Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
haha abe koj ti e ovoj muabet ziti sve, ne e ova 6 na 6 u maalo na beton, ti izglea taka ja percepiras cela ovaa rabota, aj kamenja se ovie pred mene sukurac ke branam, teraj si pushtenkata haha, kakov lud stav, ako ne pa i so grb da se svrti da brani.
Sto e bitno kakva e akcijata, kako branat ovie, totalno nebitno, toj im e kapacitetot, ne mozes ti da si dozvolis da nosis dres na vakov tim, so milioni navivaci, i da teras na pustenka, bukvalno bez nikakov napor za odbrana, da dozvolis 5ti gol, petarda i sram ... a na kraj se buni zasto sudijata svirnal kraj, demek mozele oni do 5-5, kakov apsurd.

Cesar doagase da brani den posle soobrakajka so modra faca i zatvoreni oci, bese spremen da ostane vo klubov iako handanovic mu go donsea, samiot izjavi ako treba rezerva ke bidam, a mozese bilo kade prvotimec da bide u svetov, zasto ? Zasto go sakase timov, i u bilo koj moment bese spremen da go ostava srceto na teren. Handanovic po neznam koj pat pokazue deka kur go boli za Inter, pred 2 godini isto se kurcese deka ne mu dadoa u Barsa da ide, sea pak si pocna so pushtenkite, se glea deka ne mu se igra vise tuka, ne osetil LS a godinite pocnaa da go gazat i defakto toa go frustrira, nebiten mu e dresot, taka da, posle ova negovo denesno izdanie moze komotno u paket so nagatomofci i ostali nebitni igraci da se nosi u tri lepe pizde materine.

Ostatokov od muabetov inace ti e besmislen, u paket so toa, deka gomanot imal osnova da pusta golovi zasto pred nego igrale amaterski, i so grb da brani, dozvoleno e, nema zasto nie da se bunime, kako sme mozele taka za legendata na inter, Handanovic. :facepalm:
Demek nezamenliv e, ako se lazeme, uste srce me boli za faktot deka cesar, koj e legenda u prava smisla na klubov, go izbrkaa kako kuce skitnik od silbo na smetka na handanovic.
I ti rekov, kolku saka neka e kvaliteten, toa ne go negiram, nikoj nikogas nema dozvola vaka da se isere vrz dresot na klubot, ova za mene denes sto go napravi handanovic bese dnoto, vecerva haos go napravija mediumite, narocito radi posledniot primen gol.
Ок, браво!
На "луд" став со контра полуд став. (y)

Знаеш како, да речеше барем... "Абе во право си брат, одбраната се понаша скрос незаинтересирано и ја еба цела работа, на кое што и голманот се надоврза со реакцијата на пропуштање на голот" ќе те разберев верувај, но ти го занемаруваш фактот (конкретно на последниот гол) дека одбраната ја еба цела работа и не се потруди да стори нешто по пробивот на Бабакар, и буквално го остави да погоди.

Го ругаш Ханда земаќи го Цезар за пример, а кога заминување се однесувавте по некаков механизам на познатана теорија на "кисело грозје" и не ви чинеше, го оправдувавте неговото слободно можам да речам протерување.
Да не бидам погрешно сфатен, Цезар беше ѕвер, но и тој киксаше.

Скоро сите што ги величевте ги нема во тимов, а прашајте се зошто?
А спротивно, тие што ги ругавте (Икарди и Ханда) имаа стабила позиција скоро кај сите тренери и се признаени и испочитани од сите страни, али да не тупиме толку ептен дубински...

Дури и да ја оправдам таквата реакција кај Ханда, ќе ја оправдам со зборот "демотивација", се разбира како пре се надворешен фактор.
А ти велиш "непрофесионалец", "се усра врз дресот"...
Оти сето ова да не важи и за другите, туку само за Ханда?
Тоа ме мачи, не си/сте реални!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Druze, se izgubi so muabetov, generaliziras bez pritoa da znaes kako stoele rabotite, ama da cepkas nanazad niz godinite, nema da najdes nekoj sto go opravda toa sto se sluci so cesar, ova ti e na pamet zborenje, ednostavno ne e tocno toa sto go zboris, moze si se pomesal so nesto sto nekad si go procital na fejsbuk, od random glup fan na inter.

