Фудбалски/трансфер дискусии

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
[DOUBLEPOST=1496274179][/DOUBLEPOST]

И јас се чудам тоа, ама ете бил веќе и откупен од Сосиедад иако Пеп бил свесен во јануари дека ќе му треба летото нов голман.
Таман сосве Симеоне ќе дое овој у Сити, откако ќе го шитнат филозофот по уште една ваква неуспешан сезона :icon_lol:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.409
Поени од реакции
26.405
Таман сосве Симеоне ќе дое овој у Сити, откако ќе го шитнат филозофот по уште една ваква неуспешан сезона :icon_lol:
Нека ги земе играчите тој што ги сака па ќе видиме дали ќе има неуспешна или успешна

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
потврдено - Атлетико нема да може да купува нови играчи до 1 јануари 2018!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.409
Поени од реакции
26.405
Ако биде фер Гризман нема да си оди од Атлетико и ќе остане уште една сезона

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Лукас и Едерсон ќе го коштат Сити 90 милиони.. Мајтап работа е ова веќе

Арно ние си лапнавме голман и стопер за наредни 10 години во Умтити и Тер Штеген за 37 милиони.. Смешно е за овие позиции толку пари да се дава посебно на двајца недокажани играчи шо не ни знаевме дека постојат пред една година.. Лукас не е ни стандарден во Атлети.. 4ти стопер им е.. Бившиот флоп на Сити Савич игра пред него.. Шта речи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Две битни работи од банов на Атлетико:
  1. Се очекуваше Коста да си оди од Челзи летово, ама пред некој ден изјави дека би одел само во Атлетико, што сега би требало да значи дека останува бар уште една сезона.
  2. Јунајтед како клуб покажа дека е ист ко навивачите со изјава "we didn't want him anyway" за Гризман, кратко после потврдата на банот. Изгубиле интерес засега затоа што приоритет им бил напаѓач по повредата на Ибра, а не 10ка.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Лукас и Едерсон ќе го коштат Сити 90 милиони.. Мајтап работа е ова веќе

Арно ние си лапнавме голман и стопер за наредни 10 години во Умтити и Тер Штеген за 37 милиони.. Смешно е за овие позиции толку пари да се дава посебно на двајца недокажани играчи шо не ни знаевме дека постојат пред една година.. Лукас не е ни стандарден во Атлети.. 4ти стопер им е.. Бившиот флоп на Сити Савич игра пред него.. Шта речи
Затоа сте таму каде што сте

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.101
Две битни работи од банов на Атлетико:
  1. Се очекуваше Коста да си оди од Челзи летово, ама пред некој ден изјави дека би одел само во Атлетико, што сега би требало да значи дека останува бар уште една сезона.
  2. Јунајтед како клуб покажа дека е ист ко навивачите со изјава "we didn't want him anyway" за Гризман, кратко после потврдата на банот. Изгубиле интерес засега затоа што приоритет им бил напаѓач по повредата на Ибра, а не 10ка.
Мислам дека немаат забрана за продавање, така да ако запне Јунајтед (или било кој друг клуб) пак може да си го земе Гризман.

Иначе и мене не ми е јасно ова 50м за Лукас од Атлетико. Koлку настапи има детево во прв тим? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислам дека немаат забрана за продавање, така да ако запне Јунајтед (или било кој друг клуб) пак може да си го земе Гризман.

Иначе и мене не ми е јасно ова 50м за Лукас од Атлетико. Koлку настапи има детево во прв тим? :D
Нема забрана за продажба туку дека Атлетико нема да сака да го продаде, тоа сака да ти каже. Ти брат, како се врати од апсолвентска, многу почна да ми бладаш по форумов, си претерал ваљда у Амстердам и ти се спржил мозокот :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.101
Нема забрана за продажба туку дека Атлетико нема да сака да го продаде, тоа сака да ти каже. Ти брат, како се врати од апсолвентска, многу почна да ми бладаш по форумов, си претерал ваљда у Амстердам и ти се спржил мозокот :D
хахахаха, си има откупна Гризман, тоа ми е муабетот. Џабе пратите фудбал толку време штом не знаете дека во Шпанија секој играч мора да има откупна клаузула во договорот. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хахахаха, си има откупна Гризман, тоа ми е муабетот. Џабе пратите фудбал толку време штом не знаете дека во Шпанија секој играч мора да има откупна клаузула во договорот. :D
И Суарез имаше...
@Фан Клуб Арсенал

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.101
И Суарез имаше...
@Фан Клуб Арсенал
Не, реално ќе испадне ѓубре ако замине летово. Ќе ги остави полусезона без замена за еден од клучните играчи. Па и кој ќе ти продаде класа играч на сред сезона, освен Ливерпул на Челзи, нели... :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, реално ќе испадне ѓубре ако замине летово. Ќе ги остави полусезона без замена за еден од клучните играчи. Па и кој ќе ти продаде класа играч на сред сезона, освен Ливерпул на Челзи, нели... :D
Почна да се тешиш? :D

Иначе, они нас ни го продадоа Стариџ у јануари, не ние нив :coffee:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

Не е битно што може да продаваат него што до пред 3-4 саати беше готов трансферот, а сега испаѓа дека не биле заинтересирани :D

Kajgana Shop

На врв Bottom