Мене ама баш ништо не ми смета, туку да не знаеш македонски а да ги обвинуваш другите дека не биле Македонци е како да имаш IQ 20 а да му се смееш на Тесла. Тука мислам на Тесла научникот, не на алатот, да потенцирам.
Молам немој со
инсуниации - каде и кој збор не е на македонски? (или ги земаш за пример вицовите и други латински изреки како бонус пенис пакс ин домус како доказ)
Ако некоја буква поради брзината во пишувањето или друго е испуштена тоа за тебе е знаење или незнаење на македонскиот јазик?
Каде и кога некого сум нападнал дека не е Македонец, значи сум се однесувал ШОВИНИСТИЧКИ?
Ако вчера еден ваш колега отворено ширеше такво нешто (наци-фашизам) јас само благо го предупредив да внимава што пишува!
Ако ти сметат моите ставови и размислувања ти слободно повели со против аргументи - немој со ад хоминем!
Ако пак сакаш да не пишувам на форум нема проблем изјасни се!
До уредниците (на форумот) се извинувам ама поради грубото навредување пред се на интелектот морам вака да им цртам на некои и ако моите текстови отстапуваат и не се во склад со вашата уредувачка политика вие слободно блокирајте го налогот избришете ги постовите, и исто како и да не сум бил тука, скоро па исто како и Македонија.
Благодарам за разбирањето!