Sto se odnesuva striktno za 5tiot gol, NIKOGAS, bilo koj igrac na inter, vo slucajov golman, ne smee da si zeme za pravo da ne brani, da se vrti so grb, ili da oni nonshalantno bez pritoa da se obide da fati topka, samo zasto tie pred nego izigrale amaterski i bedno, so toa, on direktno kako sto rekov, go sere dresot sto go nosi. Tie pred Handanovic se takvi kakvi sto se, mizerija, tie i u svoj najdobar den pak izgledaat amaterski, i da davaat Se od sebe, pak ke se dibeci, kakva nezainteresiranost kakvi bakraci, TOJ im e kapacitetot, pred dounaruma igra paleta i red drugi komikosi, pa glej deteto so prai, dusa ostava za da se dokaze.
Ama na Handanovic toa ne mu dava za pravo da reagira kako sto reagirase, niti nego niti bilo koj drug igrac smee toa da si go dozvoli. Sto e so Ikardi ? Mozese da sedne na teren na 5-2 i pak ke bese najdobriot igrac na inter so fiorentina, ali on do kraj ne se predavase, i ete dade 2 gola, duri mozea i do bod da stignat, a smrdezot gaden handanovic na 5-4 se buni kaj sudijata zasto svirnal kraj, a istiot toj handanovic dozvoli da primi 5ti gol, bez nikakov obid da intervenira, ne deka ne mozese tuka da se brani iako bese zicer, se utnuvale i se branele daleku pogolemi ziceri, konkretno on toa go pravel ...

brozovic e isto nezainteresirano gomno, ama nagatomofci i muriljofci ne, ili diambrosio, kapacitetot im e toj, ednostavno ne se za Inter, u svoi najdobri izdanija pak, daleku se za prv tim tuka, zatoa i vise ne plukam kon niv, ili ne vikam deka go serat ovoj dres, oni voopsto ne ni trebale prvicno i da go oblecat, ama Handanovic, koj e eden od najbolji golmani u Evropa taka da se ponasa ? Pa kade e tuka profesionalnosta, plukanjeto krv za dresot i u dobro i u loso ... ko Ikardi so na primer (na)pravi ?

Ova e klasika Handanovic, toa go imam pisuvano za nego i porano, koga timot e dobar, se bori za nesto, i on gazi, koga ke pocneme da toneme i on ukapirue deka uste edna sezona ke ostane bez liga na sampioni, pocnuva i negoviot kurtasak i kurcenje. Bufon ima braneto u vtora liga, ima braneto u mizeren juve u prva liga nalik na ovoj inter, NIKOGAS ne napravil vakvo nesto, apsolutno nikogas, ama toa e razlikata pomegu nekoj koj e privrzan za klub i e legenda na istiot, i nekoj ko handanovic.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
ne se prai glup so sila
rekov, vo ovoj inter, najbolji stoper ti e medel, sto dovolno govori kolku ni e uzasna odbranata, postot e napisat pred mozebi mesec dena. Medel ne e stoper, narocito ne za odbrana so dvajca, igra u chile tamu ama kao tret stoper, so difesa e tre ...
I da, najbolji stoper ni e toa bez sumja, u momentov random stoper od nase prvenstvo e na nivoto na miranda i muriljo godinava.

Sekako deka ne e stoperiste ala samuel na vremeto na primer, voopsto, odbranata e mizerija, cela, denes u paket so handanovic koj se posra vrz dresot so posledniot gol sto go primi, neka se izgubi i on od inter komotno letoska, kopile gnasno, na kraj uste i se buni zasto e sviren kraj, kakov kontradiktoren seljak.

