Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
4 јуни 2017
Мислења
47
Поени од реакции
10
Ова као докажува колку е Шведска лошо место за живеење? У секој момент би одбрал да живеам таму доколку би можел да бирам меѓу МКД и Шведска :pipi:[DOUBLEPOST=1496685818][/DOUBLEPOST]
ОЌ.

Прво, немаш поима колку работи се против природноста а ти секојдневно ги правиш. Додека хомосексуалноста постоела од секогаш, и кај животните и кај луѓето. И зошто ти ги жалиш моите мајка и татко и било срамота за нив? За нив е срамота само заради такви како тебе.

Второ, очигледно не знаеш какви права бара ЛГБТИ заедницата. Hint: EQUAL FUCKING RIGHTS.

Трето, пад на наталитетот? Ти свесен си дека се дешава overpopulation? Очигледно не. И плус зависи колку од децата што ќе се раѓаат ќе се геј. Не може тоа да се контролира.

И дефиниција за геноцид не знаеш. Простак.
1. Зошто не ми одговараш? Зошто ИНЦЕСТОТ би било против природноста на човекот односно ЛОШОТО? Вакви ред прашања имам во врска со природноста на човекот и Господовото создавање. Според кои закони ти ми велиш дека хомосексуалноста е ДОБРОТО, односно ПРИРОДНОТО, а инцестот, ЛОШОТО, односно АНТИПРИРОДНОСТА?

2. ЕQUAL FUCKING RIGHTS на превод значи зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА да си одат во FUCKING МИНАТО!

3. Question: How much of the land on Earth is covered by humans?
Answer: Approximately 10%.

Aбе користете го паметот луѓе!

S

staycalm

Гостин
1. Зошто не ми одговараш? Зошто ИНЦЕСТОТ би било против природноста на човекот односно ЛОШОТО? Вакви ред прашања имам во врска со природноста на човекот и Господовото создавање. Според кои закони ти ми велиш дека хомосексуалноста е ДОБРОТО, односно ПРИРОДНОТО, а инцестот, ЛОШОТО, односно АНТИПРИРОДНОСТА?

2. ЕQUAL FUCKING RIGHTS на превод значи зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА да си одат во FUCKING МИНАТО!

3. Question: How much of the land on Earth is covered by humans?
Answer: Approximately 10%.

Aбе користете го паметот луѓе!
Шо лупна со ова за зборовите.. Превод ми треба.
Си ископирал она што ти одговара, а делот надолу кој да го чита :D
Landcover is one key way that we can measure how much of the terrestrial environment has been covered by humans. Earth’s surface is about 500 million km2, but most of that (70.8%) is water, which we’re not really very good at.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
aw сеа гледам дека тебе ти реплицирал, ја па мислев мене. јер ја сум педерот кој пишуваше :icon_lol:[DOUBLEPOST=1496686282][/DOUBLEPOST]Уште еднаш се докажа малоумноста на хомофобите со логиката дека за да браниш педери мора да си педер. Иако dumbledore воопшто не не' бранеше во мислењето. Fuck me uppppp :pos::pos::pos:
Само што докажа дека човековата глупост е неограничена. :)

пи.ес. Кој е хомофоб!? Јас досега сретнав 2-ца на темава.
пи.ес.ес. Тоа е твојата логика- нелогика. :)

S

staycalm

Гостин
Само што докажа дека човековата глупост е неограничена. :)

пи.ес. Кој е хомофоб!? Јас досега сретнав 2-ца на темава.
пи.ес.ес. Тоа е твојата логика- нелогика. :)
Викаш докажав? Леле ме уби :D
за nix000 зборев срце. На темава ги има едно минимум 30 од почеток на моето пишување овде

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Викаш докажав? Леле ме уби :D
за nix000 зборев срце. На темава ги има едно минимум 30 од почеток на моето пишување овде
Зборуваше и за мене. 10-тина пати ме имаш наречено хомофоб и во коментарот алудираше на хомофобите. Нели, логика.

