Па да, не верувам дека уште еднаш Работнички ќе изгуби во Прва лига. Време ќе каже како со засилување. Вигинс замина, тактички, исто како Демба Ба во 2012.Последен до супер лига мислиш?
Да не знаеш како заврши полуфиналето Врапци - Распаднички? У три утакмици мислам се играше? Да не имаш инфо кој отиде у финале?[DOUBLEPOST=1494713956][/DOUBLEPOST]Го лапнаа Врапците немиен. Ова ви е затоа што ќе сте не мочале, Распаднички, итн итн.
Те нема нешо...штама а? Пак ли сеа јас и од ќорка да ви ги стаам го*ната да си ги лижете вака јавно? Навикнати сте, немате гајле...дежа-ву ви се дешаа.Каде отиде @MASTERPIECE да не се спрема за ќорка?
Соколи ти се како бивша девојка...еднаш чим си ја ебал ќе ја ебеш кога сакаш пак.
По поразот ќутеше како пи*ка под кошула, а сега се маваш по гради...Да не знаеш како заврши полуфиналето Врапци - Распаднички? У три утакмици мислам се играше? Да не имаш инфо кој отиде у финале?[DOUBLEPOST=1494713956][/DOUBLEPOST]
Те нема нешо...штама а? Пак ли сеа јас и од ќорка да ви ги стаам го*ната да си ги лижете вака јавно? Навикнати сте, немате гајле...дежа-ву ви се дешаа.
Распданички ти се како центарска/кумановска ороспија...ја ебеш ја ебеш ја ебеш...и малку и е...и дома и кај неа у гости...два пути...сосе воајери, публика, па тоа страсти разгорени, тинејџери у делириум ги пука сперма...а ти си ги дупиш ли дупиш....и на крај и на неа и на публика им го акаш од чело и им даваш шут-карта. Ајт по дома..
Иииијјјјјј чекај бе момче полека со половите органи...зашто таква негативна енергија? Само прашав да не имате инфо како завршило полуфиналето меѓу распаднички и соколи...?По поразот ќутеше како пи*ка под кошула, а сега се маваш по гради...
Работнички ќе постои уште долго време ,а соколите и подржикоњите за брзо време ќе ги снема.Иииијјјјјј чекај бе момче полека со половите органи...зашто таква негативна енергија? Само прашав да не имате инфо како завршило полуфиналето меѓу распаднички и соколи...?
Аман бе чоек, на кој јазик да прашам? Овој земал филозофира.....ај и вака ќе пробам да го разбереш прашањето:Работнички ќе постои уште долго време ,а соколите и подржикоњите за брзо време ќе ги снема.
Јас ке ти кажам. Соколи ги згази 3-0.Аман бе чоек, на кој јазик да прашам? Овој земал филозофира.....ај и вака ќе пробам да го разбереш прашањето:
Да не знаеш кој победи во полуфиналната серија меѓу „тимот што ќе постои уште долге време„ и „соколите и подржикоњите кои за брзо време ќе ги снема“?
Нема шанси да ги снема, па самите навијачи нема да дозволат, ако треба сите по 10 евра ќе дадат и готово, ете ти миљонче! Чекај, чекај, изгледа ми е грешна математиката, 10Х10 не е миљон....Овие истите лани што се силеа па го сркнаа од нас у мајсторка у нивниот голубарник у Борис, сега се удараат у груди демек некој курац се, од следната сезона кога ќе биднат последни нема ни да пишуваат на форум, Стевчо ќе загуби у Карпош и тоа е тоа.