Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па реално и нема за што да играат моментално, поарно да се чуваат од повреди, секако не им менува ништо поразов. Еве јас не ги ни гледам, немам ни причина да ги гледам, меч без ниакаква улога ни за едните ни за другите.

Тоа што беа мизерија цела сезона е друго 20. :D
Како бе така , како да правиш муабет за македонска општинска лига север, прво земаат огромни пари и без разлика на се секогаш треба да се професионални, друго сигурно Мурињо не им кажал излезете и истрчајте 90 минути ради реда, само пазите да не се повредите, третто теоретски уште имаат шанса за 4 место и како професионалци треба до крај да се борат , а за повреди нема тој метод кој што ке те штити од повреди, рецимо може утре на тренинг при загревање да се повреди некој, но муабет ми е дека овој Манчестер се повеќе ми наликува на ланскиот Челси, со супер индивидуални квалитети, но без идеја и без мотивација , ниту некој препознатлив белег во екипата, така да се наметнува прашањето дали стручниот дел од тимот има премногу грешки направено и дали сноси одговорност, по мене да

Како бе така , како да правиш муабет за македонска општинска лига север, прво земаат огромни пари и без разлика на се секогаш треба да се професионални, друго сигурно Мурињо не им кажал излезете и истрчајте 90 минути ради реда, само пазите да не се повредите, третто теоретски уште имаат шанса за 4 место и како професионалци треба до крај да се борат , а за повреди нема тој метод кој што ке те штити од повреди, рецимо може утре на тренинг при загревање да се повреди некој, но муабет ми е дека овој Манчестер се повеќе ми наликува на ланскиот Челси, со супер индивидуални квалитети, но без идеја и без мотивација , ниту некој препознатлив белег во екипата, така да се наметнува прашањето дали стручниот дел од тимот има премногу грешки направено и дали сноси одговорност, по мене да
Другар се убаво ова што го кажа ама ти текнува Челзи што резултати вадеше во лига кога бркаше пласман во ЛШ преку финале ЛШ или беше во финале ЛЕ? :)))
И мене ме нервира лежерноста ама околностите се такви. Капак на се и на Погба таткото почина некни.

Па Ибра ист ефект имаше ко Руни на скоро сите утакмици на Јунајтед.. Срање 80 минути, 50 акции ќе ги споеби, и на крајот гол ќе дај од 2 метра и Јунајтед автоматски 'зависи' од него.. Руни срање, Ибра господ.. Дупли стандарди

Па Ибра ист ефект имаше ко Руни на скоро сите утакмици на Јунајтед.. Срање 80 минути, 50 акции ќе ги споеби, и на крајот гол ќе дај од 2 метра и Јунајтед автоматски 'зависи' од него.. Руни срање, Ибра господ.. Дупли стандарди
Лол, далеку дека Јунајтед зависел од него ама Ибра две финалиња реши. За зицери дека промашуваше нема збор, ама Руни не може ни топка да подаде а е 5 години помлад.

Лол, далеку дека Јунајтед зависел од него ама Ибра две финалиња реши. За зицери дека промашуваше нема збор, ама Руни не може ни топка да подаде а е 5 години помлад.
Лига Куп и Комјунити Шилд Лол... Да решеше Таунсенд за Палас ајде разбирам успех е.. Ама Ибра за Јунајтед срамно е да спомнуваш

Лига Куп и Комјунити Шилд Лол... Да решеше Таунсенд за Палас ајде разбирам успех е.. Ама Ибра за Јунајтед срамно е да спомнуваш
Да де, зошто до Ибра е што не играме ЛШ годинава па не може таму да се покаже. Логикава вришти.

Имаше Ибра натпревари кога изгледаше тотално незаинтересирано и ја кочеше играта но да го споредиш со Руни е срамно.

Апсолутно се согласувам дека Ибра немаше сезона у Јунајтед ала последните у ПСЖ кај шо беше со 30+ голови ама нема шанси да се каже дека флопнал тотално.
Оние ситуации кај шо ви личел на себичен се резултат на немоќ и он како лидер на тој тим превземал се во свои раце, претходно во другите тимови од такви ситуации бил доста успешен ама ете сезонава се најде во таков тим кој уште е во фаза на градење иако се потрошени огромни средства но и лошата сезона на Јунајтед може да се каже дека е резултат на сериозно можеби најголемата конкуренција за топ4 икада па се добива впечаток дека Ибра = Руни.
Огромна срамота е при ваков пад у кариерата на Руни кој не е дно само сезонава туку години наназад да биде спореден со машина како шо е Ибра, машина шо решеташе во Италија,Шпанија и Франција и според мене солидно се снајде и во ПЛ со оглед на тоа на која возраст дојде и сфе тоа.

Другар се убаво ова што го кажа ама ти текнува Челзи што резултати вадеше во лига кога бркаше пласман во ЛШ преку финале ЛШ или беше во финале ЛЕ? :)))
И мене ме нервира лежерноста ама околностите се такви. Капак на се и на Погба таткото почина некни.
Не сум сигурен , ама тогаш Челси мислам немаше математички шанси за 4 место, во дуелот со Баерн беа аутсајдери и со цврста одбрана и индивидуални квалитети ја добија таа утакмица, а сепак и во лигата се бореа до крај и секоја утакмица пробуваа да ја добијат, додека ова што го гледам од Јунајтед е прво немање идеја како и што да се игра, второ мотивација нула, а имаш млади деца кои треба да се докажуваат , или просто кажано нешто не штима

Не сум сигурен , ама тогаш Челси мислам немаше математички шанси за 4 место, во дуелот со Баерн беа аутсајдери и со цврста одбрана и индивидуални квалитети ја добија таа утакмица, а сепак и во лигата се бореа до крај и секоја утакмица пробуваа да ја добијат, додека ова што го гледам од Јунајтед е прво немање идеја како и што да се игра, второ мотивација нула, а имаш млади деца кои треба да се докажуваат , или просто кажано нешто не штима
Е како не, еве гледам 35то коло сте биле на бод до 4то место, сте играле со Њукасл и сте изгубиле 2-0, Мата, Дрогба, Лампард биле на клупа, исто како што денес беа на клупа Ерера, Микитарјан, Рашфорд а Погба и Валенсија не ни отпатуваа :) Преочигледно е дека и вие сте одлучиле да фрлите се на една карта и за среќа, ви се исплатеше, и тоа е одлична одлука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom