- Член од
- 12 октомври 2015
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 218
A ko daje garanciju u Makedoniji od 10 godina ? Vidim da u Hrvatskoj,Srbiji i nasem okruzenju niko ne daje takvu garanciju !!??
Dali tu garanciju od 10 godina daje proizvodjac Gree ili neki uvoznik,TRGOVAC za Makedoniju.[DOUBLEPOST=1495309870][/DOUBLEPOST]
Iskoristio malo slobodnog vremena i iscitao ovu temu.Fali malo ovde kulture i vaspitanja u diskusiji kod ovog vaseg AKADEMIKA @Strelec -- TRGOVCA ......
Neki ljudi totalno promase profesiju i neznaju gde je njihovo mesto.[DOUBLEPOST=1495318899][/DOUBLEPOST]@Strelec
Dali tu garanciju od 10 godina daje proizvodjac Gree ili neki uvoznik,TRGOVAC za Makedoniju.[DOUBLEPOST=1495309870][/DOUBLEPOST]
Neverovatno.Pa ti @Strelec
Mogao bi malo da povedes racuna o kulturi i nivou diskusije , kada se obracas meni !!! Mnogo ti je dugacak taj jezik.Da ja tebe malo naucim,gde ti je mesto i da se meni obracas s' postovanjem ubuduce !!!![DOUBLEPOST=1494543448][/DOUBLEPOST]
Iskoristio malo slobodnog vremena i iscitao ovu temu.Fali malo ovde kulture i vaspitanja u diskusiji kod ovog vaseg AKADEMIKA @Strelec -- TRGOVCA ......
Neki ljudi totalno promase profesiju i neznaju gde je njihovo mesto.[DOUBLEPOST=1495318899][/DOUBLEPOST]@Strelec
Последно уредено: