Breaking Bad - задолжително да се гледа, можеби најдобрата серија што сум ја гледал, оценка 10/10
Game of Thrones - исто, предобро нешто, едвај чекам да почне следната сезона, не можам да издржам
оценка 10/10
True Detective - првата сезона е masterpiece, втората нема врска со првата (се' е различно, актери, приказна итн.), изгледав само 3 епизоди и ми здосади.. оценка 10/10 (за првата сезона нормално)
Taboo - уште една епизода ми остана од првата сезона, никако да најдам време да ја гледам, најверојатно после, интересна приказна има но здосадува на моменти, т.е. има некои сцени кои што се крајно досадни.. 8.5/10
Supernatural - има 12 сезони (и се' уште се снима), до 12-та сезона сум, до 4 епизода, многу интересна серија, но не може да се споредува со Breakind Bad, GoT и True Detective. оценка 8.5/10
Lucifer - интересна серија но глумењето не ми се допаѓа, особено на Chloe Decker (една од главните улоги) до 5-та епизода сум од прва сезона, ќе видиме натаму.. оценка 7/10
Better call Saul - е серија која што моментално ја гледам (и ќе ја завршам), дејството се случува 6 год. пред Breaking Bad односно се случува 6 год. пред Saul да се запознае со Walter White, до сега сум задоволен, започна снимањето и на 3-та сезона, оценка 9/10
Некои добри серии некој да предложи?