Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Mene bas me briga, ama glupo bese i toa preeska "ne treba, fala international mi dade dve listi". Ama sekogas drugiot ne cini.
pa napisao sam istinu.
a nije glupo ako nezuelis nekom poslat . napuisat da nije korektan pa da mu nezelis poslat.?
ako neželiš poslat jednostavno nepošalješ. a ciji je prepiska gluplja , svedoći broj lajkova ispod iste.

pozdrav

pa napisao sam istinu.
a nije glupo ako nezuelis nekom poslat . napuisat da nije korektan pa da mu nezelis poslat.?
ako neželiš poslat jednostavno nepošalješ. a ciji je prepiska gluplja , svedoći broj lajkova ispod iste.

pozdrav
Odamna si tuka i znaes deka so lajkovi tuka se zarabotuvaat listi, ne se pravi naiven.

ako je i tako onda se vidi tko je vise pomogao (dao ljudima koji neznaju ili nemaju)

pa napisao sam istinu.

pozdrav
Pogledaj svoj odnos lajkova i postova, pa pogledaj moj odnos postova i lajkova i sve ce ti biti jasno.
Pozdrav i ode i ti na ignore ;)

, svedoći broj lajkova ispod iste.
Не кажем ни да си у праву ни да ниси, само ти аргумент са бројем лајкова не држи воду. Овдје се не лајкује по квалитету листе или коментара.
п.с. Мени малопре лајковали на оном другом форуму :toe:
l5GRtvQ.png

Posao ne smije trpiti, lijepe snove Vam zelim...

white pa ja sam clan na ovom forumu jedan mjesec . i ne takmicim se s nikim. samo da je bilo ono arogatno sto si napisao nicim izazvan , bilo je. Ja sam isto napisao svoje i to je to. da mi je inter poslao , poslao je. i necu se vise prepucavat ima na oscaru dobar film . idem leć i gledat. laku noć

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom