T
templar55
Гостин
Класичен фотошоп...исечена слика од некоја трибина и додадена тука. Браво добар си у фотошоп.Усташов со ХОС маичка на пензионер ти личи?
Класичен фотошоп...исечена слика од некоја трибина и додадена тука. Браво добар си у фотошоп.Усташов со ХОС маичка на пензионер ти личи?
Усташов со ХОС маичка на пензионер ти личи?
Имаше неколку усташи ама кој ги донесе, Грујо или некој друг?Усташов со ХОС маичка на пензионер ти личи?
Можеби затоа што се чекаше да престане циркузот на вмро! Никој не би си го ризикувал животот за бирање на претседател на Собрание. Башка и на Топ тема, оној ден кога Грујо повторно избега од дуел, а му било понудено да биде со Заев во емисија, но не прифатил, на Заев му беше поставено истово прашање и тој даде одговор. Значи одговор имаш. А што се однесува до мене, тоа требаше да се случи уште првите денови, а не да се чека повеќе од месец да се случи тоа.Мене не ми е јасно зошто изборот не се направи во предпладневните часови, туку се чекаше цела таа маса народ да се собере пред собрание и да им се потпали фитилот!?
Ако не друго, барем немаше да има инциденти.
Реков дека процедурата е веродостојна, башка и дел од пошироката јавност го прифати тоа и дел од стручната јавност се согласи со веродостојноста на процедурата. Како и да е Андов и капацитет и авторитет во однос на КаракамиШева.Чим Андов потврдил готово веќе и не мора да бираат претседател и за наредни парламенти ке си се збираат у парк и ке си дигаат рака.
Дали некој запишува брои дали има стенограми тоа не треба..
И сета електроника да се исфрли од собрание сите нека рикаат ко магариња да се чујат а прв колега до нив нека снима со мобилен и прави директ пренос на фејс твитер или како ќе му се погоди...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Овие овдека пензионери се?Па така велеа овде порано ебати протести се пензионери...
Си слушнал за младолики луѓе? Стар човек кој не изгледа на негова возраст. Тоа е младолик човек, чисто за информација.Овие овдека пензионери се?
Заев сам ги донесе да го истепаат.[DOUBLEPOST=1493500148][/DOUBLEPOST]Имаше неколку усташи ама кој ги донесе, Грујо или некој друг?
Си слушнал за младолики луѓе?
Значи утврдивме дека на протести не се само пензионери добро и оваа е прогрес...Овие овдека пензионери се?
Јас си кажувам што имам да си кажам на избори, референдуми и такви работи и ги почитувам одлуките како лојален граѓанин на републиката, ми се допаѓало тоа мене или не.Да кажеш дека нешто не ти се допаѓа во време на владеење на одредена партија не е улична демократија, едноставно демократија. Не сум ни јас за уништување на приватни и/или јавни институции, не затоа што можеби не заслужиле, туку затоа што од парите на граѓаните ќе се санираат штетите за истите.
Иначе не, потсети ме.
Не се само пензионери, има и помлади хулигани.Значи утврдивме дека на протести не се само пензионери добро и оваа е прогрес...
Не, само идиоти.Овие овдека пензионери се?
Колку?Не се само пензионери, има и помлади хулигани.
Се надевам дека тролаш.Класичен фотошоп...исечена слика од некоја трибина и додадена тука. Браво добар си у фотошоп.
На кого дали помагаше или одмагаше? На терористите им помогна.Колку?
Полиција помагаше или одмагаше?
Не знам ја по слики да бројам има тука специјалисти за сликаробројност...Не, само идиоти.
Погоди кој е најглуп на сликава?
Сега некој лаже јали тебе те излажале јали овој лаже...На кого дали помагаше или одмагаше? На терористите им помогна.