И не реков дека си глупав, туку дека напиша голема глупост. Голема разлика. :)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
А шо е тоа хомофобија? Има некој да ми објасни?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Еве ви го/ја Фифи, муцето ќе си прај операција на гага уште троа, да живее Европа, дури кај нас народот умира оти нема пари за операција, дури народот рмба за ебани 9000ки, Европјаниве ебаваат пари на глупости и се чудат како да ги скурцаат парите :mad:
http://plusinfo.mk/vest/116899/fifi-janevska-znaev-deka-sum-zensko-ushte-na-5-godini
Јас ќе бев против овдека фондот на Фифи да и платеше операција и терапии. И тоа многу ќе бев против. Но Фифи си прави во Шведска, така што, ич не ме тангира колку пари ќе фрлат.

Член од
4 јуни 2017
Мислења
47
Поени од реакции
10
Фобија од уништување на природноста на човекот. Фобија од КРАЈ за зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА, ТАТКО, МАЈКА.

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Јас ќе бев против овдека фондот на Фифи да и платеше операција и терапии. И тоа многу ќе бев против. Но Фифи си прави во Шведска, така што, ич не ме тангира колку пари ќе фрлат.
Zasto kje bese protiv?
I toa e neciv problem kako sto nekoj ima drug zdravstven problrm, nwkomu toa mu pretstavuva precka vo sekojdnevniot zivot ako ne e vidliv problemot ne znaci deka go nema, psihicki invaliditet e, zamisli ti se osekjas ko masko a moras da se odnesuvas ko zensko posto taka si rodena i nemas poinakov izbor, stavete se malku vo tugja kozha.

S

staycalm

Гостин
Опсег на негативни ставови и чувства кон хомосексуалноста, како што се: омраза, дискриминација, предрасуди, презир, одбивност, ирационален страв..[DOUBLEPOST=1496688215][/DOUBLEPOST]
Фобија од уништување на природноста на човекот. Фобија од КРАЈ за зборовите СИН, ЌЕРКА, БРАТ, СЕСТРА, ТАТКО, МАЈКА.
:vozbud::pos:

Член од
5 јуни 2017
Мислења
18
Поени од реакции
9
Ова као докажува колку е Шведска лошо место за живеење? У секој момент би одбрал да живеам таму доколку би можел да бирам меѓу МКД и Шведска :pipi:
Иди ти по ЛГБТ паради и ќе се чудиш кога муслиман, кој што многу посериозно ги сфаќја работите кога идеш против неговиот господ.
Прашање е само кога некој од ИСИС ке разнесе геј-бар.
А Шведска, веруј ми, е собир на секакви луѓе кој што бараат "equal fucking rights" ко тебе.
И никако не им текнува дека можеби претерале со тоа.
Ама ако нека ги бомбардираат муслимани, што знам ја.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Zasto kje bese protiv?
I toa e neciv problem kako sto nekoj ima drug zdravstven problrm, nwkomu toa mu pretstavuva precka vo sekojdnevniot zivot ako ne e vidliv problemot ne znaci deka go nema, psihicki invaliditet e, zamisli ti se osekjas ko masko a moras da se odnesuvas ko zena i nemas poinakov izbor, stavete se malku vo tugja kozha.
Не можам да се ставам во туѓа кожа, мене убаво ми е во мојата.
Имаш деца и луѓе кои се на смртна постела, бараат секој ебан ден донации од народ зашо фондот нема пари да покрие или не сака да покрие. Е, кога фондот ќе има пари за сите овие кои не избрале да прават операција по своја волја, тогаш бујрум, нека даваат и на Фифи.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Опсег на негативни ставови и чувства кон хомосексуалноста, како што се: омраза, дискриминација, предрасуди, презир, одбивност, ирационален страв..[DOUBLEPOST=1496688215][/DOUBLEPOST]
:vozbud::pos:
Луѓе се плашат и гнасат од разни работи, од пајаци, кучиња, висина, педери, темница, затворен простор....
Тоа е нормална работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom