- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Абрамович е у добри односи со газдата на Монако таке да имамо предност туека не се секирај ти
@dragonsky ваљда е единствениотТаман е 20 милиони за дрво играч со ограничени фудбалски можности, нели. Јас би го продал и за помалку, само штета прави на клубот.
Сериозно, сериозно, при здрав разум, некој од вас сака Коста да замине од Челзи? Реткост се такви напаѓачи денес.
@dragonsky ваљда е единствениот
Јас би сакал да остане уште долго. Нема друг како него, со таков жар што ќе игра и ќе се бори на терен. Плус супер карактер надвор од него.Има, има и други. Не само на форумов, за жал. А Драгонот го хејта, затоа што преку хејтот му се зајакнува андерграунд статусот.
Моите лоши изгледи, лоша финансиска состојба и мојата лоша смисла за хумор се доволна причина да останам во подземјетоИма, има и други. Не само на форумов, за жал. А Драгонот го хејта, затоа што преку хејтот му се зајакнува андерграунд статусот.
Се гледа дека не разбираш. Канте беше изгласан од играчите. Хазард од фановите.А се надевам ќе остане, да видите колку сум во право и колку е ова права прилика да се продаде. Ако остане следното лето нема ни 20м да се извадат за играчот, само плус ќе го пцуете сите и ќе видите дека сте биле грешка и со лимитирано субјективно гледање. Така да...њин-њин ми е
Еј Хазард играч на сезоната го прогласиле а? Штета, сакав Канте, али ајде по ветеран им е Хазард во екипата па на другарски план го гласале Не дека е незаслужено Канте и Хазард ни беа најдобри играчи сезонава. (и да, Коста е трето место, бидејќи сепак објективно си ги гледам работите цело време....за разлика од други )
Моите лоши изгледи, лоша финансиска состојба и мојата лоша смисла за хумор се доволна причина да останам во подземјето
А се надевам ќе остане, да видите колку сум во право и колку е ова права прилика да се продаде. Ако остане следното лето нема ни 20м да се извадат за играчот, само плус ќе го пцуете сите и ќе видите дека сте биле грешка и со лимитирано субјективно гледање. Така да...њин-њин ми е
Еј Хазард играч на сезоната го прогласиле а? Штета, сакав Канте, али ајде по ветеран им е Хазард во екипата па на другарски план го гласале Не дека е незаслужено Канте и Хазард ни беа најдобри играчи сезонава. (и да, Коста е трето место, бидејќи сепак објективно си ги гледам работите цело време....за разлика од други )
Моите лоши изгледи, лоша финансиска состојба и мојата лоша смисла за хумор се доволна причина да останам во подземјето