Samo joao mario, perisic i ikardi sezonava zasluzuvaat da se tuka, ikardi od omrazen, mi stanuva eden od poomilenite igraci voopsto, klasicen primer kako treba da se igra za ovoj dres, perisic isto ima dobra sezona, se bori, dava Se od sebe, iako sum Za da si odi, za ponuda pogolema od 40, sepak mora da mu se oddade pocit, za joao mario veke se imam izjasneto, premlad igrac, u paket so ikardi, poseduvaat Se za da se lideri na timov vo idnina. Ostanatoto poise od pola aut, za nikoj nema da mi bide krivo, posle ova denes i za Handanovic isto, skandalozen nastap i primen gol, bukvalno ne branese, ednostavno ostavi da si vleze topkata, so odenje '' branese ''.
Ама ти изгледа баајги си тврдоглав а?
Медел е самото дно,мизерија,штеточина,инвалид!Ова не е само мое мислење,ова илјадници реални фанови го знаат и се свесни.
Ваков лик во фудбалски гигант (каков нели го замислуваме интер) може да биде првотимец само во филм на стивен кинг.Тотално,тотално бос,неталентиран кретен ти е он!А ти и уште некој тука го величавте и се расправавте со мене уште пред можеби година дена коа викав дека ваков идиот на интер воопшто не му е требен.
И немој со спинови од типот - најдобар штопер ни бил,зашто е стварно смешно.
Крај краева и ванчо ѓеорѓиевски тупан можда би бил најдобар дефанзивец кај нас во моментов,ама да збориме дека е материјал за Интер е у најмала рака - греота.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
@Syn што моеше да прави голманот у ситуацијата за 5-тиот гол бе? Некоаш и ти со глава у зид идеш.
Медел ви беше кривец вчера за минимум 3 гола, оној првиот на бабакар беше смешки, така не се поставуе у одбрана ни некој од нас у балон кој игра фудбал.

Годинава Икарди и Хандановиќ ви се најконстантни играчи, и овој малиов што го земавте.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Ovaa sezona najmnogu mi e zal sto na klupata za trener posle ovoj holanganecot za trener ne go.odbraa poranesniot na viljareal koj bese vo konkurencija so pioli ne mu go znam samo imeto. Mislam deka so nego inter ke dobiese mnogu poveke ama jbg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
@Syn што моеше да прави голманот у ситуацијата за 5-тиот гол бе? Некоаш и ти со глава у зид идеш.
Медел ви беше кривец вчера за минимум 3 гола, оној првиот на бабакар беше смешки, така не се поставуе у одбрана ни некој од нас у балон кој игра фудбал.

Годинава Икарди и Хандановиќ ви се најконстантни играчи, и овој малиов што го земавте.
Како бе што е проблемот? Па гледај му ја реакцијата, подобро да се тргнеше од голот пошо и така не постоеше. Не е проблемот да прими гол, проблемот е начинот на кој го прима, односно реакцијата која му беше у стилот: хехе кур ме боли и така губиме 4-2 нема што да покажувам знаци на живот.
А и вториот гол на Виола нејќам да го коментирам, срамна реакција на Мртвановиќ. Само тој најмалце е крив за срањава у Интер и ме нејќам да го ругам него.

Иначе нашиве нека местат малце поскришно, понеочигледно, пошо ова е срамота од епски размери. Прелази, седмици, кур се тресе, све да ви ебам неспособно. Две години по ред два у кец со Виола ххехехее... Едина позитивна работа од вчера е што го осигуравме Бернардески за следната година. :D Онака срамно изведен пенал не се дешава дури ни кога ќе те потплати некој. :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Буфон никогаш не направил вакво нешто како Ханда, ок, сигурно онака набрзински му ги претера на Јутјуб сите примени голови во кариерата!

Не знам колку е разумно да го споредиш Ханда со Донарума, али и да го направиш тоа не смееш да заборавиш дека Милан има дефанзивци какви-такви, овие кај нас не се ни фудбалери... кизне што се... Не ја споредувај нашата со одбраната од Милан, ние сме дното.

