Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Ќе земат некој сигурно.И сеа втор голман?
Ќе земат некој сигурно.И сеа втор голман?
Нормално некој за дваес милиона да ни биде втор голман.Ќе земат некој сигурно.
За да си остане трет голманPа za shto mu go produzija dogovorot na Eduardo?
2-3 Млади голмани ??? Кои побогу? Ја само еден знам тој црната што брани у Виком ако уште е наш играч.Тешко дека ќе купат имаат 2-3 млади голмани, што искрено имаат талент само им треба шанса
Џерет Томпсом може бе чим станаа шампиони за У18 што да неможе у цицибан куп да брани2-3 Млади голмани ??? Кои побогу? Ја само еден знам тој црната што брани у Виком ако уште е наш играч.
Прв прв ред и втор втор ред.
Денес завршува договорот со Адидас. Од утре би требало да има новости од Најк. Кој ви е најдобар дрес? Мене 2013/14 (втор во втор ред), а тука ми е и 2009/10 (трет во прв ред). Ги имам двата
Тоа значи дека од утре ќе ги презентираат дресовите?
Денес завршува договорот со Адидас. Од утре би требало да има новости од Најк. Кој ви е најдобар дрес? Мене 2013/14 (втор во втор ред), а тука ми е и 2009/10 (трет во прв ред). Ги имам двата
Па не се знае ништо, ама се надевам дека деновиве ќе има нешто конкретно.Тоа значи дека од утре ќе ги презентираат дресовите?
Мене првиот не ми е нај нај, и покрај успехот во ЛШПрв прв ред и втор втор ред.
Од Адидас по 30, од Најк по 60.Колку добивавте од Адидас а колку ќе добивате од Најк по сезона?
Pa da ne bidam hejter, bi go menjal so Levandowski ili Suarez ili sho znam... MandzukicИма, има и други. Не само на форумов, за жал. А Драгонот го хејта, затоа што преку хејтот му се зајакнува андерграунд статусот.