Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Лапај си нови договори за Хазард и Конте. Хазард најплатен играч на Челзи со 300к неделно, Конте најскап тренер на Челзи во историјата со 12 милиони годишно!
Плус 200 милиони за трансфери без рачунање на продавање на играчи како Коста и уште некои што би значело плус 100! Фунти.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Лапај си нови договори за Хазард и Конте. Хазард најплатен играч на Челзи со 300к неделно, Конте најскап тренер на Челзи во историјата со 12 милиони годишно!
Плус 200 милиони за трансфери без рачунање на продавање на играчи како Коста и уште некои што би значело плус 100! Фунти.
Само паметно со трансфериве. 40 милиони за играчи као Мичи никад више.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Само паметно со трансфериве. 40 милиони за играчи као Мичи никад више.
Мичи беше одличен, во минутите што ги изигра :D

Што знам, ако гледа Конте бар малце потенцијал во него, би сакал да остане.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мичи беше одличен, во минутите што ги изигра :D

Што знам, ако гледа Конте бар малце потенцијал во него, би сакал да остане.
Не е материјал за Челзи и то ти е Роѓо, треба младунче и Ликаку, он ако сака да биде трет шпиц ако не чао.:D Нормално рачунам ова ако Коста си иде.

H

HoT IcE

Гостин
Мене Мичи како играч ме нема импресионира, дојде како анонимус од Марсеј со една изиграна сезона за 40 милиони ама па несакам да си оди затоа што ми е многу симпатичен играч, ко можеше Калу да игра кај нас толку сезони зошто не и Мичи, во ист ранг ги стављам како играчи.
Немој да ми кажете дека не знаете кој е кралот Калу ќе ве паљим..

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Мене Мичи како играч ме нема импресионира, дојде како анонимус од Марсеј со една изиграна сезона за 40 милиони ама па несакам да си оди затоа што ми е многу симпатичен играч, ко можеше Калу да игра кај нас толку сезони зошто не и Мичи, во ист ранг ги стављам како играчи.
Немој да ми кажете дека не знаете кој е кралот Калу ќе ве паљим..
Е таман работа некој да не го знае

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
40 милиони веќе станаа просек суми, верувај уште многу такви трансфери ќе гледаш.

Не се гледа сликата :/
Да зоки да, затоа го платија Канте помалце, а Мичи ебениот напаѓач од Марсеј со 15 гола 40 милиони.
Уште одма реков дека ова е нај дно трансфер. Сме давале кешови на Шевченко И Тореси, но за разлика од него тоа беа докажани играчи. Неможе за секој црња шо ќе дае 10 гола да се дава 40 милиони, такви као Мичи има со лопата да ги ринеш по Белгиска и Француска лига. А Мичи а Диомерци Мбокани исти стојко.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Веќе некое време ја даваат на последниот домашен натпревар.
А ако титулата се осигура на последниот домашен натпревар? :D

т.е. да бевме како тотенхем и последните 2 меча да ги игравме на гости?

Kajgana Shop

На врв Bottom