Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто така и Man with a plan i Kevin can wait isto taka na CBS, prvata e so Matt Le Blanc (Joe od Friends), a vtorata e so "popularniot" komicar Kevin James. Dobri se za tepanje vreme.Superior Donuts лагана лимонадка серија за тепање време
![]()
The MissingПредложете серија слична на Broadchurch. Ја изгледав изминатите денови и ми се допадна.
Во план сум да ги скапам серииве летово, па од тебе како поискусен филмоман сакам да ми напишеш 5-10 серии што ти се најдобри.
Во план сум да ги скапам серииве летово, па од тебе како поискусен филмоман сакам да ми напишеш 5-10 серии што ти се најдобри.
од каде ја спушти?Ја гледа некој бразилската 3%? Јас денес изгледав 5 од 8 епизоди колку што има првата сезона, и позитивно сум изненаден. Некако ко се да ми е веќе видено, а сепак задржува внимание. Ако ја споредувам, ко микс на The Hunger Games и Casi Angeles ми е.Ѕирнете ја, нема што да изгубите.
Хаха, не знаев дека Кугар таун стигнала до 6 сезони.
Тоне американската "комедија", се подолу и подолу.
Се што вреди да се гледа од нивен хумор е снимено пред новиов век. И Биг Бенг. Толку.
Од Kickass, мислам. Ја има и на Netflix.од каде ја спушти?
На замунда ја нема
Community?Хаха, не знаев дека Кугар таун стигнала до 6 сезони.
Тоне американската "комедија", се подолу и подолу.
Се што вреди да се гледа од нивен хумор е снимено пред новиов век. И Биг Бенг. Толку.
Community?
Фрејзер ми е од ретките серии каде што ги имам изгледано сите епизоди. За мене е во топ три хумористични сигурно. Одамна немам нешто репризирано, штета е што луѓево околу мене не ми ја сакаат. Ако има нешто во тој стил сакам препорака. Сега ако ми се најде време ја гледам Cheers сакам и таа да ја изгледам од почеток до крај.Не ми е гледана.
За мене хуморот пример во Фрејзер и Сајнфелд (Френдс ми се исто при срце али се класа под овие две) не се споредува со денешниов. Може има и добри серии денес, еве јас Veep двапати ја спомнувам по темиве, за мене е најдобар ситком моментално, но изгледа никој не ја гледа. Хуморот и што ни е смешно и допадливо во овој вид на серии е субјективен, мене лично многу повеќе ми се допаѓа во серии што поодамна ги снимале Американциве.