST]Се што е против против Господовите закони е и против човештвото, кратко и јасно. Би употребил ама баш секое средство и начин за да се стопираат овие болни луѓе!
Дали е господов закон/господова правда, да се стави на искушение таткото да си го убие сопствениот син!? Ниту еден Бог или бог, за кој тврдите дека знае се’ (што значи знаел дека нема да го убие својот син), не би го побарал тоа од еден човек. Па ако зборуваме за Бог или бог на оваа тема, да се одлучиме прво за кој Бог или бог ќе зборуваме. И пред се’ зошто Бог или бог не би ги дозволил овие бракови? Башка тоа што бракот е дефиниран како однос меѓу еден маж и една жена. Девојчето станува жена во моментот кога ќе прокрвари (зборуваме за религијата или гледиштата на религијата), а во историјата, поготово во христијанската, има еден куп примери каде еден маж и една “жена“ стапувале во брак. Што ќе кажеш на тоа? :)

S

staycalm

Гостин
[DOUBLEPOST=1496680001][/DOUBLEPOST]Еве ви го/ја Фифи, муцето ќе си прај операција на гага уште троа, да живее Европа, дури кај нас народот умира оти нема пари за операција, дури народот рмба за ебани 9000ки, Европјаниве ебаваат пари на глупости и се чудат како да ги скурцаат парите :mad:
http://plusinfo.mk/vest/116899/fifi-janevska-znaev-deka-sum-zensko-ushte-na-5-godini
Aww. Фифи прекрасна ❤ Конечно ќе си напраи операција, па и бесплатно. Тоа е Шведска. Држава како која што можеме да бидеме, ама само на сон.

Член од
5 јуни 2017
Мислења
18
Поени од реакции
9

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Aww. Фифи прекрасна ❤ Конечно ќе си напраи операција, па и бесплатно. Тоа е Шведска. Држава како која што можеме да бидеме, ама само на сон.
Абе и операцијата ќе ја направи и пак ќе биде незадоволен, еден ден и да го ебат ќе му скисне, па ќе сака да се прави пак маж, па ќе го мани депресијата и тоа е тоа, една будала помалку.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.660
Поени од реакции
9.260
Член од
4 јуни 2017
Мислења
47
Поени од реакции
10
Веќе одговорено. Н.Е. neeeeext
Господ не создал и Господ ја одредува природноста на човекот и начинот на функсионирање. Ако ти не веруваш во Господ, според кои закони живееш? Што е ДОБРО а што е ЛОШО според тебе? Зошто КАНИБАЛИЗМОТ, ИНЦЕСТОТ би биле ЛОШОТО, а ХОМОСЕКСУАЛНОСТА-ДОБРОТО? Кога велам ДОБРОТО, мислам нешто што е во вклопност со природноста на човекот.[DOUBLEPOST=1496684511][/DOUBLEPOST]
Како што шиптаривте ги избркавте. Иди бегај таму.
За секој што ја уништува природноста на човекот и Земјата треба терапија под итно!!

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
A bas pred eden period citav za edna sto go promenila polot u maski zatoa sto se custvuvala kako maz a voedno ja privlekuvale zenski a otkako ja napravila operacijata pocnale maski da ja privlekuvaat.
Ona koga ti e pisano da bides gay po sekoja cena. :pos:
Bas kje go pobaram linkot...

Член од
4 јуни 2017
Мислења
47
Поени од реакции
10
Дали е господов закон/господова правда, да се стави на искушение таткото да си го убие сопствениот син!? Ниту еден Бог или бог, за кој тврдите дека знае се’ (што значи знаел дека нема да го убие својот син), не би го побарал тоа од еден човек. Па ако зборуваме за Бог или бог на оваа тема, да се одлучиме прво за кој Бог или бог ќе зборуваме. И пред се’ зошто Бог или бог не би ги дозволил овие бракови? Башка тоа што бракот е дефиниран како однос меѓу еден маж и една жена. Девојчето станува жена во моментот кога ќе прокрвари (зборуваме за религијата или гледиштата на религијата), а во историјата, поготово во христијанската, има еден куп примери каде еден маж и една “жена“ стапувале во брак. Што ќе кажеш на тоа? :)
Господ е еден, кој разбира и разбрал, супер за него!
Пак велам, Господ создал и Тој знае како и зошто не создал. Секоја насока што е против природноста на човекот, е и против човекот со сигурност.

