- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.272
- Поени од реакции
- 8.659
‘Исти се‘ - ренген за препознавање Вмровци.
Оф кутра душичка ти, продолжи да си го кажуваш тоа на себеси, па можеби еден ден ќе веруваш откако ќе си ја повториш истата лага 100 и повеќе пати.‘Исти се‘ - ренген за препознавање Вмровци.
За што амнестија, што тепаа криминалци во собрание?Амнестија барале.
Ако реалноста за тебе е луксуз, тоа е твој проблем, за мене реалноста е секојдневна појава.Немаат сите лукзус ко тебе шизофреници да глумат со јутуб видеа за теории на заговор, и да тропкаат дефиниции за политика и правни поими за кои немаат 2 книги прочитано.
Твоево сите се исти & се е у рет, редовна пракса јбг, можеш у гз да си го набуташ.
Наративов на Филипчо од ДД кој едно време ќе буташе режим, веќе си го истера мандатот и намената.
Сигурен си дека говориш за мене, а не за себеси ?Може да имаш некоја субституирана реалност, па затоа пола свет не ти се совпаѓа и е ти е по ќејф.
Секаде гледаш формула, позадина & јутуб сторија, класичен јутуб дебил.
Може ти е од недостаток на светлина, може требало повеќе да те пуштаат да си играш надвор како мал, а може и требало на факултет да те запишат...
Вака ти Декстер дебилот кој има стравови од корпоративна контрола, илуминати, сорос и фетула ѓулен, да коментира што треба некој друг да прави е апсурд.
Како на пример дпмне кога ги амнестираше учк така? На таков пример мислиш нели?За што амнестија, што тепаа криминалци во собрание?
Треба воопшто да не се покренат обвиненија за нив.
Амнестија даваат на криминалци шо прават пљачки од милиони евра и на терористи...
600 иљади!!!.
Патем, овие кои ти ги поддржуваш, а за кои велиш дека се народни претставници на 600.000 народ,
обид за убиство треба на тој што пукаше во плафон и куршумот во рикошет погоди еден дечко...Што праеме ако куршумот погодеше некоја важна фаца, како Заев или Али ?Џабе е ако бидат обвинети само за учество во толпа, наместо за тероризам и обид за убиство.
И јас мислам дека тие неранимајковци не треба да се теретат за убиство. Тие треба да се гонат за нанесување на физички повреди, за неовластен упад во службени простории, спречување на службени лица во извршување на нивни задачи, уништување на државен имот, закани и навреди, учество во толпа, кражба, закани по живот и здравје.обид за убиство треба на тој што пукаше во плафон и куршумот во рикошет погоди еден дечко...Што праеме ако куршумот погодеше некоја важна фаца, како Заев или Али ?
Тепање без оружје може да се оквалификува како обид за убиство ако жртвата има тешки повреди, опасни во живот, со коматозна состојба... ете тој алпинистот во предизборие 2016-а беше во кома 5 дена па ништо, ѓоа не ги најдоа рекетарите и Спасовски се забошоти..
А обично тепање имаше и порано во Собранието наше и е нормална пракса во доста држави, но воглавном меѓу самите пратеници...
..
Така де, дпмне учк, сдс Зоран Заев итн...Како на пример дпмне кога ги амнестираше учк така? На таков пример мислиш нели?
бев пред 10 дена по кеј, катастрофа... не е проблем што се прави улица или ќе се направи, туку тамо фрчат разни комбиња а и коли, а 3-4 кучиња трчаат и лаат по комбињата. Која демагогија на кафанџиите, па нив како им доставуваат пијалоци и друго, со колички на рака ???Џабе бе, не им иде памет и пак продолжуваат со истите методи со кои губат. Прави психопати.
http://sdk.mk/index.php/dopisna-mrezha/ulitsata-na-kej-nabrzina-poplochena-ne-go-docheka-zhernovski-da-ja-stopira-gradbata/
УЛИЦАТА НА КЕЈ НАБРЗИНА ПОПЛОЧЕНА, НЕ ГО ДОЧЕКА ЖЕРНОВСКИ ДА ЈА СТОПИРА ГРАДБАТА
На еден ден пред Денот на трудот, вчера среде продолжениот празничен викенд, ударнички педесет работници ангажирани од фирмата „Аполо инженеринг“ ја изградија спорната улица на Кеј 13 Ноември по целата нејзина должина. Од хотелот „Холидеј Ин“ до рампата за подземниот паркинг за зградата во која е сместен „Телеком“, во близина на каруселот, ги вадеа старите плочки и поставуваа нови. Стигнаа на улицата в зори, во 04.30 часот и не престанаа со работа дури не стигнаа на другиот крај на шеталиштето, кај каруселот. Работеа дури и кога се стемни.
Значи на факултет за дебилизам те запишале твоите, па добро, ако до толку ти функционирала црпката, на здравје нека ти е.Дебил остај ја филозофијата, одговори ми на ова.
Од каде земаат легитимитет пратениците што ги нападнавте во собрание и во колкава бројка е тој?
Оставија историјата од која си исфрустриран на било каков начин, пробај низ некоја поконкретна призма да ми одговориш?
Така вели @wicked_1 во пост #25257, уште да знае кај беа тие 600.000 народ да му ги бранат неговите народни избраници на топол четврток, па можеби ќе напредува на интелектуално ниво од дебил на морон.600 иљади!!!
попопо то е импресивна бројка!