А и гледам дека не сум конструктивен со ова што пробувам да ти докажам некои ситници (уназад 5 години), ти и уште неколку други уназад си терате со филозофииве онака како ѕид со глава.

Се расправавме за Хесус, и како испадна на крајот?
Се расправавме уште многу одамна за иднината на Интер, каде сме?
Сме се расправале за Таидер, за Броз, за Бота, за милион работи од кои 99% испаднаа онака како што јас и уште неколку други тука ги предвидувавме и се обидувавме да екслицираме некаква си реалност.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Ама ти изгледа баајги си тврдоглав а?
Медел е самото дно,мизерија,штеточина,инвалид!Ова не е само мое мислење,ова илјадници реални фанови го знаат и се свесни.
Ваков лик во фудбалски гигант (каков нели го замислуваме интер) може да биде првотимец само во филм на стивен кинг.Тотално,тотално бос,неталентиран кретен ти е он!А ти и уште некој тука го величавте и се расправавте со мене уште пред можеби година дена коа викав дека ваков идиот на интер воопшто не му е требен.
И немој со спинови од типот - најдобар штопер ни бил,зашто е стварно смешно.
Крај краева и ванчо ѓеорѓиевски тупан можда би бил најдобар дефанзивец кај нас во моментов,ама да збориме дека е материјал за Интер е у најмала рака - греота.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
znaci koj del od muabetot ne go svakas, toj invalid, dibek, neznalica i slicno, ni e najdobar stoper sezonava, a ne e stoper, destruktivec od sredina e i po potreba igra tamu vo formacija so trojca u odbrana.
sto ne e jasno od tuka, znaci on kako takov, e bolji od miranda tromaviot i od muriljo ovaa godina, koi cel zivot igraat na taa pozicija, prirodna pozicija im e, i drva se. Miranda e direkten krivec za prviot gol na milan na primer, i da ne cepidlacam za muriljo sto sve napravil sezonava.
Nikade ne sum rekol deka medel treba da e nezamenliv prvotimec u sampionski inter, tuku, deka vo ovoj tazen inter u odbrana, mora da igra prv tim, zasto od site stoperi u timov, sezonava on pokazal najdobri partii. Ne e ova spin, nego ti teras na glup i izmislen muabet, deka sum go velicel i sum go prael samuel, a i do sega, kako stoper, od cela sezona, pokazal najgolema konstantnost, koga pocnaa da pravat serija pobedi tamu igrase, pa se povredi podolgo i pak dojdoa problemite, a u poslednive nekolku natprevari, narocito posle torino, cel tim padna, vklucuvajki go i nego, ne im se igra veke fudbal zasto ispadnaa od trkata za liga na sampioni i oficijalno.
Za toa deka ne e materijal za Inter, ne e, nikogas ne sum rekol i deka e, neam nisto protiv da si ide, eden od mnogute takvi e za koi ne sum privrzan, iako, pred nego dosta dolga e nizata na igraci sto mora da letaat, za sredina sum kazal veke ne treba da igra zasto ima nula kreativnost i preku kur od takvi fudbaleri veke.
Буфон никогаш не направил вакво нешто како Ханда, ок, сигурно онака набрзински му ги претера на Јутјуб сите примени голови во кариерата!

Не знам колку е разумно да го споредиш Ханда со Донарума, али и да го направиш тоа не смееш да заборавиш дека Милан има дефанзивци какви-такви, овие кај нас не се ни фудбалери... кизне што се... Не ја споредувај нашата со одбраната од Милан, ние сме дното.

А и гледам дека не сум конструктивен со ова што пробувам да ти докажам некои ситници (уназад 5 години), ти и уште неколку други уназад си терате со филозофииве онака како ѕид со глава.