Абе срамота за твојата мајка и татко, па што ке се случеше со светот ако вашите ПРАВА ги актуализирате!! Па по 100-200 години знаете ли каква катастрофа би и се случил на Земјава со драстичниот пад на наталитетот?! А по 500 години на пример, колку луѓе би останале (АКО ИМА НЕКОЈ)?

Абе Хомосексуалноста е најтивкиот ГЕНОЦИД воопшто познат!

S

staycalm

Гостин
Пак велам, Господ создал и Тој знае како и зошто не создал. Секоја насока што е против природноста на човекот, е и против човекот со сигурност.

Абе срамота за твојата мајка и татко, па што ке се случеше со светот ако вашите ПРАВА ги актуализирате!! Па по 100-200 години знаете ли каква катастрофа би и се случил на Земјава со драстичниот пад на наталитетот?! А по 500 години на пример, колку луѓе би останале (АКО ИМА НЕКОЈ)?

cerknaj sercka

Член од
4 јуни 2017
Мислења
47
Поени од реакции
10
Па затоа сте го одбрале овој пат, вашиот мозок обработува 0.0001% податоци а останатото е на офсајд. Абе одговори ми на прашањето и тоа на нај интелигентен начин ако вистински имаш одговор!

S

staycalm

Гостин
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden

Провери 2015 и 2016
Не фала, топ сме ние
Ова као докажува колку е Шведска лошо место за живеење? У секој момент би одбрал да живеам таму доколку би можел да бирам меѓу МКД и Шведска :pipi:[DOUBLEPOST=1496685818][/DOUBLEPOST]
Па затоа сте го одбрале овој пат, вашиот мозок обработува 0.0001% податоци а останатото е на офсајд. Абе одговори ми на прашањето и тоа на нај интелигентен начин ако вистински имаш одговор!
ОЌ.

Прво, немаш поима колку работи се против природноста а ти секојдневно ги правиш. Додека хомосексуалноста постоела од секогаш, и кај животните и кај луѓето. И зошто ти ги жалиш моите мајка и татко и било срамота за нив? За нив сум срамота само за такви како тебе. Горди се тие со мене и со тоа каква личност сум јас.

Второ, очигледно не знаеш какви права бара ЛГБТИ заедницата. Hint: EQUAL FUCKING RIGHTS.

Трето, пад на наталитетот? Ти свесен си дека се дешава overpopulation? Очигледно не. И плус зависи колку од децата што ќе се раѓаат ќе се геј. Не може тоа да се контролира.

И дефиниција за геноцид не знаеш. Простак.

Последно уредено од модератор:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997

Прво, не сум педер, туку само атеист. А второ, прашање е дали тој еден постои и ако постои, каде е? Инаку религијата сама по себе оди против природата на човекот да биде слободно суштество, надвор од оковите на нормите кои тврдоглаво ги позиционира како централни вредности, а ги крши самата таа одново и одново. И дали општествените вредности се еднакви со оние поставени од црквата?!

Не ми одговори на прашањето во претходниот коментар. :)

S

staycalm

Гостин
Прво, не сум педер, туку само атеист. А второ, прашање е дали тој еден постои и ако постои, каде е? Инаку религијата сама по себе оди против природата на човекот да биде слободно суштество, надвор од оковите на нормите кои тврдоглаво ги позиционира како централни вредности, а ги крши самата таа одново и одново. И дали општествените вредности се еднакви со оние поставени од црквата?!

Не ми одговори на прашањето во претходниот коментар. :)
aw сеа гледам дека тебе ти реплицирал, ја па мислев мене. јер ја сум педерот кој пишуваше :icon_lol:[DOUBLEPOST=1496686282][/DOUBLEPOST]Уште еднаш се докажа малоумноста на хомофобите со логиката дека за да браниш педери мора да си педер. Иако dumbledore воопшто не не' бранеше во мислењето. Fuck me uppppp :pos::pos::pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Kajgana Shop

На врв Bottom