Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791
https://gfycat.com/PolishedRecklessAntelopegroundsquirrel

Кое пиче е овај Глик, немаше мадиња да го опули ѕверот в' очи. Имаше да го здроби. Додека ја гледавме на @SinisteR. му реков Манџукич сигурно ќе му врати.[DOUBLEPOST=1494370298][/DOUBLEPOST]

2 финалиња во 3 години, дефинитивно најдобар тренер во светот моментално.

Последно уредено:
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Некој да ми најде слика од дечкото со тетоважата на рака во кадар. Форѕа Јуве се гледаме во Скопје

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кое пиче е овај Глик, немаше мадиња да го опули ѕверот в' очи. Имаше да го здроби.
Полски сељак.
Исто и на дебелиот како го згазна намерно, за црвен маме негово.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791
Е готово :pos::pos::pos:

01\09\1939 Hitler invase la Polonia e scoppiò la Seconda Guerra Mondiale.
09\05\2017 Mandzukic invade la Polonia, scoppia la 3 Guerra Mondiale.

01/09/1939 Хитлер ја нападна Полска и започна 2рата светска војна
09/05/2017 Манџукич ја нападна Полска и почна 3тата светска војна :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Море и Манџукиќ и Игуаин нека се гонат во пичку матер, заедно со Бонучи за реакциите вчера последните 20тина минути. Видоа овие од Монако дека се отпаднати и почнаа да провоцираат, на што овие тројца паднаа и се попалија како мајмуни. Малку фалеше некој глуп црвен да добие еден од нив, па да се сликаме во финале.

Најмногу ме изнервира Игуаин кога Маркизио го смируваше, а овој му ја тргна раката, као демек нервозен сум бегај. Јас разбирам дека го згазнаа, ама мора да се научи да се контролира бидејќи скапо ќе плаќа после. Слаб е на нерви дебелиот, лани во Наполи целосно збесна против Удинезе, 10 минути го вадеа од теренот.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Море и Манџукиќ и Игуаин нека се гонат во пичку матер, заедно со Бонучи за реакциите вчера последните 20тина минути. Видоа овие од Монако дека се отпаднати и почнаа да провоцираат, на што овие тројца паднаа и се попалија како мајмуни. Малку фалеше некој глуп црвен да добие еден од нив, па да се сликаме во финале.

Најмногу ме изнервира Игуаин кога Маркизио го смируваше, а овој му ја тргна раката, као демек нервозен сум бегај. Јас разбирам дека го згазнаа, ама мора да се научи да се контролира бидејќи скапо ќе плаќа после. Слаб е на нерви дебелиот, лани во Наполи целосно збесна против Удинезе, 10 минути го вадеа од теренот.
Mandzukic mu ja trgna rakata na Markisio

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Mandzukic mu ja trgna rakata na Markisio

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk
Мене ми се виде дека и Игуаин го направи истото, небитно кој што бил, поентата е таа. Дозволија да бидат изнервирани од играчите на Монако, а таа нервоза во друг случај може и скапо да се плати.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.714
Поени од реакции
88.781
Да не испаднам паметен, но мислам дека за полуфиналист и за екипа што конкурираме за титула лош натпревар според мое мислење, премногу пропуштени шанси, не врзаме игра и одбраната не ми делуваше сигурна и во Торино и во Монако сигурна како што беше случај со натпреварите со Барселона, јас приметувам пад во формата можда грешам
Пропуштени шанси имавме и тоа многу, можевме слободно да дадеме 3-4 гола ко од шала... али ќе те поправам за играта, одкако дадовме 2 гола се опуштија играчите, инаку предходно сите беа на ниво. Второ полувреме го играа лагано и се чуваа од повреди и замор, Дибала како што виде го извадија во 55 минута како претпазливост, сега за 3-4 дена имаме дуел со Рома на гости. А овие Монако како за инат и во немоќ баш последните 20 минути почнаа да кршат нозе маме им ебам нивна. Значи се на се нема пад во формата, туку разумно чување на силите на теренот за престојните натпревари што ни следуваат

Мене ми се виде дека и Игуаин го направи истото, небитно кој што бил, поентата е таа. Дозволија да бидат изнервирани од играчите на Монако, а таа нервоза во друг случај може и скапо да се плати.
Маркизио ни е единствен играч во цела екипа (заедно со Џиџи) што е со ладна глава на терен, другиве сите можеш да ги испровоцираш, ма сите од прв до последен

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Мислам дека и Барзаљи тешко е да го испровоцираш...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.714
Поени од реакции
88.781
Финалето од Купот со Лацио ќе се игра на 17 Мај (Среда) со почеток од 20:45 минути. Значи одма после дуелов со Рома, остануваат играчиве во Рим и се припремаат за лацијаливе :icon_mrgr:

Одличен ден според мене за одигрување на купот, таман на 3 Јуни е финалето во ЛШ, па ќе имаат бааѓи време да ги наполнат батериите за тој дуел (y)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Финалето од Купот со Лацио ќе се игра на 17 Мај (Среда) со почеток од 20:45 минути. Значи одма после дуелов со Рома, остануваат играчиве во Рим и се припремаат за лацијаливе :icon_mrgr:

Одличен ден според мене за одигрување на купот, таман на 3 Јуни е финалето во ЛШ, па ќе имаат бааѓи време да ги наполнат батериите за тој дуел (y)
24ти ќе беше најубаво да се одигра или пак на 21ви (недела)... Ем нашиве одморени од Рома ем блиску до финалето (за да не изгубат форма)

S

Samurai_Sk

Гостин
Дечки во финале сме, ако и овој пат изгубиме, искрено се откажувам од гледање фудбал сериозно го кажувам ова и ке се отажувам од темата исто и се е што во врска со фудбал, ако и ова година не му е мајката, кога ??????

Kajgana Shop

На врв Bottom