Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да најдам тема за оваа работа па тука ќе прашам ако знај некој..колку кошта да ѕвонеш од Македонија во Грција?
На телеком сум од мобилен ѕвонев вчера до Грција повикот траеше околу 5 секунди, наместо да ми исклучат ми се јавија кретените па прашувам да не знај некој колку може да кошта да не е некоја оѓин и пламен цена?

Неможам да најдам тема за оваа работа па тука ќе прашам ако знај некој..колку кошта да ѕвонеш од Македонија во Грција?
На телеком сум од мобилен ѕвонев вчера до Грција повикот траеше околу 5 секунди, наместо да ми исклучат ми се јавија кретените па прашувам да не знај некој колку може да кошта да не е некоја оѓин и пламен цена?
https://www.telekom.mk/megjunarodni-povici-pripejd.nspx
Зависи и на која тарифа си, како и да е на S тарифите е околу 33 ден/мин а на M/L 18 ден/мин.

Имаат ли некаков недостаток dual sim во однос на single sim телефони?

Имаат ли некаков недостаток dual sim во однос на single sim телефони?
Зависи кој модел
Некои немаат 4г, послаб рам или меморија ... некои се идентични

Зависи кој модел
Некои немаат 4г, послаб рам или меморија ... некои се идентични

Прaшaњетo ми се oднесувaше зa ист мoдел, сo исти кaрaктеристики штo имa верзијa сo еднa или сo две сим кaртички.

Иaкo и тoј сo дуaл ќе биде кoристен сo 1 сим.

Вo oднoс нa мрежa, перфoрмaнси, интерфејс (вo именик, пoрaки, пoвици...) имa рaзлики? Никoгaш не сум кoристел телефoн сo дуaл сим

Прaшaњетo ми се oднесувaше зa ист мoдел, сo исти кaрaктеристики штo имa верзијa сo еднa или сo две сим кaртички.

Иaкo и тoј сo дуaл ќе биде кoристен сo 1 сим.

Вo oднoс нa мрежa, перфoрмaнси, интерфејс (вo именик, пoрaки, пoвици...) имa рaзлики? Никoгaш не сум кoристел телефoн сo дуaл сим
Исто е, само интерфејсот е минимално различен, од кој сим да ѕвониш кој да е приоритетен итн

Прво во твојот град сигурно има некој продавници кој продават/поправат телефони прашај таму.
Друго на фејзбук на страниците шо се Купи-Продај одма ќе најдеш кој средува со тоа и за некое време ке си го цитирам одговорот ке ти дадам 2-3 страници што ке ти сменат стакло/дисплеј
некни мој другар му го прати телефонот и му го средија.

drugar od skopje sum ama ne se normalni so cenive za samsung s5 baraat od 7000-do 9000denari
a na reklama 5 prodavaat zdravi mobilni po 6000denari
ima nekoe care ili???

Мислење за Мобиком? Имаат телефони со попуст, ама страв ми е да не се некои преваранти или да даваат неисправни телефони...

19021358_10213112382504248_1150768073_n.png

Мислење за Мобиком? Имаат телефони со попуст, ама страв ми е да не се некои преваранти или да даваат неисправни телефони...

19021358_10213112382504248_1150768073_n.png
Koj tel sakas da go zemes?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

drugar od skopje sum ama ne se normalni so cenive za samsung s5 baraat od 7000-do 9000denari
a na reklama 5 prodavaat zdravi mobilni po 6000denari
ima nekoe care ili???

Е така е другар самсунг..самата марка ја носи таја цена на Купи Продај ти велам да гледаш објавуват гледам во повеќето групи како дават стакла или поправат неможам да ги најдам јас ги барав.. а друго о отвори на реклама 5 ти велам ете и таму провери за стакла ако има некој.. а цените се тие мислам пониско од такви дуќани тешко..

Дали некој го тестирал новиот Chrome Beta кој не е надградба на веќе постоечкиот туку сосема нова апликација

Имам Самсунг с7 еџ, неколку пати го имав пикнато под вода и немаше проблем, се до вчера. Го пикнав во вода и незнам шо се деси зелен се напрај екранот, и после се исклучи и толку цркна, уште не се уклучва. Дали некој има искуство со ваква работа, шо можи да е заебано (се надевам не е матичната:unsure:)? и дали ќе поможи ориз како шо прочитав на интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom