Виц, ама жива вистина

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Имам една случка јас кога бев во Скопје на базен. Одиме 5 мина по пат и прашуваме кај е воен базен и повеќето не знаеја и ни кажа една тетка и го најдовме...после кога одевме накај автобуска прашуваме еден Чичко знаете кај е воен базен, ни вели не дечки ние му велиме епа вака ќе одиш право и после оние 3 згради лепотици ќе прашаш друг таму. Леле каква фаца напрае еј :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Kaj nekoj choek vo dvor imalo nekoja shina(zeleznichka pruga).I komshiite sumnjale deka ja ukral od negde i go prijavile vpolicija.Mu se javuvaat od policija,mu kazale deka e povikan na info razgovor.Odi tipov i mu kazuvaat vaka i vaka osomnicheni ste za krazba na shina vo dvor kaj vas imalo.Ne be mu veli vrska nemam jas toa,sigurno decava od negde ja imaat sobrano pa ja ostavile vo dvor.Policajcive: A be shto ti e choveku shinava teshka preku 300 kila kaj mozat deca da ja donesat do kaj tebe vo dvor?I ovaj: A be deca ko deca shto razbiraat tie deka bila 300 kila ili 100 kila.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Kaj nekoj choek vo dvor imalo nekoja shina(zeleznichka pruga).I komshiite sumnjale deka ja ukral od negde i go prijavile vpolicija.Mu se javuvaat od policija,mu kazale deka e povikan na info razgovor.Odi tipov i mu kazuvaat vaka i vaka osomnicheni ste za krazba na shina vo dvor kaj vas imalo.Ne be mu veli vrska nemam jas toa,sigurno decava od negde ja imaat sobrano pa ja ostavile vo dvor.Policajcive: A be shto ti e choveku shinava teshka preku 300 kila kaj mozat deca da ja donesat do kaj tebe vo dvor?I ovaj: A be deca ko deca shto razbiraat tie deka bila 300 kila ili 100 kila.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Еден пријател,си купи веспа....и по некој ден го запира полиција,ова кутрио се здрви.Полицаецов му вика:
- Исправи!
И овај ни пет ни шес туку седум,баааам рачките ги испрај на напред!!!!
Џандаров се покака од смеење,и ај после како да му пиши казна???

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
МАКЕДОНСКА КОРПОРАЦИЈА
Имаш 2 крави,си потпишал договор со млекара за откуп,млекарата не ти го откупува,сам го истураш млекото и сам си ги колеш кравите, а владата уво не ја боли и понатака дозволува увоз на поевтино радиоактивно млеко измешано со млеко во прав.

Facka

Ми се може па се курчам..
Член од
11 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
и ја знам еден виц ама жива истина, ми го кажа чоекот кој работи у пиљара кај мене у маало

не вика го водев детето на Инхалација
него тој го водел детето на ИНСТАЛАЦИЈА

поштуем Цареееее!!!!!!:smir::tapp:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
се качува бабичка во радио такси и оди до одредено место!тамам да плати вади 20 денари.таксистот и вели бабичке 100 денари треба да платите не 20!еми како кога на мене ми земаат по 20!ама бабичке оваа не е обично такси(се мисли на комбиња,автобус...)ова е радио такси.хаха ти го пушти радиото да работи ти си го плаки! :pos2:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
се шета еден циган низ паркот кај сатот во битола а конјот паркиран во близина оди зема што му треба се вракја назад гледа којн нема а па тука се моткало возилото на пајак службата и циганов оди кај еден џандар и му вика чико полицај да не виде еден коњ тука паркиран .

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ова моево е траги-комедија:vozbud:...им се има случено на пријатели во америка:
купува пријателов џип јака марка и само што го земал 2-3 дена стар и зема другарче со него да му се фали као нешто и идат на лов и риболов...на некое одредено место така некој резрват ли незнам шо било...и имало замрзнато езеро таму а знаете ако напраиш дупка одма рибите тука доагаат...и пријателов пали динамит и го фрла озгора на мразот...ловџискиов загар трчање по динамитот, го зема у уста и го носи накај нив....овој преплашен зема чивтето и пука у кучево, го промаршува а кучево од страв се крие под џипот... и бамммм...џипот у воздух...ебате среќата...не го возел на 2 дена џипот ништо од него не останало....ама Америка не би била Америка....иде пријателов во осигурителна компанија и несреќа пријавува и му даваат нов одма:toe:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
купува пријателов џип јака марка и само што го земал 2-3 дена стар и зема другарче со него да му се фали као нешто и идат на лов и риболов...на некое одредено место така некој резрват ли незнам шо било...и имало замрзнато езеро таму а знаете ако напраиш дупка одма рибите тука доагаат...и пријателов пали динамит и го фрла озгора на мразот...ловџискиов загар трчање по динамитот, го зема у уста и го носи накај нив....овој преплашен зема чивтето и пука у кучево, го промаршува а кучево од страв се крие под џипот... и бамммм...џипот у воздух...ебате среќата...не го возел на 2 дена џипот ништо од него не останало....ама Америка не би била Америка....иде пријателов во осигурителна компанија и несреќа пријавува и му даваат нов одма:toe:
Само колку е ова од еден филм извадено!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Кај нас се зборува за еден "паметен" полицаец..Како направил неколку збрки..Јас не знам колку се точни ама ајде ќе ви кажам 2 од нив..

Прво работел како сообраќаец и со него имало уште еден заедно..И така застанале еден човек,арно ама човекот бил турчин и овој "паметниот" му рекол да излезе од колата и почнал да го тепа,дошол колегата и го прашал што правиш??Овој му одговорил еве најдов еден турчин и сеа го тепам оти сме биле 500 год. под нивна власт!!Колегата кажал абе тоа било пред 100 години и овој му одговорил Абе пред 100 ли пред 200 ли јас важно вчера прв пат разбрав за тоа и продолжил да мава,но нормално бил спречен од колегата..

Втората случка е оваа
Еден човек излегувал од продавница и се сопнал и јајцата шо ги купил му се сокапале и се насобрале неколку луѓе околу него и дошол полицаецот и прашал што е овде работата и еден човек му одговорил Ништо само овој човекот падна и јајцата му се скапија и полицаецот помислил дека долните јајца му се скапале и ни 2 ни 3 претрчал до некое место да се јави на брза помош,а за тоа време човекот си купил други од продавницата и си тргнал дома...И кога се вратил полицаецот прашал абе кај е човекот некој му кажал па си купи нови јајца и си тргна дома..А кога стигнала брзата помош и кога го прашала полицаецот Кај е човекот што си ги скапал јајцата,овој им одговорил Ех,па тој си купил нови јајца и си тргнал дома,шо да не вас ќе ве чека тука пола саат додека да дојдете:tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Ѕинго на митинг....Во некои села,90% старци ....

-Ќе ви донесеме вода,амбуланта ќе ви направиме..
-аплауз...
-Ќе ви направиме нов пат, дури и школо ќе ви направиме!
-Еден старец:Ама ние деца немаме...
-И деца ќе ви напрајме!!!:pos::pos::pos::pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Добар...

Kajgana Shop

На врв Bottom