- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.331
- Поени од реакции
- 6.932

6 ракометарки си заминуваат. Со исклучок на Ања сите ги раскинаа договорите кои ги имаа. Водење клуб на нивоу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еставана е трудна а и уживај дека со Ван дер Варт ќе ти живеат во Скопјеkoga veke kamila si bega, a majda e angazirana vo dr tim najdobra opcija na krilo e polina kuznetsova, zaedno so spomenatite edna od top 3 levi krila vo svetot, a za bekovi zasiluvanja gi posakuvam veronika kristijansen, estavana polman i daria dmitrieva![]()
Бев на еден од тренинзите кога ЖРК спарингуваа со машките од втората екипа на Вардар, Ончев, Поповски и компанија. Тие што се машки едвај се влечеа со Ања и Лекиќ, не па Митова со петнаесет кила. За овој муабет си во право. Ја од Лекиќ додека трае сезона слики на Инстаграм гледам само од теретани после тренинг, Митова и таа голманката морав да ги отследам зш од кафиња цел Бразил и Колумбија ги испија.Еден од факторите зошто никогаш нема да излезе играч од Македонија е последната реченица во овој помалку глупав статус во стил на Медолино. Се додека во КЛУБ очекуваат да добијат некаква предност заради тоа што се македонци нема да бидат играчи и во најдобар случај за нив ќе греат клупа на некој првокласен,третокласен или десеттокласен странец. Вториот фактор е погоре во постот на razbirashh, а третиот фактор е тој кој што вика дека за да играш моментално во прва екипа на Вардар потребен ти е тренинг, тренинг и тренинг покрај оној стандарден тренинг со екипа, а не фоткање и правење видеа за инстаграм. Нека се споредат само со играчи како Лакрабер, Лекиќ или Алтхаус и ќе видат колку смешно делуваат на физички план, а понатаму и на технички,тактички итн.
Бев на еден од тренинзите кога ЖРК спарингуваа со машките од втората екипа на Вардар, Ончев, Поповски и компанија. Тие што се машки едвај се влечеа со Ања и Лекиќ, не па Митова со петнаесет кила. За овој муабет си во право. Ја од Лекиќ додека трае сезона слики на Инстаграм гледам само од теретани после тренинг, Митова и таа голманката морав да ги отследам зш од кафиња цел Бразил и Колумбија ги испија.
А и дека појма си немаат од управа како се води клуб, тоа е точно.
Наводно СЈЦС нема да постои повеќе. Не можам во моментов да се сетам каде меѓутоа уште пред неколку недели го чув муабетов во некоја емисија на ТВ.А уствари целава работа е што младинкиве добиле исписници од клубот, а колку е тоа исправно не знам.
Не би ме изненадило да ја премислиле да изигра уште една, две сезони сепак е Ѓер во прашање. Локе си замина во лош период кога не беа во можност многу да бираат па ја потпишаа Асма како бекап за Брох, а девојката не покажа ништо. Вака ќе си добијат уште еден искусен играч кој игра во два правци. Ми се допадна Ања како играч уште првиот ден кога дојде, но мислам дека не можеме да се пожалиме кога станува збор за пикерската позиција сепак ја добивме Цвијиќ, а и кај Човиќ се осети сезонава драстичен напредок во однос на претходнатаКо што пишуваат порталите, Алтхаус ни забила нож у грб?