Само кажи дека ти накурчи форумов и клади се!ke se zaebes gadno, ne se kladi ...
Spaleti ako dojde, pod difolt so nego mora da donesat klasa igraci odbrana, klasa sredina, klasa napad, tesko u edno leto sve toa deka ke napravat, Konte od igraci ko moses, alonso, kejhil pa i pedro koj do lani site go otpisuvaa napravi stvorenja, sposoben e do takov kadar da napravi sampioni, isto bese i so juve kade glaven igrac mu bese mirko vucinic u napad, simeone isto, spaleti nikad.
Zatoa i bil vecno vtor zasto tituli ne se osvojuvaat so juan jesus, peroti i ostali takvi igraci ko standardni prvotimci, ne e sposoben da pravi, uslovno receno, cuda, so takvi igraci, ednostavno nikogas do sea ne dostavil nesto poveke od ona koe go previduvale za negovite ekipi ko maksimum u edna sezona.
trener na juve bil wowowowowowow, ne go znaes ti stekot, on so ultrasite najbolji drugar e u milano, i se drzi strogo do navivackiot kodeks.
p.s.
spaletot, druze @_BerzerkeR_ ne mora da se kladis bro, deaktiviraj se odma denta koga bi dosol SPALETOT, ke mora da go citas stekot cela godina so ova spaletot, iskreno i ja razmisluvam sea toa da go napravam. Spaletot ... uste tolku da ti e krivo ako go potpisat.
унсBolje e od spaletot vo sekoj slucaj.
Зашто е смрдлив Јувенташ, затоа.Баш се прашувам кои се тие икс причини...![]()
ne go sakav ja de bur, go podrzuev ko i spaleti sto ke go podrzuvam, de bur dojde u umren tim so umreno leto i nikakvi transferi, site sto sega se povrzuvaat so inter u takva situacija nikad ne bi ni dosle tuka, i ko kapak na se zvezdite u timov pocnaa grb da mu vrtat, pocnuvajki od brozovic, ednostavno de bur bese osuden na neuspeh i toa e toa.Зашто е смрдлив Јувенташ, затоа.
Иначе Урко експертиза на дело го нејќе Спалети а затоа курот ни го подува за Де Бур лани, непроверена опција, за разлика од Спалети кој е проверен и добар тренер. Супер логика све ти ебам експертско.
Ај ај, ќе се задоволиш ако ја изгуби со мене!@Syn
Со мене по деактивација да се кладиме ? Јас велам дека нема да сме во топ 4.
vazi, ako si ubeden deka so bilo koi igraci sto ke gi donesat, so bilo koj trener ( a da ne e konte ili simeone ), oni nema da zavrsat uprvi 4, ke dojdes na 31vi avgust i ke me tagiras, moze ?@Syn
Со мене по деактивација да се кладиме ? Јас велам дека нема да сме во топ 4.
Во ред, прав си!vazi, ako si ubeden deka so bilo koi igraci sto ke gi donesat, so bilo koj trener ( a da ne e konte ili simeone ), oni nema da zavrsat uprvi 4, ke dojdes na 31vi avgust i ke me tagiras, moze ?
Ja ke pocekam da vidam koj sve ke bide donesen, spaleti ako bide trener, sposoben e i te kako u prvi 4 da zavrsi, bar za toa e doktor, ali ete sve e mozno u tek na leto, moze i suning ke si idat ( taka ide zborot ) pa ke bideme na prosjacki stadium dojdeni, taka da vakva kladba moze, ali na 31vi avgust, ne porano.