Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Што се не крепи земјата :coffee:[DOUBLEPOST=1494699412][/DOUBLEPOST]
Како бе пријателе ? Па сигурно Верка и тие грузијците (put-in) со анти-руските пропаганди не беа подобри ?
Имаше доста добри песни таа година.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Дали тоа ја спореди со Бијонс :pos:
... потруди се барем да ги гледаш и слушнеш спотовите и сликите што ги постирав девојчето се трудеше да биде ,,подвижна,, и слична на Бијонсе во фризура- коса, облека стил дури и гласот... воопшто не е смешно туку е за фалење човек кога се труди да биде блиску до идол- идеално, ... ти кога играш фудбал ( ако воопшто играш) не се замислуваш и се трудиш да бидеш на пример како Роналдињо? тоа не значи дека си!! исто и Јана тоа не значи дека е Бијонсе далеку од тоа, но потсетуваше се трудеше ... и тоа значи- Браво!!! за разлика од потсмев од страна без сопствен пример да се воодушевуваме, нели?;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
... потруди се барем да ги гледаш и слушнеш спотовите и сликите што ги постирав девојчето се трудеше да биде ,,подвижна,, и слична на Бијонсе во фризура- коса, облека стил дури и гласот... воопшто не е смешно туку е за фалење човек кога се труди да биде блиску до идол- идеално, ... ти кога играш фудбал ( ако воопшто играш) не се замислуваш и се трудиш да бидеш на пример како Роналдињо? тоа не значи дека си!! исто и Јана тоа не значи дека е Бијонсе далеку од тоа, но потсетуваше се трудеше ... и тоа значи- Браво!!! за разлика од потсмев од страна без сопствен пример да се воодушевуваме, нели?;)
Јас се трудам како Роко Сифреди да бидам. Да се потрудиш ти како Миа Калифа на пример? :icon_lol:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Русинот беше небитен? :pos: Тој бил на прво место од гласањето на публиката и тоа со скоро 40 поени разлика

Televoting Points
1
Russia 361
2
Ukraine 323
3
Poland 222

https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2016#Final_2
Стварно? Не го знаев ова :eek::eek::eek::eek::eek: Гледам добар линк си ми пратил, од кај ја знаеш оваа странава Википедија, баш е добра еј! (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.879
@bijons
2,8 милиони било гледано и тоа е знак дека јака била нашава ???
А дека се омажи нема врска тоа??
Да прдни некој во зелената соба,не мислиш дека 50 милиони ќе го гледаат?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Просечно некако талијанов, па и костумот го сменилм му ставил ЛЏБТ знаменце :yid:
Ако испее Салвадор добро, ваљда ќе добие.[DOUBLEPOST=1494705506][/DOUBLEPOST]Добар, али можеше малку поагресивно да ја интерпретира.

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.464
Поени од реакции
30.993
Просечно некако талијанов, па и костумот го сменилм му ставил ЛЏБТ знаменце :yid:
Ако испее Салвадор добро, ваљда ќе добие.
Покрај тоа што италијанецов е геј, знае како се победува :D
За жал Белорусија ќе бидат последни, будалите се залапаа на најгеј настанот во Европа, не научија од нашите грешки :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Ако испее Салвадор добро, ваљда ќе добие.[DOUBLEPOST=1494705506][/DOUBLEPOST]Добар, али можеше малку поагресивно да ја интерпретира.
Воопшто не ми се допаѓа песната на Португалија. Ќе речев Италија да победи ама педерково знменце ставил на костумот, а и песната му била критика кон западното општество. Сосема случајно, на настанов се промовирааат различностите :icon_lol: Ќе си добие педеркото италијански изгледа

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.879
ПО отепани песни од годинава, немало.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Данска, Белгија и Украина добри. А и швеѓанецов интересен настап :LOL:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Е вака треба да пратиме и ние, ко овие ретардираниве. Само наместо ѕвезди на глава ќе им ставиме од оние вртелешките. Победуваме така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom