Проблеми со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата XXX123XXX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 мај 2017
Мислења
3
Поени од реакции
1
Можеби звучи глупо и не е проблем но сакам да прашам..имам 13 години и имам влакна на пенисот нормално но кога ми е во ерекција главицата не излегува и сперматозоидите излегуваат полека а не шприцаат:drk::)..дали има уште време или треба да правам нешто?

Можеби звучи глупо и не е проблем но сакам да прашам..имам 13 години и имам влакна на пенисот нормално но кога ми е во ерекција главицата не излегува и сперматозоидите излегуваат полека а не шприцаат:drk::)..дали има уште време или треба да правам нешто?
Ima posebna tema za ova, se vika problemi so penisot, ke go prefrlat postot adminite.
Kazi dali koga ke ja vovleces kozata od penisot, dali ti izleguva cela glava ili ne, ili izleguva a ne moze da se vrati
Nesto slicno kako na slikava???

Kako i da e, imas 13 god, razgovaraj so roditelite, da odite da posetite hirurg-urolog, maticen ke vi dade upat, ne e nisto sramno i strasno, site sme bile barem ednas.
bfff8380f370478d8483342b0059443c.jpg

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ima posebna tema za ova, se vika problemi so penisot, ke go prefrlat postot adminite.
Kazi dali koga ke ja vovleces kozata od penisot, dali ti izleguva cela glava ili ne, ili izleguva a ne moze da se vrati
Nesto slicno kako na slikava???

Kako i da e, imas 13 god, razgovaraj so roditelite, da odite da posetite hirurg-urolog, maticen ke vi dade upat, ne e nisto sramno i strasno, site sme bile barem ednas.
bfff8380f370478d8483342b0059443c.jpg

Kozickata e kako zalepena i koga ke povlecam ne izleguva ic a posilno strav mi e pa ne znam mozebi treba da pocekam da bide posiroka kozickata kako na slikava

Kozickata e kako zalepena i koga ke povlecam ne izleguva ic a posilno strav mi e pa ne znam mozebi treba da pocekam da bide posiroka kozickata kako na slikava
Ne ja vleci, i ne cekaj, kako student na medicina i iden lekar, te sovetuvam da posetis urolog za da go resis problemot i da se oslobodis od makata, kolku pobrzo tolku podobro za tebe.
Vo megjuvreme prasaj gi roditelite dali kako dete si imal slicen problem (moze i da ne se sekavas ti) :D

А да пробаш да ја вратиш кожичката кога не е во ерекција а после да пробаш да го станиш брато?

Оваа ситуација е дел од човечката природа, мислам дека најмалку еден од 10 го има овој проблем во помал или поголем обем така да не е ништо ново за лекарите. Разговарај со родителите и посететете матичен. Од таму на уролог и ќе ти каже тој што како. 13 не е ништо рано за ова и како што рекоа што побрзо тоа подобро. Зошто да се малтретираш во иднина со истово кога лекот се знае уште сега и се што треба е стручен разговор со специјалист кој понатака ќе те среди да бидеш како нов и рает да си за цел живот :)

СУНЕТ решение :D
... ќути не го учи така ти тоа од верски побуди, тој тоа ќе го стори само и само ако има чести инфекции поради таа состојба или појава на болка,
осетлива работа е машкоста, а посебно во овие години кога доаѓа до израз како почеток ! (y)

Подобро ти е што порано да направиш обрежување на „дотичниот“, да не чекаш бидејќи еден ден секако ќе треба тоа да го направиш, да не ти биде срам од родителите...

...јас лично тоа го имам направено бидејќи имав таков проблем на тие години, сега ми е супер, растур правам насекаде :D:cool: и се чувствувам како крал на Саудиска Арабија. :vozbud:

Подетални информации ако те интересираат прати ми приватна порака.

Сунет ќе го правеле овие од форумов...

Немај гајле другар, се случува, јас имав нешто слично на пример. И не, не отидов сунет да ме направат туку со хируршки зафат се среди се. Сега си е супер.

Не се плаши, отиди на лекар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom