Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke se zaebes gadno, ne se kladi ...
Spaleti ako dojde, pod difolt so nego mora da donesat klasa igraci odbrana, klasa sredina, klasa napad, tesko u edno leto sve toa deka ke napravat, Konte od igraci ko moses, alonso, kejhil pa i pedro koj do lani site go otpisuvaa napravi stvorenja, sposoben e do takov kadar da napravi sampioni, isto bese i so juve kade glaven igrac mu bese mirko vucinic u napad, simeone isto, spaleti nikad.
Zatoa i bil vecno vtor zasto tituli ne se osvojuvaat so juan jesus, peroti i ostali takvi igraci ko standardni prvotimci, ne e sposoben da pravi, uslovno receno, cuda, so takvi igraci, ednostavno nikogas do sea ne dostavil nesto poveke od ona koe go previduvale za negovite ekipi ko maksimum u edna sezona.
trener na juve bil wowowowowowow, ne go znaes ti stekot, on so ultrasite najbolji drugar e u milano, i se drzi strogo do navivackiot kodeks.
p.s.
spaletot, druze @_BerzerkeR_ ne mora da se kladis bro, deaktiviraj se odma denta koga bi dosol SPALETOT, ke mora da go citas stekot cela godina so ova spaletot, iskreno i ja razmisluvam sea toa da go napravam. Spaletot ... uste tolku da ti e krivo ako go potpisat.
унсBolje e od spaletot vo sekoj slucaj.
Зашто е смрдлив Јувенташ, затоа.Баш се прашувам кои се тие икс причини...![]()
ne go sakav ja de bur, go podrzuev ko i spaleti sto ke go podrzuvam, de bur dojde u umren tim so umreno leto i nikakvi transferi, site sto sega se povrzuvaat so inter u takva situacija nikad ne bi ni dosle tuka, i ko kapak na se zvezdite u timov pocnaa grb da mu vrtat, pocnuvajki od brozovic, ednostavno de bur bese osuden na neuspeh i toa e toa.Зашто е смрдлив Јувенташ, затоа.
Иначе Урко експертиза на дело го нејќе Спалети а затоа курот ни го подува за Де Бур лани, непроверена опција, за разлика од Спалети кој е проверен и добар тренер. Супер логика све ти ебам експертско.
Ај ај, ќе се задоволиш ако ја изгуби со мене!@Syn
Со мене по деактивација да се кладиме ? Јас велам дека нема да сме во топ 4.
vazi, ako si ubeden deka so bilo koi igraci sto ke gi donesat, so bilo koj trener ( a da ne e konte ili simeone ), oni nema da zavrsat uprvi 4, ke dojdes na 31vi avgust i ke me tagiras, moze ?@Syn
Со мене по деактивација да се кладиме ? Јас велам дека нема да сме во топ 4.
vazi, ako si ubeden deka so bilo koi igraci sto ke gi donesat, so bilo koj trener ( a da ne e konte ili simeone ), oni nema da zavrsat uprvi 4, ke dojdes na 31vi avgust i ke me tagiras, moze ?
Ja ke pocekam da vidam koj sve ke bide donesen, spaleti ako bide trener, sposoben e i te kako u prvi 4 da zavrsi, bar za toa e doktor, ali ete sve e mozno u tek na leto, moze i suning ke si idat ( taka ide zborot ) pa ke bideme na prosjacki stadium dojdeni, taka da vakva kladba moze, ali na 31vi avgust, ne porano.