Значи на факултет за дебилизам те запишале твоите, па добро, ако до толку ти функционирала црпката, на здравје нека ти е.
Не знам кој кого нападнал, јас во животот само два пати сум присуствувал на протести, и тоа на средношколски протести, на почеток од учебна година и никогаш повторно. И видов на дело колку твоите народни избраници не` послушаа мене и моите соученици = исто колку што и пвеводбениците ги послушаа студентите и средношколците во 2014 кога протестираа против екстерното тестирање.
Ако ме прашуваш мене, единствено ми е жал бидејќи не сите 123 таканаречени народни претставници - како што ти ги нарекуваш - не си ја добиле заслужената доза од бакшишот, и онака се платени со народни пари - бидејќи се народни претставници, како што ти ги нарекуваш - па и со народни пари се лекуваат, извадија живи глави и ќе продолжат да им ја цицаат крвта на граѓаните како и досега.
За разлика од нив, имаш деца и стари луѓе кои боледуваат и молат за помош, но за нив нема пари, ама затоа ќе има пари за барокот на пвеводбениците и за двојазичните преведувачи на овие твоиве народни претставници на 600.000 народ, блазеси ти, ептен убаво те научиле на твојот факултет за дебилизам, само продолжи така.
Така вели @
wicked_1 во пост
#25257, уште да знае кај беа тие 600.000 народ да му ги бранат неговите народни избраници на топол четврток, па можеби ќе напредува на интелектуално ниво од дебил на морон.