- Член од
- 4 јуни 2017
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 10
1. Зошто не ми одговараш? Зошто ИНЦЕСТОТ би било против природноста на човекот односно ЛОШОТО? Вакви ред прашања имам во врска со природноста на човекот и Господовото создавање. Според кои закони ти ми велиш дека хомосексуалноста е ДОБРОТО, односно ПРИРОДНОТО, а инцестот, ЛОШОТО, односно АНТИПРИРОДНОСТА?Ова као докажува колку е Шведска лошо место за живеење? У секој момент би одбрал да живеам таму доколку би можел да бирам меѓу МКД и Шведска[DOUBLEPOST=1496685818][/DOUBLEPOST]
ОЌ.
Прво, немаш поима колку работи се против природноста а ти секојдневно ги правиш. Додека хомосексуалноста постоела од секогаш, и кај животните и кај луѓето. И зошто ти ги жалиш моите мајка и татко и било срамота за нив? За нив е срамота само заради такви како тебе.
Второ, очигледно не знаеш какви права бара ЛГБТИ заедницата. Hint: EQUAL FUCKING RIGHTS.
Трето, пад на наталитетот? Ти свесен си дека се дешава overpopulation? Очигледно не. И плус зависи колку од децата што ќе се раѓаат ќе се геј. Не може тоа да се контролира.
И дефиниција за геноцид не знаеш. Простак.
2. ЕQUAL FUCKING RIGHTS на превод значи зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА да си одат во FUCKING МИНАТО!
3. Question: How much of the land on Earth is covered by humans?
Answer: Approximately 10%.
Aбе користете го паметот луѓе!