DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Ајде лавови навалетеХандановиќ, богот меѓу стативите.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде лавови навалетеХандановиќ, богот меѓу стативите.![]()
Go prekolna covekotАјде лавови навалете![]()
Не ми е прв патGo prekolna covekot
ne se prai glup so sila@Syn дај од тие прикаските за Медел дека бил добар играч,поготово штопер![]()
ej wooow, penal odbranil, izglea nagatomo trebase da brani a ne golmanot ...А пеналот синко, се посра ли тогаш врз дресот?
Па и го оправдувам донекаде доколку "намерно" го остави последниот гол! Па за секоја укажана шанса на противникот пред гол виновна е одбраната, а не голманот што го примил голот. Доколку го обезбедиш голманот да нема работа во цела утакмица си добар дефанзивец, јбг...
ej wooow, penal odbranil, izglea nagatomo trebase da brani a ne golmanot ...
prvo, penalot bese uzasno izveden, da, dobar penaldzija e handanovic ama onoj penal i mrtva koza ke go odbranese realno gledano, i sea demek deka odbranil mrtvo izveden penal, a e golman, jedina rabota mu e da brani u ovoj sport, ima kredit da odi i da si pusti golce, taka ? Toa e serenje vrz dresot be covek, gledaj go ikardi, 5-2 gubat i dava 2 gola, se bori, trca, pak dava Se od sebe, na ovoj kur mu e vise, ne mu se igra, nikakva profesionalnost ne pokazuva i seedno mu e dali 4 ili 5 gola primil timov. Takvi ne ni trebaat, kratko i jasno, kolku saka neka e kvaliteten.
haha abe koj ti e ovoj muabet ziti sve, ne e ova 6 na 6 u maalo na beton, ti izglea taka ja percepiras cela ovaa rabota, aj kamenja se ovie pred mene sukurac ke branam, teraj si pushtenkata haha, kakov lud stav, ako ne pa i so grb da se svrti da brani.Ќе ти се игра ли тебе да гледаш двајца од твоите како буквално трчкаат по противничкиот напаѓач, ќе ти се брани да го одбраниш ударот? Па зар не ја виде акцијата бе друже, двајцата му дозволија free пробив без притоа да се потрудат барем да го запрат и да си ја поправат грешката што го оставија да им влезе онака.
100 години иста филозофија вие неколку души, 100 години плукање по тоа што не треба, а исто така форсирање на нешто што не треба (медел, хесус, таидер, кондогбиа бла бла бла)
Уште пред 100 години пробувавте да ги наметнете вашите позитивни вибрации произлезени од вашите светли визии и прогнози за иднината на Интер, а од сето тоа ни траг!
Клубот од сезона во сезона е се помизерен, нема оправдување и нема логика во ниту еден можен изговор!
Не друже, ако пробуваш да испаднеш во право по секоја цена, подобро да ставиме точка.