Се расправавме за Хесус, и како испадна на крајот?
Се расправавме уште многу одамна за иднината на Интер, каде сме?
Сме се расправале за Таидер, за Броз, за Бота, за милион работи од кои 99% испаднаа онака како што јас и уште неколку други тука ги предвидувавме и се обидувавме да екслицираме некаква си реалност.
Da, site klipovi mu gi izgledav na bufon, ko ti sto vcera site nasi stavovi ovde gi procita od godinite nanazad, i pocna da vleces zaklucoci vrz baza na pretpostavki, od tipot, sme go opravdale toa sto se desilo so cesar. :)
Prasaj nekoj sto stvarno gi ima izgledano site utakmici na juve so bufon, ili barem 90% od niv, a ima takvi na forumov, i vidi dali nekogas dozvolil namerno, bez obid da intervenira i da go brani golot, da primi pogodok, samo zasto pred nego ima invalidi.
Za juan neznam koj ti e muabetot, ama so ogled deka ti e ocigledno navika tuka da pretpostavuvas, garant i ova ti e nekoja pogresna pretpostavka za eden od ponebitnite igraci sto zaigrale za inter u posledni nekolku godini. Mene edinstvena rabota sto mi smetase so nego e sto malce pari lapnavme, zasto pogolem del od sopstvenosta pripagase na nekoja agencija, a i faktot sto ostanavme na 4 stoperi, 2ca od niv ranokija i andreoli.

Na kraj, vaka koa go gleam ranokija u hal, ispaga deka moze i greska bese sto go dadoa, komotno mozese prv tim da igra pokraj miranda i muriljo, bukvalno u nisto ne se podobri od nego ovaa godina. Juan seedno, sezonava e slab za roma, sekako ne e za tim sto saka da osvojuva tituli, taka da eventualniot angazman na manolas bi bil poln pogodok i dobar pocetok za celosnata rekonstrukcija na odbranata.

kao be sto mozel da napravi, pa edinstvenoto nesto sto mu e i rabota, da brani.
Nisto drugo on u princip i ne treba da prai na gol, osven da brani, demek ako babakar bil u takva situacija, pod difolt mora gol da dae, pa moze nema dobro da ja shutne topkata, ko na primer bernardeski penalot, sto ima veze, neka se obide da odbrani, da mu vleze u shut, da zatvori nekako agol i slicno .... on .... odese, stoese, i si pusti 5ti gol. Medel vcera izigra kriminalno, ko i cela odbrana, ama toa im e i znaenjeto, ovoj namerno ostavi da primi gol, ima tuka ( golema ) razlika, i ne gledam na kraj zasto se bunese za toa sto se svirnal kraj na mecot, koga bese direkten vinovnik minimum za eden gol, a isto primi i uste eden koga pri intervencija se lizna na gol linijata, ama ajde toa se deshava, kad je bal nek je maskembal, ama za 5tiot gol kategoricno tvrdam deka mozese da intervenira barem, a i udarot ne bese takov za da kazes deka nema golman na planetava sto ne bi go odbranil toa, se branele i poludi situacii, udari, i slicno.

Последно уредено:
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
@Syn, се' во ред, али би можел малку да бидиш пореален! :)
Не го оправдувам Ханда во целост, како што ти ги оправдуваш дефанзивциве во стилот.. "тие се такви какви што се, тој треба да брани и да одбрани се', па макар и да решат дефанзивциве да си заминат в соблекувални сред утакмица, тој треба се' да фати и да биди мотивиран". :D

А и не би рекол дека Ханда намерно го пушти голот, види го видеово, мене ми изгледа дека помисли оти еден од дефанзивциве ќе му ја сметни од нога топкава на Бабакар со клизачот и ќе ја исфрли надвор.

