Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
a,zanima VasПрегледај го приврзокот 168404 i ovo...?[DOUBLEPOST=1492134365][/DOUBLEPOST]pa daj ti meni nešto,a ja ću tebi da se smrzneš....[DOUBLEPOST=1492134629][/DOUBLEPOST]može i ovo...Прегледај го приврзокот 168405[DOUBLEPOST=1492135639][/DOUBLEPOST]a,moglo bi i ovo...Прегледај го приврзокот 168407[DOUBLEPOST=1492135673][/DOUBLEPOST]a,dalje ne smijem,jer.....

dali moze owaj prwi

dali moze owaj prwi
Kada neko postavi neku sliku necega najprije treba da se pogleda sta pise na toj slici,naprimjer na ovoj prvoj pise coded by syber ukucaj to u google i vidjeces naprimjer kod mene treca stranica crackingking.com udji na nju i preuzmes aplikaciju bez problema i registracije
Pozz.

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Kada neko postavi neku sliku necega najprije treba da se pogleda sta pise na toj slici,naprimjer na ovoj prvoj pise coded by syber ukucaj to u google i vidjeces naprimjer kod mene treca stranica crackingking.com udji na nju i preuzmes aplikaciju bez problema i registracije
Pozz.

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk
Jel instina to sto pise da mozemo biti banirani od google za 24 casa
ajd malo detalnjie objanjenje,vidi da treba obavezno vpn,?

hvala unapred
drug

Pozdrav !!

Mozda se skanira uveliko...a ja uveliko cistim sneg mada se i nadje poneka lista ...

9999.JPG 8888.JPG

Imate skanere ....napraite kombo i samo skanirajte nacicete dobre i kvalitetne hd kanale.

Последно уредено:
Pozdrav !!

Mozda se skanira uveliko...a ja uveliko cistim sneg mada se i nadje poneka lista ...

Прегледај го приврзокот 168471 Прегледај го приврзокот 168472

Imate skanere ....napraite kombo i samo skanirajte nacicete dobre i kvalitetne hd kanale.
Канал 5 не би ја гледал и на дупла резолуција. Иначе у повеќе листи ја има у Full HD.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Sad sa makedonski skener sam ulovil ovo -velma dobar skener moze sva da uhvati hvala na taj sta go je uradil.
Screenshot - 14_4_2017 г.png

Канал 5 не би ја гледал и на дупла резолуција. Иначе у повеќе листи ја има у Full HD.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk
Da ne si im lut zaradi jelena

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom