Можеби звучи глупо и не е проблем но сакам да прашам..имам 13 години и имам влакна на пенисот нормално но кога ми е во ерекција главицата не излегува и сперматозоидите излегуваат полека а не шприцаат
..дали има уште време или треба да правам нешто?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima posebna tema za ova, se vika problemi so penisot, ke go prefrlat postot adminite.Можеби звучи глупо и не е проблем но сакам да прашам..имам 13 години и имам влакна на пенисот нормално но кога ми е во ерекција главицата не излегува и сперматозоидите излегуваат полека а не шприцаат..дали има уште време или треба да правам нешто?
Ima posebna tema za ova, se vika problemi so penisot, ke go prefrlat postot adminite.
Kazi dali koga ke ja vovleces kozata od penisot, dali ti izleguva cela glava ili ne, ili izleguva a ne moze da se vrati
Nesto slicno kako na slikava???
Kako i da e, imas 13 god, razgovaraj so roditelite, da odite da posetite hirurg-urolog, maticen ke vi dade upat, ne e nisto sramno i strasno, site sme bile barem ednas.![]()
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Ne ja vleci, i ne cekaj, kako student na medicina i iden lekar, te sovetuvam da posetis urolog za da go resis problemot i da se oslobodis od makata, kolku pobrzo tolku podobro za tebe.Kozickata e kako zalepena i koga ke povlecam ne izleguva ic a posilno strav mi e pa ne znam mozebi treba da pocekam da bide posiroka kozickata kako na slikava
... ќути не го учи така ти тоа од верски побуди, тој тоа ќе го стори само и само ако има чести инфекции поради таа состојба или појава на болка,СУНЕТ решение![]()
Можеби звучи глупо и не е проблем но сакам да прашам..имам 13 години и имам влакна на пенисот нормално но кога ми е во ерекција главицата не излегува и сперматозоидите излегуваат полека а не шприцаат..дали има уште време или треба да правам нешто?