Али небитно...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
koga pocnaa da pravat serija pobedi tamu igrase, pa se povredi podolgo i pak dojdoa problemite, a u poslednive nekolku natprevari, narocito posle torino, cel tim padna, vklucuvajki go i nego, ne im se igra veke fudbal zasto ispadnaa od trkata za liga na sampioni i oficijalno.
Трипаш за Медел, крш е сезонава братот. На почетокот кај Де Бур си играше у средина, после се повреди, коа ја имавме таа серија на победи штопери играа Миранда и Муриљо, после Меделот се врати па Пиоли експертиза почна со 3-4-3 формација, па врати на 4ка позади со тоа што Медел остана да игра со Миранда а Мурџо се пресели на клупа.
Добар играч е Медел, не знам зашто него го кривите за сезонава, мада се слагам со муабетите дека за таков тип на играчи веќе нема место у фудбалов, т.е има ама у некој мид тејбл тим. Или нека си седи на клупа и да влага на решени утакмици за да напраи 100 фаули или нека си иде летово, ич неам проблем со тоа.

Интер повторно безобразно се откажува од некаков пласман у Лига Европа. Нејќам ова да го зиам за оправдување за оваа мртва сезона, још једна у низу, ама апла смрдат работиве тука. Видоа дека ги изгубија шансите за ЛШ и пуштија све низ вода, сомнителни порази, високи резултати, прелази, мрш да ви ебам све по список.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Местенка.Исто како и онаа со Кротоне.Откако сватија дека ништо не бива од сезонава(незнам со кого изгубивме) па сите утакмици наваму ги скапаа редење.
Ајде сеа, една финансиска инјекција од кинезите на лето и вгодина топ 3 :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
@Syn, се' во ред, али би можел малку да бидиш пореален! :)
Не го оправдувам Ханда во целост, како што ти ги оправдуваш дефанзивциве во стилот.. "тие се такви какви што се, тој треба да брани и да одбрани се', па макар и да решат дефанзивциве да си заминат в соблекувални сред утакмица, тој треба се' да фати и да биди мотивиран". :D

А и не би рекол дека Ханда намерно го пушти голот, види го видеово, мене ми изгледа дека помисли оти еден од дефанзивциве ќе му ја сметни од нога топкава на Бабакар со клизачот и ќе ја исфрли надвор.

Али небитно...
Ne druze, ne vikam Se da faka, ama mora da pokaze profesionalnost, makar i vo vakvi momenti, zasto 5 primeni golovi ne e samo sram za inter, sram e i za nego licno, narocito ako posle 4ti primen gol, se isponasha ko sto se isponasha, nezainteresirano, si udri na onoa kad je bal nek je maskembal, sukurac, inaku mene seedno mi e najiskreno za rezultatite, sezonata za mene zavrsi posle porazot od roma doma koga pioli degenot izleze so trojca u odbrana i perisic ko ofanziven bek.
Finito, ostana samo mecot so milan, deka neli gradsko derbi, za prestiz, i tuka pioli licno ja usra, i toa bese toa, vcera bas na stekot i mario im rekov deka so pogolem entuzijazam gi gleam prijatelskite od pred sezona, otkolku mecevite na Inter sto sledat po Milan.

Ali pak, duri i u vakva situacija, ne prekinaa da iznenaduvaat, neprijatno normalno, mene licno nedozvolivi mi se takvi izdanija i ispadi, ko i za ikardi sto kazav za knigata sto ja izvadi, taka i za handanovic ke mrcam, znaci ne vikam deka e los golman, momentalno valjda e u top 5 u evropa, ama ne smee da si dozvoli takov sramen ispad.

Handa e takov, svesen e za svojot kvalitet, a so godini igra u mizeren inter, ne e prv pat da ne go dava maksimumot vo usrana sezona, sezonata koga odbija da go prodadat u barsa isto branese pod svoite moznosti, da ne bea suning tuka ubeden ke bev deka ke go prodavaat letoska, a i on ke insistirase da si odi, sega mislam deka ke dae uste edna, posledna sansa za timov da se plasira konecno u LS, pa u slucaj da ne uspeat sam ke bara transfer.

