Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Намириса пари и ајде ќе им нуди листа на негови клиенти.
Исти кур е и овој само треба да имаш добри односи. Еве некои Ди Марија, Хамес, Ренато Санчез, Нелсон Семедо, Рубен Невес, Мангала, Андре Силва, Ел Гази..
За последните двајца бевме заинтересирани.

Пепе и Велосо :D
Тоа е муабетот, не можеш да кажеш нека ги ишутираат и овој и оној, затоа што сите квалитетни фудбалери се или на Раиола или на Мендеш. Добри односи со овие двајца ти носат фудбалери од нивна закрила, ако не, таленти собирај од Белгија и Холандија :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Овој истиот од бруките со Кондогбија и Мартинез е ?

Бегај бе од вакви смрадови,нека завршат со Донарума бар и свињата да не се појави веќе во Миланело.
Па за Кондогбија во Интер тогаш Фасоне во последен момент се вмеша и го собраа.[DOUBLEPOST=1496506766][/DOUBLEPOST]

"Момци за Роналдо прв кат, втора врата од лево"

Него за Мутињо демек праеле муабет со МендеШ, ако пропаднел трансферот на Биглиа тогаш тој бил алтернатива.
Праеле муабет за повеќе играчи, а еден од нив е Андре Силва, алтернатива на Мората/Белоти. Биглиа одбил да го продолжи договорот со Лацио.

Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Milan have asked about James Rodriguez and Andre Silva in today's meeting with Mendes. Fabinho is also a an appreciated profile. [Sky]

Член од
19 март 2014
Мислења
625
Поени од реакции
937
За Муса ако збориш да. Од Фулам од 3-та лига почна пред 4-5 год пред лани или пред 2 години да отиде у Селтик.
Искрено го имам гледано само неколку утакмици кога сум ја имал Селтик на тикет и против Барселона во Лига на Шампиони ама тоа што го видов против Барса ми се свиѓаше премногу.Мислам дека ја има таа дрскост што му треба на секој напаѓач и играч од светска класа но ке видиме

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Може ќе звучи глупо, ама јас не би сакал да дојде Џејмс Родригез. Дечкото нема покажано ништо од светското пред милион години, вчера не беше ни на клупа на Реал во финале од ЛШ, не ни се труди да се врати во одбрана... Можно е да му фали самодоверба, ама како и да е премногу би коштал таков експеримент за потенцијален флоп. Има шпекулации за даглас коста од Баерн, добар играч по мене, таман како што фали на крило. За напад, Белоти пред Мората за мене барем, дечкото гризе и гине на терен, не дека е лош Мората, ама од сите со кои се поврзува Милан (Аубамејанг, Белоти, Мората) Белоти ми е на прво место. Во моментов Аубамејанг е веројатно најдобриот од триото, ама е најстар, најскап и најголема плата ќе треба да добие. Да успеат да ги соберат Конти и Родригез за бекови, средина Кеси, Бонавентура и Биља, напад Сусо, Белоти и Коста, мислам топ3 би било во најмала рака реално.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Дојде ред напаѓач не може да најдеш под 50 мил. :D Андре Силва има клаузула од 60 мил. Овој повеќе е десно крило. Слабост му е левата нога и поради ова уништува многу шанси и не знае да се справи на мал простор против добро организирана одбрана.

Поевтини, а достапни се само Дембеле или Калинич, до кај 40 мил евра. Дембеле има страшна завршиница, а недостаток е тоа што не е константен. Ќе постигне 5 голови на два натпревари после никаде ќе го нема. Може ќе го среди ова.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А засега за Бељоти имаме некакви преговори, некаква понуда или било каков контакт со Торино?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ништо засега се е шпекулации. Де 70 мил + 3 играчи, де 80 плус еден од Нијанг, Лапдула или Бертолачи.
Од Торино изјавија дека ќе преговараат само ако тој побара трансфер или ако некој клуб надвор од Италија ја плати клаузулата од 100 мил која важи само за нив.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
José Mourinho is willing to sell David De Gea to Real Madrid for just £22m in part exchange for Álvaro Morata.

Sky јa пoвлекле вестa декa Милaн имa дoгoвoр сo Мoрaтa.

Вo прв плaн им е еден oд Мoрaтa,Белoти и Аубaмејaнг.Кaкo back up се спoменувaaт Андре Силвa,Дембеле и Кaлинич.
Мене личнo втoриве не ми се пo ќеиф.

Kajgana Shop

На врв Bottom