ha ha ne nasednuvaj na bobanku fintite, on e kako napoleon vladee bez da znae deka vladee.Sto je najgore lik ce i da uradi jer je bukvalista, ne zna za zezanje.. au. odo spavati, cujemo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ne nasednuvaj na bobanku fintite, on e kako napoleon vladee bez da znae deka vladee.Sto je najgore lik ce i da uradi jer je bukvalista, ne zna za zezanje.. au. odo spavati, cujemo se.
Prije nekih 15 možda malo manje godina sjecam se da je sota koji jos uvijek ima isti nik,lutao po forumima i borio se s tematikom.Bio je tad dido,sultanovic mozda u povojima,i hrpa živih i preminulih foruma,tad smo skenirali dremove.Svog se nika i ne sjećam,vjerovatno je jos ljudi ganjalo isto i istrazivalo...Ja licno sam prestao nakon nekog vremena,zivot me odveo u drugom smjeru.Nakon izvjesnog vremena zadesilo me bolovovanje i imalo se vise slobodnog vremena,poznavajuci tematiku skeniranje ide ko po loju,za pet dana igre iskenirao sam dosta da svi zajedno gledamo tv bez stresa po godinu ,dvije pa čak i tri godine.Čisto onako sam postavio jednu listu,copy paste xxxxxx puta u dva dana i kraj.Ne moram imati ni jedan post,da bi neko znao ko sam i kakav sam,vecina postova je ovdje i onako samo radi broja.Za sve koji imaju problem sa linux resiverima sh4 ili mipsel sam tu,za liste imate sve malo mašte i imate listu za sebe...ps ne cjenite ljude od kad su tu,ako dajete liste samo jedna na pp i to je to...![]()
Jeste li sigurni da je to bilo pre 15 godina ....pa tada retko ko je imao 486...Pozz
I ja sam jedan iz tog vremena, DIDO TV je bio medju prvima. Tu negdje se pojavio Net TV Plus, trazenje kljuceva...
Cuvene reklamne kampanje Net TV-a, jave da ce pustiti malo da gledamo, okupi nas se stotinjak i cekamo da nam puste
Ko da je juce bilo. Dobra stara vremena.
A sad lista milion, i opet neki nezadovoljni. Te treba mi ova, te treba mi ona lista. K'o da su dio Paninijevog albuma, stvorene za skupljanje, a ne za gledanje.
Ma probao sam sa Text cuterom sa SF-a ali on mi ostavi ovo sto zelim izbaciti a ostalo makne.Jesi probao sa neki playlist creator,to da uradis.
Ma shvacam na sta si mislio ali ja sam htio od ovog:Mozda nisi dobro obelezio sta da isece pa zato ti obrise drugo.Za ovo pricam I ono e-playlist .
Momci, trebam malu pomoc. U Notepadu++ zelim obrisati sve izraze:
tvg-id="Jugoton TV" tvg-name="Jugoton TV"
tvg-id="Z1" tvg-name="Z1"
itd...
Ne mogu pronaci ispravnu regular expression za ovo pa ako neko moze pomoci....
neprestano napadas druge clanove a u stvari si ti balavac koji posta okolo listee moj frankie...on pasta liste od FEAR-a.I kad ih potroši može ti poslati jedino svoju balavu sliku.A pola lista od ovih 1600 je mrtvo,400 trza,znači ostaje ti 400.
Ma kad sam doruckovao doslo je samo od sebe, prvo sam u search i replace trazio:Најједноставније да ту оригинал листу пустиш у ВЛЦ и после је шпараш
и добиваш листу без tvg-id=" " tvg-name=