Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Ќе земат некој сигурно.И сеа втор голман?![]()
Ќе земат некој сигурно.И сеа втор голман?![]()
Нормално некој за дваес милиона да ни биде втор голман.Ќе земат некој сигурно.
За да си остане трет голманPа za shto mu go produzija dogovorot na Eduardo?
2-3 Млади голмани ??? Кои побогу? Ја само еден знам тој црната што брани у Виком ако уште е наш играч.Тешко дека ќе купат имаат 2-3 млади голмани, што искрено имаат талент само им треба шанса
Џерет Томпсом може бе чим станаа шампиони за У18 што да неможе у цицибан куп да брани2-3 Млади голмани ??? Кои побогу? Ја само еден знам тој црната што брани у Виком ако уште е наш играч.![]()
Прв прв ред и втор втор ред.![]()
Денес завршува договорот со Адидас. Од утре би требало да има новости од Најк. Кој ви е најдобар дрес? Мене 2013/14 (втор во втор ред), а тука ми е и 2009/10 (трет во прв ред). Ги имам двата![]()
Тоа значи дека од утре ќе ги презентираат дресовите?![]()
Денес завршува договорот со Адидас. Од утре би требало да има новости од Најк. Кој ви е најдобар дрес? Мене 2013/14 (втор во втор ред), а тука ми е и 2009/10 (трет во прв ред). Ги имам двата![]()
Па не се знае ништо, ама се надевам дека деновиве ќе има нешто конкретно.Тоа значи дека од утре ќе ги презентираат дресовите?
Мене првиот не ми е нај нај, и покрај успехот во ЛШПрв прв ред и втор втор ред.
Од Адидас по 30, од Најк по 60.Колку добивавте од Адидас а колку ќе добивате од Најк по сезона?
Pa da ne bidam hejter, bi go menjal so Levandowski ili Suarez ili sho znam... MandzukicИма, има и други. Не само на форумов, за жал. А Драгонот го хејта, затоа што преку хејтот му се зајакнува андерграунд статусот.