M
mkd001
Гостин
Игнор (ирај) = ignoreTo sam nekad i ja napisao pa ovaj sto ti lajkao napisao da sam ...............![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игнор (ирај) = ignoreTo sam nekad i ja napisao pa ovaj sto ti lajkao napisao da sam ...............![]()
Sekoj browser ima opcija Translate to English.Игнор (ирај) = ignore
XaxaSekoj browser ima opcija Translate to English.
Treba kajgana i na latinicaSekoj browser ima opcija Translate to English.
Jesi siguran da je iz Stalkera? Ili pricas o Mac adresi?Nista vise nije sigurno ni sto sam nadjes. Prije neki dan sam izvukao COBRU iz stalkera i kontam sigurna, EVO JE VEĆ ŠTUCA - na samrti....![]()
A sta sam ja rekao prije nekog vremena brzo ce i stalkeri u zaboravNista vise nije sigurno ni sto sam nadjes. Prije neki dan sam izvukao COBRU iz stalkera i kontam sigurna, EVO JE VEĆ ŠTUCA - na samrti....![]()
To lazes sebe ili mene. Postavi ta 2 usera a ja cu postaviti 10.Netreba hvala. Dobio sam od internationala dva komada. Kaže mi izvoli drug da imaš. Izgleda da sam ipak bio korektan ..
Stalker, valjda znam sta sam radio...Jesi siguran da je iz Stalkera? Ili pricas o Mac adresi?
ako ja postavim ta dva a ti 10 , to bi znacilo da smo uništili 12. a ja nisam ovdje da uništavam liste, več da pomognem ljudima s onim sto znam. uostalom obećao sam internationalu da to nepostavljam javno. niti saljem dalje. a moja rijeć kad je dam je zakon. za razliku od nekih .To lazes sebe ili mene. Postavi ta 2 usera a ja cu postaviti 10.
Auuu nemoras da stavljas 10 posalji meni samo jedan bilo bi super hahaTo lazes sebe ili mene. Postavi ta 2 usera a ja cu postaviti 10.
Koji smart ne podrzava MAC?MAC adrese ni ne koristim, ne podrzava mi SMART te liste a ne volim gledati na kompu TV