p.s. i ne go negiram faktot deka izdanijata protiv krotone i fiorentina, ne i milan, im se tezok kriminal i skandal, so milan znaev deka ke udrat all in, porazot e nesreken, u 100ta minuta, i se izdesi samo radi pioli i negovata glupa 523 taktika na kraj, ama krotone i fiorentina bea kriminal, vcera u vtoro zaboravija fudbal da igraat, u prvo bea solidni, vo vtoro nula, za krotone isto muabet da ne praime, eden od najslabite timovi u liga izglease ko real madrid u prvo protiv inter.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пиоли си поднел оставка после поразот од Виола ама овие од управа го предомислиле. Миљон посто си иде на крај на сезона. Е сеа, и он исто као и Де Бур рекол дека одредени играчи играле контра него, дали се вади/ат за лошите резултати или стварно има гомна у тимов не знам, ама сигурен сум дека е ова второво. Ова не е проблем од сезонава туку години наназад.
Затоа нема да не биде доека се дешаваат вакви работи внатре во клубот, треба кинезот после 38мо коло на клоци да ги избрка тие играчи што глумеле џекови, и тоа бркање бе, отказ, не да им се бара купец, позајмици кур се тресе, ало ти умрен играчу избркан си од клубов, ама ја договор уште 1-2 години иам, ало избркан си пакувај се и да те нема.

Мора да има коренити промени и во самата структура на клубот, Аусилио го продолжи договорот и неговата работа ќе се растерети со тоа што ќе се доведе и нов шеф-скаут на местото на Мирабели кој отиде у Милан и најверојатно Леле Ориали ( :icon_lol: ) се враќа на местото тим-менаџер.

Што се однесува на тренер, кинезите сеуште не се откажуваат од Конте и Симеоне и ќе го прогонуваат до крај, све ќе биде јасно во мај коа ќе заврши сезоната па да видат до кај се и што се. Доколку не успеат да ангажираат еден од овие двајца тогаш господин вампир Носферату звани Лучијано Спалети е тука да не води 1 сезона доека не му истече договорот на Чоло со Атлетико во 2018 hhhhhhhhhhh.
Сериозно ова за Спалети, најсериозен кандидат за нов тренер на Интер. Него требаше да го соберат после Мурињо, сеа за кур ми е.

C

Castiel

Гостин
Пиоли си поднел оставка после поразот од Виола ама овие од управа го предомислиле. Миљон посто си иде на крај на сезона. Е сеа, и он исто као и Де Бур рекол дека одредени играчи играле контра него, дали се вади/ат за лошите резултати или стварно има гомна у тимов не знам, ама сигурен сум дека е ова второво. Ова не е проблем од сезонава туку години наназад.
Затоа нема да не биде доека се дешаваат вакви работи внатре во клубот, треба кинезот после 38мо коло на клоци да ги избрка тие играчи што глумеле џекови, и тоа бркање бе, отказ, не да им се бара купец, позајмици кур се тресе, ало ти умрен играчу избркан си од клубов, ама ја договор уште 1-2 години иам, ало избркан си пакувај се и да те нема.

Мора да има коренити промени и во самата структура на клубот, Аусилио го продолжи договорот и неговата работа ќе се растерети со тоа што ќе се доведе и нов шеф-скаут на местото на Мирабели кој отиде у Милан и најверојатно Леле Ориали ( :icon_lol: ) се враќа на местото тим-менаџер.

Што се однесува на тренер, кинезите сеуште не се откажуваат од Конте и Симеоне и ќе го прогонуваат до крај, све ќе биде јасно во мај коа ќе заврши сезоната па да видат до кај се и што се. Доколку не успеат да ангажираат еден од овие двајца тогаш господин вампир Носферату звани Лучијано Спалети е тука да не води 1 сезона доека не му истече договорот на Чоло со Атлетико во 2018 hhhhhhhhhhh.
Сериозно ова за Спалети, најсериозен кандидат за нов тренер на Интер. Него требаше да го соберат после Мурињо, сеа за кур ми е.
Овој Миралеби го бива или ?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom