Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.013
spaleti ke doe skoro sigurno, barem toa go nalagaat momentalnite informacii sto gi teraat pobitnite mediumi vo italija, a spaleti bez jak tim nisto ne pravi, ne e sposoben so uslovno receno poslab roster da pravi cuda, nemam sumja u toa deka i so takov tim ke uspee da dogura do prvi 4 u italija, doktor e za toa, ama za titula edno 3-4 apla kvalitetni igraci mora da mu se donesat, na ovoj tim, i plus uste 2-3 uslovno receno, nedokazani fudbaleri.
Jebiga, od edna strana premnogu gjubre ima za frlanje, od druga istite tie pozicii mora da se popolnuvaat, vklucuvajki ja i klupata, taka da 1 ton rabota gi ceka i noviot trener i sabatini, ausilio a najverojatno i oriali.

E sea so nosenjeto na sabatini, neznam koja bi bila ulogata na oriali, narocito ako dojde spaleti.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.013
top 4 ???
Хумористико.
na kraj od avgust te cekam da does i da se kladis u brisenje na akaunt, ako tolku si ubeden deka eve, so spaleti, i novite igraci, nema da sme u top 4.
Imas otvorena ponuda i dovolno vreme da razmislis dali toa dostignuvanje e smesno, ili apla realno.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.013
Овие па на бришење акаунт наместо на скари и пари. И онака малку останавме на подфорумот фудбал
i ja toa vikam, ama doticniot na toa insistira, pa neka mu e.
Pari ne, selski e, ama skara i pivo. (y)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
E sea so nosenjeto na sabatini, neznam koja bi bila ulogata na oriali, narocito ako dojde spaleti.
Па Ориали ќе си работи тоа што си го работеше пред да си иде, менаџер односно линк помеѓу играчите/тренерот и управата. Сабатини е погоре, технички консултант на кинезите или со други зборови the boss. :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
na kraj od avgust te cekam da does i da se kladis u brisenje na akaunt, ako tolku si ubeden deka eve, so spaleti, i novite igraci, nema da sme u top 4.
Imas otvorena ponuda i dovolno vreme da razmislis dali toa dostignuvanje e smesno, ili apla realno.
А оти па на крајот на август ? Или да видиш што ќе земиме ?? :D
Од денешна гледна точка не мотаат како и сите претходни 5-6 сезони,ќе видеме како ќе испадне.Дај боже да сум грешка ама Конте,Чоло,Моло и нз кој и на крајот нема ниту Спалети да го земат , туку факинг Сишо Михајлович.
Верувај дека тие шпекулации што ги нарекуваш околу Михајлович, се многу поточни и поверодостојни од оние на Конте,Чоло,Покетино,...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Оп оп оп, w8 a minute, че мораш одново да си прајш акаунд за да се кладиш и со него! :P
Те имам за со мене. ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Овие па на бришење акаунт наместо на скари и пари. И онака малку останавме на подфорумот фудбал
Ако де нека се изретчат
v
v

Бтв @Fredy Guarin вака се има осеќано кога го избриша уфо :LOL:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.976
Поени од реакции
15.298
Не ми е јасно зошто не се проба со Липи. Сеа баш гледав во(на?) Кина е менаџер плус е бог во споредба со сите други кои се спомнуваат.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Агентот на Габигол осуден на 5 години затвор :pos:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Se ceka samo potvrda i perisic pred transfer vo junajted za 52 milioni evra ;)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Според мене 52 милиони за Перишич е чиста пљачка! :icon_mrgr:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Ги опљачкавме манчестер,ама нема да ни ги поделат во фан клубов тие 52 милиони па да се радуваме :).
Сеа со тие 52 ке купиме 3 просекуса по 15-16 милиона еура и наредно лето ке се чудиме каде да ги пуштиме на позајмица.
Класика...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ги опљачкавме манчестер,ама нема да ни ги поделат во фан клубов тие 52 милиони па да се радуваме :).
Сеа со тие 52 ке купиме 3 просекуса по 15-16 милиона еура и наредно лето ке се чудиме каде да ги пуштиме на позајмица.
Класика...
Изгледа не ти се јасни малце работите, не ми се ни мене скроз ама ај ќе пробам.
Интер до 1 јули треба во УЕФА да оправда приход од некои 50+ милиони евра, после може да потроши колку сака, не играме во Европа. Не знам зашто толкава паника, уште ни тренер нема официјално, играчи за 2 недели може да се купат.

Kajgana Shop

На врв Bottom